Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Potřebuju pár rad do začátku

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karas





Založen: 15. 04. 2015
Příspěvky: 1
Bydliště: Třebíč

Příspěvek Předmět: Potřebuju pár rad do začátku Odpovědět s citátem

Ahoj do začátku bych potřeboval pár rad

1. mám starý volant Logitech formula vibration feedback .. který se dá otáčet jen do 90 stupňů, chtěl bych se zeptat jestli se už pokročilo natolik, aby se dalo pomocí nějakého programu nastavit "Větší citlivost" aby se při otáčení volantu dostal nad 90 stupňů. Co jsem zkoušel různě nastavovat ve hře tak tam je akorát nějaký horizont nebo tak něco a to s volantem vesměs nic nedělalo.

2. už jsem tady projížděl nějaké návody a stáhl jsem si nejnovější fyziku a postahoval tratě z MEGA podle návodu z těchto stránek .. soubory mají skoro 20giga akorát se mi to nepodařilo otevřít nebo prostě ve hře najít ty nové tratě atd. ani v pluginu mi to nic nenajde. Jak se tratě dají nainstalovat?

3. stáhl jsem i RBRcarinstaliontool. supr věcička, mám z ní radost, rychlá instalace aut, alespoň těch základních co tam jsou předinstalované. Ovšem jsem překvapen z úplně jiné fyziky a chtěl bych se zeptat jestli je to normální? Very Happy já vím že se s tím dá pohrát (diferenciály atd.), ale do takové fáze jsem se ještě nedostal a upřímně mě to ani moc nebaví a jde mi o to ježdění případně pak nějaká grafická úprava (textur) už hotových aut (pak časem až se vyjezdím trošku bych se rád přidal do nějakého týmu)

4. díval jsem se, že se dá změnit trošku nastavení menu NGPCarMenu stáhl jsem to, ale zase se mi nepodařila instalace přetažení souborů do správných cílových složek? kam s tím?

5.poslední otázka dnešního dne a prozatím tohoto vlákna zní k čemu slouží RSF-launcher?

předem děkuju za jakoukoliv zpětnou vazbu.. hold začátky jsou těžké
Příspěvek Zaslal: st listopad 16, 2022 18:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme