Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Vůle u volantu DFP -Logitech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MARGECANSKY Martin

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja som dnes rozbalil DFP a ta vola uz bola hned,.no hral som asi hodinu troska povolila.,teraz je to good,.asi 1.5mm lavo/pravo., je to asi ta vola ozubenia,.na riadeni a chovani auta v hre som nespozoroval ziaden vplyv,.tak neviem ci to je ok alebo to hodim na reklamku,.inak FF,pedale a riadenie funguju suuuuper Wink

Příspěvek Zaslal: čt leden 24, 2008 15:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KYSELY Jiri

já mám akorát problém jak to "píská" při rychlém otočení, to každý nadává doma, že mě s tím vyhodí z domu, jinak je to perfektní volant Smile
Příspěvek Zaslal: čt květen 15, 2008 14:03
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUDLA Maros

Ta vola je sposobena malimi medzierkami medzi ozbenymi kolieskami, tento problem je v G25 rieseny specialnym ozubenym kolieskom ktore sa sklada z dvoch casti a je vystuzene takymi pruzinkami... Ja som mal vo svojom volu tiez ale rozobral som ho a spravil to tak ze tam uz nemam ziadnu volu... Mimochodom, problem so zmienovanou volou medzi ozubeniami DFPcka by mal uz byt odstraneny v novej verzii Driving Force GT (a to stale za prijemnu cenu) Arrow http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=52804

Příspěvek Zaslal: čt květen 15, 2008 15:02
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 2 z 2

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme