Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZPEVAK Jan
|
Předmět: Můžete mi plz někdo poradit s fyzikou do online turnajů?? |
|
|
V online turnaji si mohu vybrat pouze z p206, Corolly a Sub00, přestože mám do RBR vložené i jiné auta... konkrétně se mi jedná o Imprezu N12 a Imprezu WRC 06 do kterých jsem si nahrál fyziky ze sekce download - fyziky pro turnaje..
Můžete mi plz někdo poradit kde by mohl být zakopaný pes?? Díky |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: po listopad 19, 2007 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
Předmět: |
|
|
P.S. u těch 3 jmenovaných které lze zvolit pro turnaj je stále originální fyzika verze 1.02... ty jediné fungují?? to snad néé... |
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 21:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Koukni se na naše team stránky (v podpisu je link) a zde je ke stažení videotutoriál na změnu auta Jinak fyziku musíš smazat a pak teprve nahrát novou,NEPŘEPISOVAT |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po listopad 19, 2007 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Nebo ti muzu poslat instalacni soubor danyho auta, kterej to udela za tebe. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: po listopad 19, 2007 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
díky za nabídky ale jak se mají vkládat auta do hry už jsem zvládnul... normálně mi tam ty jmenované imprezy fungují jak při rychlé rally tak v pluginu. Jen v online turnaji mi nefungují... proto to nechápu.. online mi jdou pouze auta s originální fyzikou...
A fyziky jsem nepřepisoval... tak jak píšete.. nejdřív smazal staré, pak nahrál nové...
Sakra to mě štve...
|
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 9:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Teď mě ještě napadlo,máš stažené POSLEDNÍ fyziky Oni se zrovna u těch to dvou aut (Subo 06 a Subo N12) vydali asi v rozmezí 14 dnů fyziky 2 Platí ta nejnovější. Podobný problém jsem měl i já s se Subo 06,stáhl jsem ji hned po vydání a pak tu new2 jsem nestáhl a nechtělo mě to nikam pustit. Mrkni do download a stáhni fyziku znova |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út listopad 20, 2007 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
A bude hůř... ostré fyziky WRC budou kvůli změnám (viz vlákno C4) zase nové. Byť setupy zůstanou funkční. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út listopad 20, 2007 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
Předmět: to HAZE jiri |
|
|
díky za rady, koukal jsem se na ten videotutorial na instalaci auta a !!skoro!! všechno dělám stejně... rozdíl je v tom že když chci dvojklikem v total commanderu otevřit soubor physics.rbz automaticky se mi to otevírá jako texttový soubor a ne jak v tutorialu že se to otevřelo a byla tam složka... mimochodem složku physics mám od samotné instalace hry (samozřejmě mám originálku) v adresáři Richard Burns Rally\.... do té jsem automaticky nahrával všechny fyziky ke staženým autům... až vlastně z toho videotutorialu jsem se dozvěděl že bych měl otevírat soubor physics.rbz ... tak a ted jsem už naprosto bezradný... tak to vypadá že si online zajezdím vážně jen se Sub00... |
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
Předmět: SPECIAL THANKS |
|
|
Za vyřešení mých problémů special thanks to: http://revoklatovy.tym.cz odkud je možno stáhnout velice pohodlné instalačky nových aut i s novým setupem (bo novou fyzikou??) každopádně auta jedou mnohem lépe než defaultní... moje časy se zlepšili cca o 5 vteřin...
Ještě jednou dikz |
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 8:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Chci se zeptat jestli fungujou v současnosti nový WRC fyziky v turnajich. Nějak mi to nejde, při založení je tam dávam, v turnaji pak nejdou. Díky za odpověď
edit: tak mi nejdou žádný wrc ze dne na den, kromě originalů. hmm |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: so prosinec 01, 2007 13:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Stáhni je znovu |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so prosinec 01, 2007 14:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|
|
|
Miku musím si předělat sety?Konkrétně u focusu? |
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 14:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pokud jsi dělal setupy z testovacích fyzik, tak ne. Pokud máš setup z fyziky z bh nebo z té, co byla na pluginu před dstávkou, tak ano. |
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 14:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|
|
|
OK.Já blbec smazal původní fyziku a nahrál jsem tu novou a starou už nemám.Jen nějakou ktera se používala na MĆR. |
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Ok, funguje to Já jsem včera prostě odmít uvěřit, že se ty fyziky mohly už změnit. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 8:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|