Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ing.-Santus
|
Předmět: |
|
|
Já v turnajích jezdim strašně podprůměrně. Vždycky chytnu nerva a udělám chybu v první zatáčcě, docela mě to štve |
|
_________________ Ing. Santus |
Zaslal: pá září 30, 2005 0:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Slanáč
|
|
|
Jak jste psali o těch čtyřkách zatáčkach tak je jezdim přes levou nohu... Ručka sice líp natočí auto, ale necháte tam daleko víc. Přes nohu stačí auto v rejdu lehce utrhnout a pak pod plynem ven. Jde mi to tak celkem v pohodě. |
|
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 12:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Tak ja taky neco pridam. Ty 4ky jezdim vetsinou s jemnym tuknutim rucky pri naletu do zatacky (bacha,jezdim na klavesnici! takze nevim jestli pro ty s volantem dobre).Vubec Tahle RZ je pro dobry cas jezdit bych rek celkem agresivne. Kdo chce muze si tady http://student.fsid.cvut.cz/~honzalek/tanner.rpl juknout na replay tanneru,ktery jsem z fleku tedka odjel. Vubec na tanner bych se mohl nazyvat odbornikem - staci se juknout sem http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm (a dat The Mask - to jsem ja). Sice jsou obe jizdy hodne rezany a asi 4 mista bych tam nejradsi nemel,ale i bez nich by to 2:50 dalo v poho.Tak i tak jsou velmi rychle. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: so listopad 12, 2005 17:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ruda Anonymní
|
Předmět: Nazpaměť |
|
|
Jak tak hru RBR sleduju, tak 95% lidí co hrají turnaje v podst. žádný rozpis nepotřebují! Tratě mají najeté úplně nazpaměť, každou zatáčku vychytanou do nejmenších detailů a najetou 1000-krát! Spíš než rally (kde je vaše rychlost na 99% závislá na rozpisu) mi takovéhle hraní připomíná okruhy! |
|
|
Zaslal: so březen 11, 2006 10:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Nazpaměť |
|
|
Ruda napsal: |
Jak tak hru RBR sleduju, tak 95% lidí co hrají turnaje v podst. žádný rozpis nepotřebují! Tratě mají najeté úplně nazpaměť, každou zatáčku vychytanou do nejmenších detailů a najetou 1000-krát! Spíš než rally (kde je vaše rychlost na 99% závislá na rozpisu) mi takovéhle hraní připomíná okruhy! |
No tak v z8sade máš pravdu, vačšinu tých tratí poznáme skoro naspamäť, ale bez rozpisu ich neodjazdím,vyzkúšané Aj keď ja osobne takmer vôbec netrénujem, hru zapínam len cez víkend na MČR a Euro turnaj, inak nejazdím, ale tie trate mám hold v pamäti(v MS tomu hovoria skúsenosti ).Ale aj mne by sa páčilo zapnúť hru, prihlásiť sa na server natiahla by sa nová trať, mal by som dva prejazdy apotom na ostro, ale to je asi nereálne. |
|
|
Zaslal: so březen 11, 2006 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Jak bylo receno.Zkus si ty trate jezdit rok a o i kdybys nechtel tak si je zapamatujes.Bohuzel to je nevyhoda-malo trati. A ta vec s tim rozpisem je kupodivu taky pravda. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: so březen 11, 2006 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Henri
|
Předmět: Tanner |
|
|
Za kolik se dá zajet Tanner, pokud pojede korektní stopu, tedy čistě bez řezání zatáček? |
|
|
Zaslal: po červen 05, 2006 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: Re: Tanner |
|
|
Henri napsal: |
Za kolik se dá zajet Tanner, pokud pojede korektní stopu, tedy čistě bez řezání zatáček? |
Typuju 3:10. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po červen 05, 2006 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: Tanner |
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Henri napsal: |
Typuju 3:10. |
Ja jsem velmi cisty jezdec a zajel jsem to za 3:03:35, ale to mi nedalo, sedl jsem k tomu, udelal extra setup a jel nekolikrat po sobe. Jinak jsem rad, kdyz zajedu pod 3:10 |
|
Zaslal: út červen 06, 2006 9:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|