|
Právě je pá srpen 28, 2026 16:23
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
Předmět: |
|
|
| Rhino toho umi hodne na to ze stoji desetinu oproti maxovi.Ja jsem v nem delal minuly semestr a celkem se mi libi.Navic neni tak narocny a neco tam jde podle me delat jednoduseji nez v maxovi. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: pá únor 17, 2006 23:37 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Skorpion

|
|
|
TAk to je fakt v pohode... Nejdriv se mrknu na nejaky navody a pak se podivam u Tebe, jak se to ma delat. Myslim, ze to bude nejrychlesi... Ale podle me jde jenom o zvyk, v Autocadu sem kreslil jako divej a bylo to v pohode, tak tady jde jenom o to zvyknout si na vic prikazu.... Je to hlavne hodne zajimava prace.
V kazdym pripade zatim obdivuju nekoho kdo dokaze v tomhle nakreslit auto a nebo varnou konvici v proengu
A jeste ne napadlo, ze si od tebe budu muset stahnout nejaky crack, tech 25 ulozeni neni moc  |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
 |
Zaslal: so únor 18, 2006 0:55 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
| LACIGA Jakub napsal: |
| Kolik má mít 3DMAX 8.0 ??? tak zhruba našel jsem dvě verze 3,18 giga a potom nějakých 900 Mega byl bych ochotný to stahnout a nasdílet na mí FTP |
8 Max ma cca 150 MB (nejsou tam mapy - ty jsou ale kompatibilní s nižšími verzemi, není tam Help a tutoriály. Mám toho maxona doma a je v pohodě. Bych jí moh někomu uploadnout... i když mám linku 512/128. A uploadovat 128 se mi zrovna nechce, ale přes noc by to šlo.
Dotaz ale pro wallyho: při importu bohužel stejná chyba jako u 5. Script out of memory. Tak doufám, že to nějak vyřešíme. Byla by škoda,abych toho nechal. Verzí to určitě nebude, poněvadž ta chyba je stejná, na stejným řádku jako u 5 a i jako u 6, což jsem zkoušel u kámošky. Navíc jak sem psal mám 8. |
|
|
Zaslal: st únor 22, 2006 21:05 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
Mne ten import v Max7 jede bez problemu ale jak si to prohlizim tak mi to seka jak prase. Prece jen Procak 1,7GHz a Ram 768MB je malo.  |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: st únor 22, 2006 21:15 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LACIGA Jakub
|
|
|
| BARTA Roman napsal: |
| LACIGA Jakub napsal: |
| Kolik má mít 3DMAX 8.0 ??? tak zhruba našel jsem dvě verze 3,18 giga a potom nějakých 900 Mega byl bych ochotný to stahnout a nasdílet na mí FTP |
8 Max ma cca 150 MB (nejsou tam mapy - ty jsou ale kompatibilní s nižšími verzemi, není tam Help a tutoriály. Mám toho maxona doma a je v pohodě. Bych jí moh někomu uploadnout... i když mám linku 512/128. A uploadovat 128 se mi zrovna nechce, ale přes noc by to šlo. |
mno já na DC ++ nešel jendom veri 8.0 a ta měla 3.18 giga tak ted nevím ale mohly bys me se domluvit na tom poslání |
|
|
Zaslal: st únor 22, 2006 22:03 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
No na uploadu bysme se domluvili.
Házím do placu - může někdo nasdílet tu prokletou verzi 7 ?? Snažím se nemít nic společného s P2P programa jako DC atd . A na privátních FTP 7 už nebude, poněvadž je stará.
Díky moc. Koneckonců můžu nabídnout 8, ve který jde dělat spousta věcí, který nejdou v nižších verzích. Ale ne pro Burnse
To: Vita Tomas - co máš za grafiku ?? |
|
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 0:46 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
to Barta Roman: Tak ta je taky na pi... ATI Radeon 9200 128MB. No ale mam v planu cele nove zelezo na podzim.  |
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 14:09 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
Ja bych byl ochotny to hodit na ftp . Je to neak zabalene a ma to 90MB. Ale mam spatny net. Jen 64kb/s. Takze nekdy pres noc neni problem.  |
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 14:12 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MIKL Tomas

|
|
|
| Jak se daří s těma new tratěma a nebo otáčením tratí?tyden utek jako voda a žadný info, až se bude něco dít tak napište jak jste na tom a hlavně at jde práce od ruky |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne únor 26, 2006 9:16 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
| No tak, aspon neco nam prozradte.... |
|
|
Zaslal: čt březen 02, 2006 22:29 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vanek Jan

|
Předmět: mohu pomoct |
|
|
| Nemel by byt problem dostat data z gps do maxe, uz jsem to nekolikrat delal... Mam k dispozici vse potrebne (gps, kameru, fotak, pc, zkusenosti s prvodem realu do maxu, nemam zkusenosti s prevodem do her) Pokud nekdo chcete, ozvete se mi na mejl, mohu pomoct.. Taky mohu pomoct s praci v maxu, photoshopu, corelu a mnoha jinych programech (mimojine je to ma prace). Prad chvili sem se zarergistroval a chtel bych jezdit, ale nemam team, rad bych se nekam prifaril (podminkou je muj skin s vasim logem) |
|
_________________ Rally ZDAR --Crashta-- |
Zaslal: út březen 07, 2006 10:12 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SOUREK Vaclav

Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
Předmět: Re: mohu pomoct |
|
|
| Vanek Jan napsal: |
| Nemel by byt problem dostat data z gps do maxe, uz jsem to nekolikrat delal... Mam k dispozici vse potrebne (gps, kameru, fotak, pc, zkusenosti s prvodem realu do maxu, nemam zkusenosti s prevodem do her) Pokud nekdo chcete, ozvete se mi na mejl, mohu pomoct.. Taky mohu pomoct s praci v maxu, photoshopu, corelu a mnoha jinych programech (mimojine je to ma prace). Prad chvili sem se zarergistroval a chtel bych jezdit, ale nemam team, rad bych se nekam prifaril (podminkou je muj skin s vasim logem) |
Myslím, že nejlepší by bylo abys přenesl do 3ds max 7 alespoň část reálné tratě , poslal to jako vzroek Wallymu, který dělá na editoru a domluvil se s ním na dalším.....
Neumím si ale představit, co všechno se dá přenést z gps. (Jeho přesnost je co vím něco kolem 3m, což není moc , a přesnější v řádu cm používají jen vojáci.) Myslím, že asi jen jakási základní linie trati a všechny ostatní detaily se budou muset dodělat podle fotek. Mám pravdu? |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: st březen 08, 2006 22:29 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DOCKAL Stepan

|
Předmět: Re: mohu pomoct |
|
|
| SOUREK Vaclav napsal: |
| Vanek Jan napsal: |
Myslím, že nejlepší by bylo abys přenesl do 3ds max 7 alespoň část reálné tratě , poslal to jako vzroek Wallymu, který dělá na editoru a domluvil se s ním na dalším.....
Neumím si ale představit, co všechno se dá přenést z gps. (Jeho přesnost je co vím něco kolem 3m, což není moc , a přesnější v řádu cm používají jen vojáci.) Myslím, že asi jen jakási základní linie trati a všechny ostatní detaily se budou muset dodělat podle fotek. Mám pravdu? |
No ja si myslim ze az tak horky to zas nebude. Uz jsem videl nejaky trate nasnimany pomoci GPS a myslim si ze to bylo presne az az. Zkusim pohledat jestli ty obrazky nekde nemam a zkusil bych to sem hodit |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt březen 09, 2006 13:22 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MIKL Tomas

|
|
|
Kdyby byla potřeba pomoct s nafocením nějaký rz barumky, kopné a nebo valašky tak sem Váš.Digitíl mám a čas bych si na tuhle prácičku našel  |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt březen 09, 2006 14:17 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ruda Anonymní
|
Předmět: RBR |
|
|
| ... chlapi, kdyź umíte dělat auta a jak to tak vypadá budete umét udělat už i tratě! Proč teda neuděláte RBR2 nebo rovnou novou hru, ..ať z toho máte nějaké prachy? |
|
|
Zaslal: po březen 13, 2006 10:23 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
| |
| Based on CanverRed theme |
 |
|