| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hrouda

|
Předmět: |
|
|
| BRUDER Martin napsal: |
ok přijedu kamkoli tak na mě nezapomente.A až se něco naučím tak tě nechám někdy vyhrát hehe. |
Na to zapomen. Loni jsem je byl i s Wallym a tak zaridili, ze mi to v posledni RZ padlo. Nechal jsem si to 2x resetnout, ale po tretim pokusu jsem to vzdal. Do ted na to nemuzu zapomenout. Trikrat za sebou se je pojel
| BITTNER Jan napsal: |
Zdar hrouďáku ,lanku můžem uspořádat ve varech ,mám k dispozici hernu s 12 compy a bydlení taky seženem.
Ale ta důvěra ve starýho dobrýho škorpíka trochu opadla. |
Jo to uz jsi nabizel loni, skoda ze Vary jsou z brna tak daleko, leda letadlem, to uz vyjde stejne jako autem.
| Skorpion napsal: |
Bereme i duchodce (Vzdyt Hrouda by mohl byt nas deda )Jinak nebude to stredni skola, ale vysoka, taky uz nejsem nejmladsi Hele v lete je teplo vsude, to nemusis mit strach... |
Dik to potesi  |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 13:34 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Skorpion

|
|
|
tak to ses hodnej.. Odkud tak nejak pochazis, jestli se mutu ptat? |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
 |
Zaslal: pá březen 03, 2006 13:43 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Mozna pro nas pomalejsi... Koho a na co se ptas? |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 13:54 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Skorpion

|
|
|
No Martina, ja sem si nevsimnul, ze ses rychlej jako strela... jsi me predebehnul.... O tobe vim ze jsi z nejvetsiho malomesta na svete  |
|
 |
Zaslal: pá březen 03, 2006 14:14 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
No Martina, ja sem si nevsimnul, ze ses rychlej jako strela... jsi me predebehnul.... O tobe vim ze jsi z nejvetsiho malomesta na svete  |
Jaky malomesto, jsme v ottove naucnem slovniku jako zatacka na Viden. Skoro predmesti vidne ty pako z paky.  |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 14:28 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Ja sem z takový prdelky u LIBERCE Hrádek nad Nisou ale je tu božskej klidek a za barakem mi litaj Lužickou Rally přijed se mrknout.
Muže se dohodnout možna i nějakej shakedownek jako spolujezdec. |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 16:37 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Skorpion

|
|
|
| Fakt? Tak to by nebylo spatny... To jako dej vedet, az se neco pojede... |
|
 |
Zaslal: pá březen 03, 2006 18:37 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
NEMEC Michal

|
|
|
kua chlapy doufam ze to letos uz vyjde protoze vas chci videt !! Ja jsem nevidel este nikoho ani odemne z teamu, krome Skaly.
Tak to domluvte !!!!! |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: pá březen 03, 2006 20:20 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Ja sem z takový prdelky u LIBERCE Hrádek nad Nisou ale je tu božskej klidek a za barakem mi litaj Lužickou Rally přijed se mrknout.
Trosku z ruky, ale zase kdyz je tam ubytovani, vecerni opekani, navic nejsi nejmladsi, tak nemusis jit brzo spat a i pivo uz muzes pit, tak to bude v lete prima vylet  |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 15:58 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Skorpion

|
|
|
Tebe poznam uplne jasne, protoze me budes chtit nasrat a vezmes si na sebe obleceni citrosrac... Ale jenom pockej, ja to z tebe servu a budes hodit v Subaru
Jinak kdo je takdy nejmladsi... jenom pockej, az tam budou ty desitky    |
|
 |
Zaslal: út březen 07, 2006 18:29 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
NEMEC Michal

|
|
|
kdo tady zadal o pomoc?  |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út březen 07, 2006 18:39 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
| Hrouda napsal: |
Trosku z ruky, ale zase kdyz je tam ubytovani, vecerni opekani, navic nejsi nejmladsi, tak nemusis jit brzo spat a i pivo uz muzes pit, tak to bude v lete prima vylet  |
Tak ja tě beru za slovo je to 23 - 24.6. ubytovaní je v pohodě a baby nějaký seženem a soudeček když nas bude víc taky dovalíme. |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 18:43 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
| Hrouda napsal: |
Tak ja tě beru za slovo je to 23 - 24.6. ubytovaní je v pohodě a baby nějaký seženem a soudeček když nas bude víc taky dovalíme. |
A nechcete to pochlastání nechat až na barumku ,na malej sprint se nepoženu tak daleko a z Liberce je asi víc lidí a z Prahy je to kousek (pokud manželka schválí můj výlet na barumku tak jsem u vás). |
|
Zaslal: út březen 07, 2006 18:53 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
No tak mam nápad co takhle udělat nové tema Sešlost RBR jak nám to říkají maniaků.A tam se všichni dohodnem.Vim že Mike připravuje vyhlášení MCR a tam jak pevně věřim přihvalíme všichni to bude super dáme " Live" turnájek popijem a domluvime vše na další sezonu no já sem prooo.Bude se i lip závodit když se všichni poznáme a vyhecujem.A pak už i forum bude o něčem jiném  |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 19:09 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
S tou Barumkou by to nebylo spatne.(bylo by to super) Sice ja a piti moc nedava smysl (nepatřím zrovna do skupiny starších ) ale kazdopadne na Barum jdu!! ....Jo a ta LAN po MCR ..to bude taky nářez (jestli teda bude) . |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út březen 07, 2006 19:56 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|