Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PALASEK Michal

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
Předmět: |
|
|
Tak nám pokračuje souboj mezi Bujdou a mladym Semerádem v Pelhřimově, jde vidět, že oba závod od závodu zrychlujou. Dnes na první RZ oba v 1. dvacítce.
No a na RZ 2 je to ještě lepší, paráda.  |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so srpen 02, 2008 10:18 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Tak nám to bujda dotáhl do cíle na 11. místě absolutně, neskutečný, v poslední RZ byl dokonce 8. Velká gratulace.  |
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOVY Karel

|
|
|
veliká gratulace. Martin roste rally od rally. Jen tak dál. |
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANIK Jan

|
|
|
Dneska jsem se byl podívat v Pelhřimově. Byl jsem na RZ Božejov. Na první průjezd jsem byl na šotolinovém esíčku. Všichni tam jeli plíseň, dá se říct, že i špička, čekal jsem určitě větší nasazení. Najednou se z kopce řítí auto a já si říkám, že pod kopcem poletí ven, jakou jede palbu. Auto jehož zbarvení je červené neskutečně proletí zatáčkou. Já na dálku nemohu poznat ani o co se jedná, protože se mi trochu klíží oči ospalostí. Říkám si, on tu startuje Brynda? A hle, najednou nahoru vyjíždí Martin Bujáček Neskutečnej průjezd, smekám.
Myslim, že oba Martinové už teď jsou obrovský šoumeni, za rukáv se zatáhnout nebojí a myslím, že jsou velkou budoucností pro českou rally. Ale posrali jste mi KO otázku na ewrc  |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: so srpen 02, 2008 21:54 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak nevím, ale asi jsme byli každý jinde... Tím nehodnotím Martina, ale to co jsi napsal o zbytku. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne srpen 03, 2008 15:12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANIK Jan

|
|
|
Myslim to tak, že každý začal dobržďovat už u stromů hodně brzo před zatáčkou a u Martina se mi zdálo, možná to bylo subjektivní, že brzdil až dál. S tou plísní jsem to samozřejmě přehnal, ale nebyl jsem spokojený s výběrem místa, protože většina jezdců šla na brzdy moc brzo a radši to prodali. |
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
|
Honzo prosímtě, slovo plíseń nesnáším. Kdyby sis vedle někoho sedl z těch co jeli plíseň sedl tak změníš názor a to vím o čem mluvím. |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CERVENKA Filip

|
|
|
Souhlas s Rendym a to taky vím o čem mluvím... V tom autě prostě makáš jak šroubek aj když jedeš na oko pomalej. Koneckonců to musíš i jen tak lehce poznat z RBR. |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 18:51 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANIK Jan

|
|
|
Jasně, já vim o čem mluvíš Rendy, nechtěl jsem aby se to někoho dotklo, blbě to vyznělo. Slovo plíseň jsem použít neměl, stalo se. Taky nesníšim u trati ty místní strejdy, kteří by jeli na nákup rychleji atd. Když jezdíme s kámošem na šotolině v lese, tak je to adrenalin a když se pak koukam na video, tak to vypadá úplně jinak. Je rozdíl mezi tim co vidíš v autě, protože cítíš jak se chová a z venku. A je mi jasný, že na tom sjezdu nemůžou jet přehnaně rychle, navíc ještě na slickách. Ještě jednou se omlouvám za nevhodný výraz. Spíš jsem chtěl, aby to vyznělo v kontextu s tim, jak jel Martin, protože to byl pro mě průjezd no. 1  |
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 21:41 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
|
Ne dobrý honzo, já to myslel ne až tak na tebe ale všeobecně. Prostě ve všech možných diskuzích na různých serverech se s takovými rádoby závodníky setkávám a posedil bych je do toho. By nevěděli čí sou. Honzo v pohodě ten koment nebyl až tak na tebe. Měj se a RBR zdarec  |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 23:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak velká gratulace Martinovi k 6. místu v Prachaticích a 2. místu v poslední RZ!
Neměli bychom ale zapomenout ani na Marcela Svačinu, který vyhrál PČR  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so srpen 16, 2008 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Taky se přidávám ke gratulacím oběma. A to co předvedl Martin na 8.RZ, nakonec té poslední, bylo snad až neuvěřitelné, kloubouk dolů  |
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Jo taky jak jsem to videl hned jsem letel jsem na gratulaci, takze gratuluji obema. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so srpen 16, 2008 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|