Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

PROBLÉM!

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SRADEJA Jakub





Založen: 18. 05. 2010
Příspěvky: 4
Bydliště: Vimperk

Příspěvek Předmět: PROBLÉM! Odpovědět s citátem

Ahoj, z ničeho nic se u mě vyskytly problémy a potřeboval bych s tím pomoct.

1) v celém RBR se zobrazuje noc. Za noci je již ta ukázka u servisu v základním menu RBR a jsou i veškeré erzety i rally škola a pořád netuším, jak to mám hodit zpět do denního režimu

2) V richardburnsrally.ini jsem přenastavil ten autologin + autopassword, ale do najetí k turnajům mi to hodí chybu, že je špatně zadané jméno nebo heslo, ikdyz je to správně

3) ještě včera mi šlo připojit se na jeden turnaj a dneska mi to háže chybu, že mám použít originální fyziku nebo z verze 1.02, vůbec to nechápu, protože jsem v rbr nic nepředělával a nic jsem nepřidával

4) Opět z ničeho nic se mi ve hře ve složce plugin zobrazuje 2x plugin test, takže je tam jednou navíc a nevím jestli to nebude dělat nějakou neplechu

5) Už jenom dotaz. Chtěl bych si zkoušet hrát s nastavením vozu. K tomu potřebuju jezdit turnaje, nebo můžu auto zkoušet i někde na mimointernetové zkoušce? Když si třeba chci zajezdit normální rally v rbr, tak to jedu se Subaru N14 a to auto vůbec neposlouchá, nezatáčí, prostě je tam úplně out fyzika, to samé mi dělá i v pluginu pod tím testem, kde si můžu vybrat jakoukoliv trať... Jsem z toho jelen



Za každou radu budu velice vděčný. Děkuji všem
Příspěvek Zaslal: st květen 26, 2010 16:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SRADEJA Jakub





Založen: 18. 05. 2010
Příspěvky: 4
Bydliště: Vimperk

Příspěvek Předmět: změna Odpovědět s citátem

tak to s tim přihlašovánim je už pasé, nakonec jsem měl autologinu chybu...
Příspěvek Zaslal: st květen 26, 2010 16:35
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MATEJKA Honza





Založen: 02. 11. 2014
Příspěvky: 7
Bydliště: Příbram

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,mám problém a nevím si s ním rady. Při načtení stránek onlineracing.cz na mě vyskočí stránka a na ní je napsáno "Vaše připojení není bezpečné" a nahoře před adresou webu je vykřičník a "nezabezpečeno". Jde to sice obejít kliknutím na "pokračovat na onlineracing.cz (nedoporučeno)" ale nejhorší je,že je to asi nějak propojené s hrou,protože mi nejdou spustit online turnaje,píše mi to "připojení selhalo". Zkoušel jsem vypnout antivirus,různé rady na jiných forech,ale nic. Jdu to zkoušet dál,kdyby někdo věděl čím to může být,budu rád za odpověď,díky.
Příspěvek Zaslal: ne listopad 26, 2017 12:27
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPERGL Martin





Založen: 03. 08. 2007
Příspěvky: 213
Bydliště: Jižní Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

V nastavení pluginu ve hře přepni zabezpečené připojení na "ne"

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: ne listopad 26, 2017 14:06
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MATEJKA Honza





Založen: 02. 11. 2014
Příspěvky: 7
Bydliště: Příbram

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Už to frčííí,díky moc!
Příspěvek Zaslal: ne listopad 26, 2017 14:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krystof Zpevak





Založen: 09. 12. 2015
Příspěvky: 1

Příspěvek Předmět: Hra mi padá Odpovědět s citátem

Ahoj potřeboval bych poradit. Hru mám od kamaráda a vše mi fungovalo do té doby než jsem se snažil vložit nové auto. Od té doby mi hra pokaždé spadne. Myslím si, že dokážu podle videa vložit auto takže nevím v čem je problém...
Příspěvek Zaslal: st listopad 29, 2017 19:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 42
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: Re: PROBLÉM! Odpovědět s citátem

SRADEJA Jakub napsal:
Ahoj, z ničeho nic se u mě vyskytly problémy a potřeboval bych s tím pomoct.

1) v celém RBR se zobrazuje noc. Za noci je již ta ukázka u servisu v základním menu RBR a jsou i veškeré erzety i rally škola a pořád netuším, jak to mám hodit zpět do denního režimu

2) V richardburnsrally.ini jsem přenastavil ten autologin + autopassword, ale do najetí k turnajům mi to hodí chybu, že je špatně zadané jméno nebo heslo, ikdyz je to správně

3) ještě včera mi šlo připojit se na jeden turnaj a dneska mi to háže chybu, že mám použít originální fyziku nebo z verze 1.02, vůbec to nechápu, protože jsem v rbr nic nepředělával a nic jsem nepřidával

4) Opět z ničeho nic se mi ve hře ve složce plugin zobrazuje 2x plugin test, takže je tam jednou navíc a nevím jestli to nebude dělat nějakou neplechu

5) Už jenom dotaz. Chtěl bych si zkoušet hrát s nastavením vozu. K tomu potřebuju jezdit turnaje, nebo můžu auto zkoušet i někde na mimointernetové zkoušce? Když si třeba chci zajezdit normální rally v rbr, tak to jedu se Subaru N14 a to auto vůbec neposlouchá, nezatáčí, prostě je tam úplně out fyzika, to samé mi dělá i v pluginu pod tím testem, kde si můžu vybrat jakoukoliv trať... Jsem z toho jelen



Za každou radu budu velice vděčný. Děkuji všem

Ahoj. Mám stejný problém v bodě 2 a 4 a jsem z toho taky jelen. Vůbec nevím co s tím dělat
Příspěvek Zaslal: pá březen 23, 2018 20:20
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MATEJKA Honza





Založen: 02. 11. 2014
Příspěvky: 7
Bydliště: Příbram

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někdo neměl podobný problém (zřejmě s direct x) Začala mi padat hra,aniž bych si byl vědom nějaké změny (instalace auta,nové tratě),vždy to spadne do lišty a když tam najedu kurzorem na ikonku RBR,tak se objeví okno a je tam nahoře napsáno "RichardBurnsRally directx9". Po pár pokusech jsem zkoušel doinstalovat directx9 přímo z instalačky,ale napsalo mi to že win 10 není kompatibilní s directx9. Nainstaloval jsem celou hru znova a dělá to pořád,aniž bych tam cokoliv instaloval pro hraní přes plugin (čistá hra),vytvořím nový profil,odjedu necelou RZ v nabídce rychlá rally a konec.Je možné,že budu muset asi dát přeinstalovat celé PC,ale kdyby někdo věděl čím by to mohlo být,budu rád za každou radu,díky moc.
Příspěvek Zaslal: st září 05, 2018 21:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme