Právě je ne listopad 10, 2024 20:23
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pepa Grmoš
|
Předmět: Řazení h-shifter Thrustmaster |
|
|
Ahojte,
mám problém s nastavením "háčka" se spojkou a fakt už si nevím rady. Mám Thrustmaster pedály a TH8A shifter. Jde mi o to, že chci dosáhnout stavu, kdy na startu zařadím 1, stojím na spojce a vytočím motor. Po startu jen pustím spojku a jedu. Jenže spojku mi to z nějakého důvodu nechce detekovat, i když ji mám namapovanou.
Stejně tak mám problém, že při řazení nahoru či dolů to jde přes neutral při každé změně kvaltu. Zkusil jsem doslova stejný postup, jaký má na yt Janne Laahanen s tím pluginem od RallyPirata. Vše jsem stáhnul, namapoval, ale stejně je to pořád stejné- nemůžu pracovat se spojkou a taky stále jdou kvalty přes neutrál.
Nevíte někdo, co dělám špatně? Potřeboval bych prostě dosáhnout toho stavu, jaký má Janne v tom videu po aplikaci toho H-shifter pluginu, včetně například toho, že bez patřičného sešlápnutí spojky se kvalt nezařadí a skočí neutrál. Udělal jsem vše stejně a stejně mi to dovolí normálně řadit bez spojky jakoby nic. |
|
|
Zaslal: po srpen 07, 2023 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|