Právě je čt říjen 23, 2025 7:11
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
WIENER Robin
|
Předmět: Invertování ruční brzdy |
|
|
čau jezdci, mám na vás prosbu o radu. Koupil jsem ručku, a je obráceně, ve velnej pozici je zabrzděná, potřeboval bych ji otočit. Ale nedaří se mi to změnit v souboru, input.ini . Použil jsem i nějakej editor, ale marně. Vzdy se konfigurační soubor ini změní na textovej txt. Poradíte mi, jak na to prosím? Nebo nějaká jiná metoda, jak obrátit osu ruční brzdy? Díky moc |
|
|
Zaslal: ne březen 26, 2023 1:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kadera Stepan
|
Předmět: |
|
|
Take by me to zajimalo,mam tejny problem,na rbr hu to jde,tady jsm to nenasel... |
|
|
Zaslal: st leden 31, 2024 19:08 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
WIENER Robin
|
|
|
Ve složce s hrou najdi input.ini a tam reverse handbrabe. Pak už to poslape. Ale po každém zapnutí hry bude nejprve neotocena, až prvním zatažením se to srovná |
|
|
Zaslal: st leden 31, 2024 23:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VELECKY Jakub
|
|
|
ja jsem prisel na to jak to neukladat do .txt formatu.
1) upravte input.ini (iverthandbrakeaxis=true]
2) ulozte to na plochu tim ze nazev souboru bude input.ini a typ souboru bude: vsechny soubory.
3) jak to budete mit na plose tak staci to pretahnout do slozky RBR kde je originalni input a nahradit ho
4) otestovat jestli se fakt zmenila osa rucni brzdy.
5)jestli funguje HOORAY mate obracenou osu vasi rucni brzdy
jestli jste neochopili navod (nebudu se vam vubec divit) tak mi klidne napiste a zkusim vam pomoct |
|
|
Zaslal: so červenec 26, 2025 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
 |
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|