Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Padání hry

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BARTUNEK Honza





Založen: 26. 03. 2010
Příspěvky: 75
Bydliště: Czech Republic

Příspěvek Předmět: Padání hry Odpovědět s citátem

Zdravím-Velký problém začala mi z ničeho nic padat hra,nejprve v půlce RZ,a ted už jí ani nespustím,dostanuse jen na ůvod jak tam je to prase a nápis Warthog a spadneto,Celý jsem to přeinstaloval a dělá to pořád,nevíte proč?Začíná mě to pěkně s.....tSmile
Prosím porad te!Jsem už zoufalej Rolling Eyes
Příspěvek Zaslal: st květen 12, 2010 14:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PETER Marek





Založen: 12. 01. 2010
Příspěvky: 485
Bydliště: Fajne-Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

K tvému problému..podle mě máš neorigo verzi stáhnutou kdoví odkud, a na tu potřebuješ crack.

_________________
re:member
Příspěvek Zaslal: čt červenec 01, 2010 23:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
VEVERKA Lukas





Založen: 24. 08. 2009
Příspěvky: 406
Bydliště: Nošovice u F-M

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

jestli to je tak jak píše marek tak to nechapu, ja koupil RBR za 65kč tak nevim proč stahovat takovou hru Smile

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: pá červenec 02, 2010 11:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BARTUNEK Honza





Založen: 26. 03. 2010
Příspěvky: 75
Bydliště: Czech Republic

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

nn,mám origo z trafiky od Warthog za osum pětek:-)
nevím kde byla chyba,přeinstaloval jsem kompla a fungovalo to než mi přestal fungovat pc,tak stavim novej.
Příspěvek Zaslal: po červenec 05, 2010 9:41
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HEROLD Jarda





Založen: 03. 01. 2020
Příspěvky: 7

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi neporadite mi nekdo? hraju pres plugin teprve kratce, skoro vzdycky když mám rozjetý turnaj, tak mi hra spadne při načítání RZ, prostě místo aby to skočilo na start, tak to spadne do windows. je mi trapný pořád žádat resety. mám HP notebook novej, win 10, žádnou chybovou hlášku to nevyhodí. díky moc pokud jste někdo schopen a ochoten mi poradit
Příspěvek Zaslal: so duben 18, 2020 14:04
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1324
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mas nainstaleny FixUp plugin? Ten resi vetsinu znamych problemu.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: so duben 18, 2020 17:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HEROLD Jarda





Založen: 03. 01. 2020
Příspěvky: 7

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

díky za reakci, fixup mám samozřejmě, složka fixup je v adresáři richard burns rally. ale teĎ se dívám, měla by být asi ve složce plugins? i soubor fixup dll nemá být v hlavním adresáři, ale ve složce plugins? to by to asi vysvětlilo Smile
Příspěvek Zaslal: so duben 18, 2020 21:48
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1324
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, fixup.dll i fixup.ini musi byt v adresari Plugins

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: ne duben 19, 2020 8:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HEROLD Jarda





Založen: 03. 01. 2020
Příspěvky: 7

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

díky za zprávu, už jsem to přesunul, avšak nikde nemůžu najít fixup.ini co dělám špatně? zkopíroval jsem ten fixup plugin z poslední aktualizace fyzik, a tam to ini nikde nevidím, jen složku fixup, ve které to není, a fixup.dll. poradíte mi ještě? díky
ps. SSE tam mám, takže patch nainstalovaný nejspíš bude
Příspěvek Zaslal: ne duben 19, 2020 9:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HEROLD Jarda





Založen: 03. 01. 2020
Příspěvky: 7

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

přišel jsem na to, stačilo spustit jako správce Smile
Příspěvek Zaslal: ne duben 19, 2020 9:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HEROLD Jarda





Založen: 03. 01. 2020
Příspěvky: 7

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj tak přes FIxup mi hra často padá, skoro nemožné je dojet turnaj. velmi často to při načítání RZ spadne bez chybové hlášky do windows. kdybyste někdo měl náhodou nějakej nápad, tak budu vděčnej. nějaký desktop.... DMP ve složce mám, pozná se z toho něco?
Příspěvek Zaslal: so duben 25, 2020 14:07
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 58
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: pády RBR Odpovědět s citátem

KORAL Vaclav napsal:
Mas nainstaleny FixUp plugin? Ten resi vetsinu znamych problemu.

Ahoj Václave
Prosím tě o radu. Někdy mi při načítání další RZ v turnaji vyskočí okno s chybou SSE error a ještě nějaký další věty. Dělá to jen někdy a je to třeba v předposlední RZ, někdy ve druhé atd. Už si s tím nevím rady a vše mám aktuální. Jinak Win 10 a HP notebook.
Děkuji
Standa
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2021 21:07
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1324
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

tohle resil WorkerBee ve Fixup Pluginu, problem je, ze pokud se jede vic turnaju za sebou, tak se spatne uvolnuje pamet pocitace alokovana pro RBR, az nakonec pamet dojde a hodi to chybu. Konkretne, spatne se uvolnuji data v lbs souboru. Nove trate uz maji rozdeleny lbs soubor na lbs a lb2, takze lbs ma jen par MB a pamet se zaplni vyrazne pomaleji, takze by s tim nemel byt takovy problem - ale starsi trate ten problem bohuzel maji, a neda se to jednoduse resit - musel bych aktualizovat a prepocitat uplne vsechny trate na pluginu.

Jedina rada co ti muzu dat je po kazdem dojetem turnaji nezacinat hned novy turnaj, ale vypnout RBR a spustit ho znova, tim se pamet uvolni a riziko padu se snizi.

Toz tak Sad

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: so září 18, 2021 11:05
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 58
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Václave děkuji mooooc za vyvětlení a za velmi dobrou radu. Je pravda, že v prvním turnaji se mi to stane opravdu málo a většinou je to fakticky až ve druhém a dalších turnajích, podle délky turnajů.
Opravdu ještě jednou moc děkuji a měj se pěkně
Standa
Příspěvek Zaslal: po září 20, 2021 16:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme