Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

českej rozpis
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Rozpis: Ceplecha / Schovanek / Trojanova Katka

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: út červen 22, 2010 15:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUNST Jakub





Založen: 02. 03. 2007
Příspěvky: 65
Bydliště: Ceske Budejovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

fakt nikdo nevite kde sehant toho Tomanka??
Příspěvek Zaslal: st červen 23, 2010 8:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ULIK Marek





Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 156
Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
http://www.edisk.cz/stahni/88861/audio.rar_52.12MB.html
snad se nebudete zlobit kdyz sem dam na stahnuti origo cesky rozpis spolujezdce ktery namluvil do RBR jan tomanek, byl u CZ verze hry za 999 Kč
ja ho jeste nevyzkousel, chci zkusit, snad bude dobrej za upload dekuju tomuto cloveku :d(-.-)b, nekery ho znate jako 999.999.999 z jineho fora, jinak ani nevim jak se jmenujes tak sorry, snad neva kdyz jsem to sem dal


Naposledy upravil RBRdriver dne pá březen 28, 2008 17:40, celkově upraveno 1 krát


viz. tu http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1166&postdays=0&postorder=asc&start=15
Příspěvek Zaslal: st červen 23, 2010 9:48
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DOHNAL Michal





Založen: 17. 11. 2008
Příspěvky: 156
Bydliště: Obecnice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna jednoduchá otázka Laughing Laughing

Nevíte kde stáhnu rozpis Dědice nebo kdo by ho mohl mít?? Razz

_________________
N4 (evo9)

TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/
Příspěvek Zaslal: st červen 23, 2010 19:40
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PALASEK Michal





Založen: 27. 12. 2006
Příspěvky: 991
Bydliště: Nezamyslice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

on nějakej je?
Příspěvek Zaslal: ne červenec 04, 2010 11:41
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
DOHNAL Michal





Založen: 17. 11. 2008
Příspěvky: 156
Bydliště: Obecnice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Michale asi jo, pár lidí mi o něm řikali.

_________________
N4 (evo9)

TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/
Příspěvek Zaslal: ne červenec 04, 2010 19:20
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PALASEK Michal





Založen: 27. 12. 2006
Příspěvky: 991
Bydliště: Nezamyslice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Já hledal a nic jsem nenasel, takže asi nic není.
Příspěvek Zaslal: ne červenec 04, 2010 20:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
KREMER Valter





Založen: 15. 11. 2007
Příspěvky: 4
Bydliště: Karviná

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

potřeboval bych pomoct,zkoušel jsem vložit do hry český rozpis podle návodu i podle videonávodu a nedpodařilo se mi to,teď mám Vistu,ale jak jsem měl XP tak mi to šlo v pohodě,když přetáhnu věci na dattool,tak se mi to vytvoří v appdata a postupuju podle návodu.
pomůže mi někdo?,hledal jsem i zde na fóru a zatím jsem nic nenašel
Příspěvek Zaslal: čt červenec 08, 2010 19:10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BARTUNEK Honza





Založen: 26. 03. 2010
Příspěvky: 75
Bydliště: Czech Republic

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="KREMER Valter"]potřeboval bych pomoct,zkoušel jsem vložit do hry český rozpis podle návodu i podle videonávodu a nedpodařilo se mi to,teď mám Vistu,ale jak jsem měl XP tak mi to šlo v pohodě,když přetáhnu věci na dattool,tak se mi to vytvoří v appdata a postupuju podle návodu.
pomůže mi někdo?,hledal jsem i zde na fóru a zatím jsem nic nenašel[/quote]

Valtře,dělal jsem to kamarádovi na Vistu a ani za boha jsem to tam taky nedostal,tak jsme přeinst.windows spět na XP,než se z tím (s.....t) :D
Vista je špatná!!! :?
Příspěvek Zaslal: čt červenec 08, 2010 20:44
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KREMER Valter





Založen: 15. 11. 2007
Příspěvky: 4
Bydliště: Karviná

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

BARTUNEK Honza napsal:
Valtře,dělal jsem to kamarádovi na Vistu a ani za boha jsem to tam taky nedostal,tak jsme přeinst.windows spět na XP,než se z tím (s.....t) Very Happy
Vista je špatná!!! Confused


já mám vistu od ledna a už ji nesnáším,čekám jen na Win7,tam by to mělo šlapat normálně? ne?
Příspěvek Zaslal: čt červenec 08, 2010 20:48
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BARTUNEK Honza





Založen: 26. 03. 2010
Příspěvky: 75
Bydliště: Czech Republic

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="KREMER Valter"][quote="BARTUNEK Honza"]Valtře,dělal jsem to kamarádovi na Vistu a ani za boha jsem to tam taky nedostal,tak jsme přeinst.windows spět na XP,než se z tím (s.....t) :D
Vista je špatná!!! :?[/quote]

já mám vistu od ledna a už ji nesnáším,čekám jen na Win7,tam by to mělo šlapat normálně? ne?[/quote]

Tak to nevím,ale XP je dobrý,takže za tři,já bych neměnil,je to vyzkoušený a funguje to.
Příspěvek Zaslal: čt červenec 08, 2010 20:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KREMER Valter





Založen: 15. 11. 2007
Příspěvky: 4
Bydliště: Karviná

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

BARTUNEK Honza napsal:
Tak to nevím,ale XP je dobrý,takže za tři,já bych neměnil,je to vyzkoušený a funguje to.

nevím jak,ale už mám český rozpis ve hře,asi to chtělo restart pc:)
Příspěvek Zaslal: ne červenec 11, 2010 11:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strana 17 z 17

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme