Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

3 velké důvody, proč byste měli poslouchat rádio každý den

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hjasmaw





Založen: 10. 09. 2021
Příspěvky: 1

Příspěvek Předmět: 3 velké důvody, proč byste měli poslouchat rádio každý den Odpovědět s citátem

Víte, jak nepříjemné to může být, když jste v dopravní zácpě a slyšíte, jak se zapíná rádio. I když můžete zkusit poslouchat rádio za jízdy, můžete skončit nadáváním z plných plic kvůli všemu nepříjemnému hluku, který se vám snaží dostat do mysli. Pokud musíte poslouchat rádio za jízdy, udělejte něco, abyste si trochu odpočinuli. Relaxace vám pomůže zůstat soustředěná a na cestách.

Nezáleží na tom, jaký typ rádia právě posloucháte, ať už posloucháte hudbu, sport nebo provoz, zkuste poslouchat některé z alternativních stanic. Někteří lidé se dokonce snaží poslouchat zahraniční rozhlasové stanice. Tyto typy rozhlasových stanic na vás nebudou mít špatný vliv, ale určitě vám pomohou trochu se uvolnit a zbavit se stresových faktorů ve vašem životě. Zkuste tedy dnes poslouchat rádio.

Zatímco posloucháte rádio, zkuste si poslechnout starší hudbu. Někomu to může připadat divné, ale když si poslechnete nějakou starou alternativní hudbu, všimnete si, jak lépe se budete cítit sami se sebou. Lidé mají tendenci zapomínat na rádio, a to může lidem způsobit, že se cítí špatně.

Jsou však chvíle, kdy vám poslech rádia může být prospěšný. Pokud jste v dopravní zácpě, zkuste poslouchat rádio, abyste si mohli vyčistit hlavu a zbavit se stresu. Pokud jste v práci a cítíte se opravdu ve stresu, poslouchejte nějaké rádio. Většina lidí neposlouchá rádio, když jsou v práci, protože se jim nechce být sám, ale pokud to opravdu potřebujete, udělejte to. To může být skvělý lék na stres.

Dalším důvodem k poslechu rádia je, když se chystáte na svůj den. Pokud jste v dopravní zácpě, zkuste poslouchat rádio, abyste si mohli vyčistit hlavu a zbavit se stresu. Pokud jste v práci a cítíte se opravdu vystresovaní, poslouchejte trochu rádia. Většina lidí neposlouchá rádio, když je v práci, protože se jim nechce být sám, ale pokud to opravdu potřebujete, poslouchejte to.

To je jen několik důvodů, proč byste dnes měli zkusit poslouchat rádio. Čím více budete poslouchat rádio, tím budete uvolněnější a bez stresu. Začnete si uvědomovat, že i když se vám možná nelíbí být sám v provozu, uvolníte se, když začnete poslouchat rádio. Až se příště zaseknete v provozu, zkuste poslouchat rádio.
Příspěvek Zaslal: pá září 10, 2021 7:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme