Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

9. Fido Rally 6.-12.1.2008
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 25, 26, 27  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BRABLEC Jan

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

njn jsem taky mezi hříšníky ale kde je pak to: CO POVOLÍ HRA TO JE DOVOLENO Exclamation

Příspěvek Zaslal: út leden 15, 2008 23:06
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
CHRASTINA Pavel

Honzo když dodržíš to co jsem psal tak to platí a několikrát na to bylo upozorňované. Setupy nedělat ve hře přes shakedown nebo tak jak Honza Fišera. Většina to má v pořádku, u zbytku vím, že je to spíš nedůslednost než pokus o podvod, ale podmínky jsou stejné pro všechny. Co se týče tebe konkrétně tak tvůj setup byl tvořený na starou fyziku (bezpečně jsem ho poznal Wink ) a vůbec sis ho nezkontroloval, respektive nepředělal, pač stabilizátory šly dřív dát do nuly, po novu už jaksi ne Crying or Very sad

#19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
Image
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC)
Příspěvek Zaslal: út leden 15, 2008 23:25
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri

Ono si většinou stačí pořádně přečíst readme u každé fyziky,proto to tam je dávané Exclamation Wink

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: út leden 15, 2008 23:44
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KULHANEK Ales

Jestli jsem to pochopil spravne, tak si nesmim udelat setup v shakedownu?? A jak potom zjistim, kdyz si nastavuju setup na strejdu, ze to mam v podle pravidel?? Shocked

Edit: A ja navic delam vsechny setupy v shakedownu, jelikoz kdyz vlezu do rychly rally, tak nerozjedu ani jednu trat s jedinym autem protoze mi to vzdy pri nacitani spadne... Sad
Příspěvek Zaslal: st leden 16, 2008 12:48
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
POSPISIL Jiri

Opravdu klobouk dolu pred organizaci TR!!
Co jsem slysel,tak se snad kontroluji u vsech bodujicich nastaveni a replaye.
Fakt obdivuhodne kolik namahy si s tim davate kluci,jen tak dal!!
Dik za vsechno co pro nas delate!!
Příspěvek Zaslal: st leden 16, 2008 12:57
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CHRASTINA Pavel

KULHANEK Ales napsal:
Jestli jsem to pochopil spravne, tak si nesmim udelat setup v shakedownu?? A jak potom zjistim, kdyz si nastavuju setup na strejdu, ze to mam v podle pravidel?? Shocked

Edit: A ja navic delam vsechny setupy v shakedownu, jelikoz kdyz vlezu do rychly rally, tak nerozjedu ani jednu trat s jedinym autem protoze mi to vzdy pri nacitani spadne... Sad

Ano, pochopils. Smutné je že se ptáš až teď. Na foru je to několikrát, psal jsem to i po dokončení Generation Rally. Pokud ti rychlá rally padá (to je docela problém, s tím hw bys měl asi něco dělat), tak v shakedown nebudeš mít k dispozici limity fyziky a můžeš nastavit nepovolené hodnoty. Mirek Fric tady psal, že má zjištěné, když v shaku načteš manuálně default setup, pak nastavíš auto taky korektně, ale za to se nezaručím, nezkoušel jsem to. Sichr je prostě rychlá rally z defaultu. Wink

Image
Příspěvek Zaslal: st leden 16, 2008 13:43
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
CHRASTINA Pavel

Závěrečný souhr z Fido Rally:

Nepovolený setup zjištěn u 13 jezdců:
Bajgar Petr, C4 WRC, mapy diferenciálů (šotolina)
Brablec Jan, Fabia WRC 05, stabilizátory (šotolina)
Chamula Michal, Lancer Evo9, mapy diferenciálů, zadní stabilizátor (asfalt)
Fišera Jan, Impreza N12, mapy diferenciálů (asfalt)
Hruška Zdeněk, Lancer Evo9, mapy diferenciálů (šotolina)
Nechanický Jan, Celica, mapy diferenciálů, svornost ZD (šotolina)
Petrůj Martin, Impreza WRC 06, mapy diferenciálů (asfalt)
Poustka Václav, Lancer Evo9, mapy diferenciálů (asfalt)
Steiner Pavel,Delta, svornost PD, mapy ZD (šotolina)
Štěpánek Jakub, Celica, mapy diferenciálů (šotolina, asfalt)
Štolfa Ondřej, Clio, mapa a svornost diferenciálu (asfalt)
Vašíček Petr, Celica, mapy diferenciálů (asfalt)

Zkracování zjištěno u 2 jezdců
Bíca Martin, Mineshaft
Ptáček Martin, Bisanne

Pokud někdo bude chtít konzultaci nebo podat protest, ozvěte se na PM.
Postihy a oficiální výsledky oznámí Michal

Přidal jsem penalizace, které výše jmenované odsunuly na konec výsledkové listiny. Opět nebudeme uplatňovat stopku na další soutěž, protože se většinou jednalo o nepozornost a nedůslednost při změnách fyziky. Jediné důrazné varování je na Ondru Štolfu. Tam se objevil setup obdobný jako u maďarů na Euru. Michal Šenk

Naposledy upravil CHRASTINA Pavel dne so leden 19, 2008 11:06, celkově upraveno 1 krát

Image
Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 10:10
STEPANEK Jakub

Mapy dif. ?? Jak je to možný, všechno dělám v rychlí rally a z def. nastavení.Navíc jsem s nastavením nehejbal ani nepamatuju a auto mám od začátku na stejným místě beze změn. Co sem udělal špatně?
Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 10:38
CHRASTINA Pavel

Kubo, zapomněl jsi, že se změnila fyzika a tím i default setup Celicy. Generation se na ní už jela, ale tam jsi nebodoval a nemohli jsme na to tudíž přijít už tam

Image
Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 10:46
STEPANEK Jakub

Aha, tak to jsem osel. Vůbec jsem to nevěděl,to se omlouvám.
Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 10:49
NECHANICKY Jan

Tak bohužel figuruju taky mezi hříšníky což dost dobře nechápu. Setupy dělám z defaultu, navíc jsem jel stejný setup jako na generation rally (teda si to myslim) a ten prošel kontrolou bezproblému. Jediným logickým vysvětlením je že jsem použil setup ještě ze starý fyziky což by byla dost hloupá a hrubá chyba. Nejhorší je že byl problém zjištěn i u svornosti ZD která se nechá zlontrolovat hned na první pohled narozdíl od map diferenciálů kde je možné se přehlédnout. Rozhodně v tom nebyl úmysl a omlouvám se za moji chybu.

Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 12:07
CHAMULA Michal

Tak se taky omlouvám za nedůslednost při změně setupu s novou fyzikou ... chyby, které jste mi tam našli mě určitě nijak nezrychlý, takže to je spíše nepozornost, než podvod,ale spadá to do toho taky no. Ještě jednou se omluvám za vzniklé fopa. Snad se to už příště nestane...

Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 12:53
CHRASTINA Pavel

NECHANICKY Jan napsal:
Tak bohužel figuruju taky mezi hříšníky což dost dobře nechápu. Setupy dělám z defaultu, navíc jsem jel stejný setup jako na generation rally (teda si to myslim) a ten prošel kontrolou bezproblému. Jediným logickým vysvětlením je že jsem použil setup ještě ze starý fyziky což by byla dost hloupá a hrubá chyba. Nejhorší je že byl problém zjištěn i u svornosti ZD která se nechá zlontrolovat hned na první pohled narozdíl od map diferenciálů kde je možné se přehlédnout. Rozhodně v tom nebyl úmysl a omlouvám se za moji chybu.

Honzo, na Generation jsi kontrolovaný byl, pravda, prošel, pravda, ale na Fido rally jsi použil setup úplně jiný. Ten z Generation byl dělaný z defaultu, ten z Fido je okopčený a ještě ze staré fyziky. U něj máš na svornosti zadního diferenciálu hodnotu 760Nm. Takové krokování ti nová fyzika neumožní ta jde posunovat pouze po 50Nm, tzn. 700,750,800 atd. O tom, že mapy byly komplet špatně ani nemluvím. Takže asi tak

Image
Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 13:38
BICA Martin

CHRASTINA Pavel napsal:
Zkracování zjištěno u 2 jezdců
Bíca Martin, Mineshaft
Ptáček Martin, Bisanne

Pokud někdo bude chtít konzultaci nebo podat protest, ozvěte se na PM.
Postihy a oficiální výsledky oznámí Michal

Pavle, ten muj cut, to bylo v té pravé šest asi 500 metrů před cílem?

Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 15:25
CHRASTINA Pavel

Jestli myslíš tu problémovou zatáčku co dává pentle sama, tak ta ne. Je to pravá šestka, ale ta před tou problémovou. Netvrdím, že sis tam pomohl, ale všechny kola měly prostě daleko k cestě. Když mrkneš na replay, tak je to naprosto jasné. Pokud budeš chtít, pošlu ti na mail i video. Wink

Image
Příspěvek Zaslal: čt leden 17, 2008 18:26
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 25, 26, 27  Další
Strana 22 z 27

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme