Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Dotaz pro ujasnění
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Image
A teď mi jen Dennis vysvětli, jak tě mohlo takhle osvítit, že si vlezl někde, co stejně nefunguje a většina lidí ani neví, že DEP existuje Smile
Nějaká hláška woken? Nemáš to náhodou v ProgramFiles?
Příspěvek Zaslal: st září 25, 2013 14:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 663
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mam to v program files a napadlo ma to jednoducho.. pred reinstalaciou winu som mal tiez problem spustit nejake programy a nasiel som na to navod a to ten DEP... tak som to teraz skusil a islo to
Příspěvek Zaslal: st září 25, 2013 14:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KRYSTYN Miroslav





Založen: 02. 06. 2006
Příspěvky: 691
Bydliště: Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

No to mě poser, on má pravdu. Můj problém taky vyřešen a já i vím co to způsobilo. Instalace RSRBR. Nic jiného jsem totiž od poslední funkční instalace nedělal.
Moc díky Dennis. Cool

_________________
www.kcm-rbr.cz
Příspěvek Zaslal: st září 25, 2013 18:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KRYSTYN Miroslav





Založen: 02. 06. 2006
Příspěvky: 691
Bydliště: Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, hra už jede i na win 7, ale teď jsem zjistil menší háček. Menu hry je v angličtině, tedy jsem chtěl v registru změnit jako obvykle hodnotu na czech, ale v registru na systémovém disku ani stopa po rbr. Rolling Eyes
Je možné, aby to vůbec jelo, když to není v registrech?

_________________
www.kcm-rbr.cz
Příspěvek Zaslal: čt září 26, 2013 21:10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SABADOS Anton





Založen: 11. 04. 2010
Příspěvky: 163

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ak nemáš register hoď do pc hru RBR, vyber si jazyk a nainštaluj hru z nova...... v hre sa Ti nič nezmení akurát bude v češtine.....

_________________
Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/
Příspěvek Zaslal: čt září 26, 2013 22:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 663
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://ulozto.sk/xRrsvPTd/strings-rbz skus toto vlozit do korenovej zlozky hry
Příspěvek Zaslal: pá září 27, 2013 10:32
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

KRYSTYN Miroslav napsal:
Ok, hra už jede i na win 7, ale teď jsem zjistil menší háček. Menu hry je v angličtině, tedy jsem chtěl v registru změnit jako obvykle hodnotu na czech, ale v registru na systémovém disku ani stopa po rbr. Rolling Eyes
Je možné, aby to vůbec jelo, když to není v registrech?


Pravdepodobne hľadáš na nesprávnom mieste. Vo Win 7 64 bit to je v registri HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sci Games...
Jenoduchšie je to zmeniť v súbore misc.rbz (po rozbalení zmeníš v lng.dll ).
Příspěvek Zaslal: pá září 27, 2013 12:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUZELA Petr





Založen: 07. 02. 2011
Příspěvky: 4
Bydliště: Bohušovice n/O

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

V poslední době jsem zpozoroval, že se jaksi nepřičítají odjeté turnaje, před 5 dny jsem měl 368 odjetých turnajů, dnes mám 372 a ty 4 jsou pouze turnaje, které jsem nedojel do cíle. Za těch 5 dní jsem dojel minimálně 10 turnajů a končili všechny do dnešního dne minimálně. Tzn. turnaje DNF se připočítají do statistik, ale dojeté nikoliv. Nevím jak jinam tuto chybu psát tak jsem jí napsal sem.

_________________
Aktivní od 3.11.2015
Logitech G27 (540°)
Team Web: http://rock-max-racing61.webnode.cz/
F1-liga.cz - Několika léta zkušenost na okruzích ve hře rfactor.
Příspěvek Zaslal: út únor 02, 2016 8:32
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme