Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Zvyseni realismu chovani aut v RBR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus?
Nemohu se dockat
53%
 53%  [ 216 ]
Jsem pro
35%
 35%  [ 146 ]
Je mi to jedno
3%
 3%  [ 16 ]
Jsem proti
7%
 7%  [ 29 ]
Celkem hlasů : 407

Autor Zpráva
PANCOCHA Jaroslav





Založen: 02. 09. 2005
Příspěvky: 1455
Bydliště: Luhačovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, nejsem si jistý, zda mu zcela rozumím. Protože je jasné, že RBR zanedbává pružnost pneu atd. atd. Nicméně camber i toe nemají význam jen kvůli opotřebení pneu, ale zejména toe (v kombinaci s camberem) i v RBR mají význam na feedback a řiditelnost auta. Z těch moderních aut se dá řídit jen Impreza 2003 s jejich defaultem. Ve Fiestě a Fábii neujedu ani kousek rozumně, jak tomu ustřeluje zadek právě v důsledku nulové sbíhavosti. Takže právě v tomto směru mu nerozumí. Taktéž píše, že reálné setupy snad mají taktéž nulový camber a toe. Máme tovární nastavení Fábie S2000 a o takových hodnotách tam rozhodně nic není.

No a co se týče těch restrikcí - tak prý tam jsou. No já si jich nevšiml. Možná sem tomu nevěnoval dost pozornosti. A co se týče toho kroku nastavení - upřímně, fakt nevím, kdo by koupil pružinu a kousek jí ustřihl, aby měl požadovanou délku. To je vážně nesmysl. Jsou různé délky pružin ke koupi a podle toho je tam dají, žádné další úpravy. Domnívám se tedy, že úprava kroku by zde rozhodně byla na místě. A k samotnému kroku - ne každý používá jeho setup editor a v normálním editoru RBR je hýbat s těmi hodnotami časový očistec.

Domnívám se prostě, že by Němci mohli v tomto směru trošku vyjít vstříc a netrvat ve všem na svém.
Příspěvek Zaslal: so leden 24, 2015 0:11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Poznámka pre testy.

Musíte mať nainštalovaný aj FixUp Plugin. Ten sa updatuje pravidelne . Posledná verzia FixUp Plugin 2.5.

Tu je všetko potrebné pre NGP fyziky + auta.

http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7878
Příspěvek Zaslal: st leden 28, 2015 18:54
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
FAU Mira





Založen: 08. 03. 2008
Příspěvky: 326
Bydliště: Chýnov

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Při zakládání testů jsem objevil možnost zvolit fyziky NGP . . .

_________________
Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2015 14:06
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
OPRSAL Michal





Založen: 19. 01. 2008
Příspěvky: 79
Bydliště: Kroměříž

Příspěvek Předmět: CHYBĚJÍCÍ JEZDCI A POŘADATELÉ Odpovědět s citátem

Ahojte,

vím, že to tady nepatří, ale chtěl bych Vás požádat o pomoc, ve hře mi chybí jezdci v kokpitu i pořadatelé u stolku. Nevíte proč? Děkuji za pomoc. Michal
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2015 18:50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
VANEK Martin





Založen: 16. 03. 2009
Příspěvky: 51

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

NGP fyziky nejsou s dílny Waltera, ne?!?

Kdo jste NGP jeli? Jak se s tím jezdí?

_________________
Ford Focus WRC 2006
Příspěvek Zaslal: ne únor 01, 2015 10:09
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1224
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkousej sam Wink

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: ne únor 01, 2015 10:22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PANCOCHA Jaroslav





Založen: 02. 09. 2005
Příspěvky: 1455
Bydliště: Luhačovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

No, upřímně Vašku - mohli jste trošku trvat na nějakých požadavcích a nevzít to Němcům i s navijákem Sad(. Toto byla jediná rozumná šance, jak je přinutit, aby něco s těmi fyzikami udělali viz to co jsem psal já výše. Bude v tom totální guláš.

Workerovy připomínky, že přece nebude omezovat krok nastavení pružiny, protože v reálu může každý vzít nějakou pružinu, uřezat si ji dle svého názoru a vrazit ji tam jsou do nebe volající kravina. A s tímto se prosím bude jezdit na pluginu. Nějaké trošku vyrovnání setupů jak to bylo s fyzikami Fricovými je totálně v tahu. Každý může mít setupy na hony vzdálené od reality a nechci pak vidět ty rozdíly v časech. No ... co jste chtěli, to máte Smile

A tím prosím nežehrám na to, že tu nejsou Walterovy fyziky, to je jeho chyba především. Psal jsem už předtím, že je fajn, že to Němci takto dotáhli, ale chybí jim v tom pár věcí a je škoda, že jste netrvali na jejich naplnění.
Příspěvek Zaslal: po únor 02, 2015 8:40
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KANDLER Jan





Založen: 24. 06. 2008
Příspěvky: 198
Bydliště: Lipník nad Bečvou

Příspěvek Předmět: Odtranění volantu Odpovědět s citátem

Ahoj,mám dotaz ,mám novou instalaci rbr a už jsem zapomněl jak odstraním volant (při pohledu z kokpitu) předem díky za info Very Happy .

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: út červen 09, 2015 19:16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 276
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

CamHack - kameru z kapoty posuneš dozadu do kokpitu ......
Příspěvek Zaslal: st červen 10, 2015 22:25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KANDLER Jan





Založen: 24. 06. 2008
Příspěvky: 198
Bydliště: Lipník nad Bečvou

Příspěvek Předmět: Odstraneni volantu Odpovědět s citátem

Tome spatne si to pochopil ja mam pohled z kokpitu nastaven presne na miru ,ale potrebuji odstranit volant ,abych ho nevidel kdyz uz jeden drzim v ruce Very Happy.Jde to prepsat v primo u urciteho auta v ini.,ale uz jsem zapomnel kde to je.

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: st červen 10, 2015 22:54
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 276
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

je to v súbore cars.ini .......

- [i_steeringwheel] = (volant) komu vadí

a přepište hodnotu switch=false na switch=true

false = zapnuto

true = vypnuto

i = vše viditelné uvnitř

e = vše viditelné zvenku


premňa CamHack je lepší..... teraz som skúil, a keď pri kamere z vonka zmaknem 5-ku hneď som v kokpitu a bez volantu..... potom zo šípkami nastavím presnú poziciu a uložím to...... podla mne je to jednoduchší a rýchlejší spôsob ako prepisovať ini. súbor...... a o tom ešte ani nehovorím že poziciu treba meniť u každej aute zvášť.....
Příspěvek Zaslal: st červen 10, 2015 23:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84
Strana 84 z 84

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme