Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

RBR vs LCD panel 20" 16:9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Menunda





Založen: 27. 09. 2009
Příspěvky: 2
Bydliště: Россия

Příspěvek Předmět: RBR vs LCD panel 20" 16 9 Odpovědět s citátem

Как подключить 3-1/2D LCD Digital Panel Meter PMLCDL. К питанию. Помогите
Příspěvek Zaslal: čt říjen 08, 2009 13:07
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin





Založen: 19. 04. 2007
Příspěvky: 1066
Bydliště: Moldava nad Bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Kámo vypni si tú AZBUKU Evil or Very Mad
Příspěvek Zaslal: čt říjen 08, 2009 13:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

No,když to je Rus,tak asi těžko Wink Jen si myslel,že vládneme jejich libozvučným jazykem Laughing Stačí užít translator Wink

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: čt říjen 08, 2009 18:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NOVY Karel





Založen: 18. 06. 2005
Příspěvky: 1306
Bydliště: Rumburk

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.bhmotorsports.com/download/16233

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: čt říjen 08, 2009 18:59
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUTIL Martin





Založen: 23. 12. 2008
Příspěvky: 3

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

caw chtel bych poradit jak mam dat to 16:9 skousel jsem vsechno co tady pisete napr. prepsani rozliseni v ini ale to mi absolutne nereaguje jedine co jsem neskousel je ten camhack protoze snim neumim pracovat.
Muze mi prosim nekdo poradit ????????
Příspěvek Zaslal: ne prosinec 27, 2009 14:40
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnmik003





Založen: 27. 08. 2017
Příspěvky: 1

Příspěvek Předmět: Re: 1440x900 Odpovědět s citátem

ULIK Marek napsal:
Karle MOC děkuju, vyšlo to!!!

Pro ostatní, kteří by rádi toto řešili.
Změnil jsem si rozlišení na širokoúhlých 1440x900, bohužel mi částečně zmizel speedometr. Je třeba si pohrát s ini soubory v misc.rbz (jsou tam vždy dva, digidash(velký tachák) a minidash(malý). Hra nejspíše používá defaultně digidash/minidash_1280 (teda aspoň u mě), je tedy musel měnit údaje v těchto dvou souborech. Já používám velký tachometr, měnil jsem tedy digidash_1280.ini a první dva řádky přepsal z původních 855x755 na 1000x600 (vetší numero=více vpravo x menší numero=více nahoru).

Sand neva, že jsem to sem napsal, kdyžtak to smažte Wink


No a přes co mám přepsat ten soubor misc.rbz? v poznámkovém bloku mi to ukáže nějaké divné znaky... Sad
Příspěvek Zaslal: po srpen 28, 2017 15:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1224
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chcete 16:9, stahnete si FixUp plugin. Jednoduse se rozbali do %RBR%/plugins, a ve fixup.ini (stejny adresar) si dejte:

fullscreenWindow=1
fixAspectRatio=1

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: po srpen 28, 2017 17:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme