Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

G25 na win7

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KRAMER Jiri





Založen: 07. 06. 2009
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: G25 na win7 Odpovědět s citátem

Prosím o pomoc jsem zoufalý, pořídil jsem si nového kompa s win7 a nemůžu za boha rozjet g25, stáhnu logitech game profiler, instaluju, připojím g25 jak mě žádá instalace - detekuje, ale nenajde ho!!! Ani v zařízeních není, všechny usb jsou v pořádku!! POMOOOC pls!!!
Příspěvek Zaslal: ne leden 26, 2014 2:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MICHAL Martin





Založen: 07. 03. 2005
Příspěvky: 848
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

32 nebo 64bit ?

_________________
REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ
Příspěvek Zaslal: ne leden 26, 2014 9:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 276
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

odinštaluj Logitech profiler, potom pripoj volant a choď do nastavenia " panel úlohy - hracie zariadenie ". klikni na to, má naskočiť okienko v ktorom píše čo máš pripojené.... malo by byť v Tvojom prípade Log. G25...... keď to nenaskočí chyba môže byt aj vo volante..... ale keď naskočí klikni nato. namiesto profileru vyskočí okienko kde môžeš nakalibrovat presne volant a pedále.... keď to máš nainštaluj profiler, a malo by to fungovať..... keď máš funkčný volant.......
Příspěvek Zaslal: ne leden 26, 2014 13:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KRAMER Jiri





Založen: 07. 06. 2009
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mám 64 bit... když ho připojím bez profileru tak bliká a v zařízení není! Určitě funguje jen mám nový win, na xp mi to jelo bez problémů!!
Příspěvek Zaslal: ne leden 26, 2014 21:45
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MICHAL Martin





Založen: 07. 03. 2005
Příspěvky: 848
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Když ho připojíš, tak se nezkalibruje? Máš zapnutý napájení?

_________________
REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ
Příspěvek Zaslal: ne leden 26, 2014 23:37
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
KRAMER Jiri





Založen: 07. 06. 2009
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mám zaplé vše, ne že se nezkalibruje, on se mi ani nikde neukáže Sad
Příspěvek Zaslal: út leden 28, 2014 0:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ULIK Marek





Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 156
Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jirko mrkni do spravce zarizeni, jestli tam nejaka polozka s vykricnikem. Ted bych kecal, nesedim doma, ale je tam polozka zarizeni HID a tam neco musi od Logitechu byt a ja u toho mel vykricnik. Jen jsem nechal Widle preinstalovat ovladac a vse jede
Příspěvek Zaslal: út leden 28, 2014 15:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LABAK Tomas





Založen: 10. 01. 2008
Příspěvky: 113

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se stalo že jsem při instalaci ovladačů měl zapojenej volant. A dělalo to neplechu vše jsem musel odinstalovat a postupovat přesně podle průvodce ovladačů (připojit volant až si řekne). Vše bych odinstaloval a zkusil znovu.

_________________
http://www.maxpowerleague.cz/
Příspěvek Zaslal: út leden 28, 2014 15:51
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SUDICKY Mira





Založen: 29. 03. 2008
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, měl jsem stejný problém. Před 2 měsíci jsem přešel na Win7 z XP. Podotýkám, že jsem měnil desku, procík, hadr, Ramku, grafiku, CDRomku a operační systém. V podstatě až na zdroj vše nové Smile (na ten už nezbyly prachy. Volant blikal a furt nic. Všechno jsem odinstaloval (Log.profiller i USB, kde je volant...vyčistil comp Ccleanerem, vypnul comp, odpojil volant z USB, zapnul comp ... Po naběhnutí systému (volant je odpojený) jsem do CD mech.vložil origo instalačku volantu a dal prozkoumat. Obsahuje totiž nějaký cleaner na volanty Logitech v registrech windows a taky kalibrační program. Myslím, že to mi pomohlo. Nakalibrovat, vypnout comp, odpojit nakalibrovaný volant, zapnout comp, spustit profiller 5.10 a zapojit dle příkazů...už si to moc nepamatuju, ale určitě musíš do správce hardwaru a ošéfovat to přes novou instalaci USB.

_________________
Míra Sudický
Příspěvek Zaslal: út leden 28, 2014 17:32
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MICHAL Martin





Založen: 07. 03. 2005
Příspěvky: 848
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se neotáčí při startu compu, tak bych to viděl na problém hardwaru, neni vypadlej konektor napájení ve volantu? Předpokládám, že jsi vyzkoušel všechny USB vstupy.

_________________
REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ
Příspěvek Zaslal: út leden 28, 2014 21:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
KRAMER Jiri





Založen: 07. 06. 2009
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

chlapci dík za tipy, zkoušel jsem úplně všechno kromě toho instal CD bo ho nemám, ale mám takové tušení, že bude problém v hardwaru volantu. Zkoušel jsem ho zapojit i do jiného kompa a stejný výsledek. V bezmoci jsem volal na logitech a říkali, že by se měl detekovat už při zapojení do USB, ještě zkusím poslední možnost dám ho kámošovi - elektrikářovi, ať se na to mrkne a pak dám vědět, moc si vážím Vašich rad - lépe se snáší ta bezmoc Smile
Příspěvek Zaslal: st leden 29, 2014 0:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SUDICKY Mira





Založen: 29. 03. 2008
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

klikni na Start, pravým tlačítkem klikni na Počítač, dej Spravovat, klikni na Správce zařízení, Zařízení standardu Hid, Logitech G25 Racing Wheel USB - rozklikni, najeď na oddíl Ovladač, rozklikni a dej odinstalovat ovladač, pak vypoj volant z USB, restartuj system, pročisti, ať tam není nikde Logitech a vypni. Zapoj volant do USB a zapni comp, měl by si to najít počítač sám (ty ovladače), pokud ne, zeptá se Tě, odkud má provést instalaci softwaru, já dal origo CD v CD mechanice, pokud nemáš CD, zkus nechat vyhledat instalátor na netu...snad pomůže, jinak už nevím...držím palce

_________________
Míra Sudický
Příspěvek Zaslal: st leden 29, 2014 9:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KRAMER Jiri





Založen: 07. 06. 2009
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Miro dík moc za rady, tohle už jsem zkoušel bez výsledku. Uvidím co ještě ten kámoš, též mu to nejede tak to zkusí rozebrat a uvídíme v nejhorším případě našetřím na G27 Very Happy
Příspěvek Zaslal: čt leden 30, 2014 1:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme