Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Test online turnaje
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZITEK Dalibor

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

u 2 turnaje 2rz posledni mezicas se neodeslal a po dojeti rz mi napsalo straceno spojeni se serverem
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 20:38
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MICHAL Martin

To ja jsem se do druhy RZ nedostal mezicasy OK, posledni v cili taky a pak spojeni vyprselo. Prakticky to mam stejny jako predtim, akorat jsem si vsim, ze se jeden mezicas odeslal az napodruhy(nez se zobrazil probliknul nahore ten cervenej napis).
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 20:53
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Wally
Site Admin

Tak jsem ještě našel jednu věc Sad. Opravdu se to připojovalo pouze na rbr.hopto.org, což je špatně. Ve 21:03 jsem nahrál na server opravu, tak koho to ještě nepřestalo bavit, stáhněte si znova ten plugin Sad
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 21:05
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZITEK Dalibor

Wally napsal:
Tak jsem ještě našel jednu věc Sad. Opravdu se to připojovalo pouze na rbr.hopto.org, což je špatně. Ve 21:03 jsem nahrál na server opravu, tak koho to ještě nepřestalo bavit, stáhněte si znova ten plugin Sad
ucime se cely zivot! Very Happy prece jsme se prihlasili jako test driveri proto musime pocitat s takovyma vecma. Very Happy Very Happy
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 21:07
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MICHAL Martin

U mne zadna zmena. Do 1. RZ jsem se dostal asi na 6. pokus a po dojeti spojeni vyprselo.
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 21:30
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Wally
Site Admin

Marta_CZ: A jaké máš připojení (myslim typ - ADSL, CDMA, GPRS,...)?
Zkoušel jsem to přes modem, a už se mi ani jednou nestalo, abych se nedostal na RZ... Zítra ti pošlu verzi, která podrobně loguje připojení...
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 22:39
Anonymní

Kabelovka 200/200
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 22:45
ZITEK Dalibor

zkousel jsem jen 3rz ale je to daleko rychlejsi nez pred tim rychleji se to pripojuje a zatim vsechny mezicasy odeslany sice 1 az na 2 pokus alle jinac bez problemu. mozna je to tim ze je 23:00 tak neni tolik zatizeny server zitra to zkusim pri zatizenem. jinac jeste se chci zeptat v turnaji se muze startovak kolikrat se chce? bez omezeni? nebo je to jen ted kvuli testovani?:
Příspěvek Zaslal: ne březen 27, 2005 23:15
Wally
Site Admin

To vícenásobné startování je samozřejmě kvůli testování. Pak už to nebude možné. Jinak posílam BETU 3 Smile
Příspěvek Zaslal: po březen 28, 2005 17:37
ZITEK Dalibor

no tak uz je to mnohem lepsi to tlacitko na opakovani preruseneho spojeni je fakt supr vychytavka,. ted se mi prerusilo spojeni a pomoci tohoto cudliku jsem se zase dostal do hry nebyt neho tak bych uz nepokracoval. jeste bych se chtel zeptat jestli by slo k vysledkum pridat tlacit aktualizovat. protoze kdyz se domluvi vic lidi ze si zajedou tak aby po dojeti mohl sledovat vysledek toho 2 kdyby dojel pomaleji nez ja. ten soubor co chces poslat s tim logovanim je v hlavni slozce rbr a jmenuje se !rbrtnet.log ?
Příspěvek Zaslal: po březen 28, 2005 18:15
MICHAL Martin

Tak jsem konecene dojel ten druhej turnament. Dvakrat jsem musel odesilat rucne pri prihlasovani a jednou mezi RZ. Ale je to OK Exclamation
Příspěvek Zaslal: po březen 28, 2005 18:45
ZITEK Dalibor

Takova velka vymozenost by byla chat ktery by bezel pod nastavenim na dalsi rz ovsem neni to nutnost jen takova tresnicka na dortu. ted jsem jel 2 turnaj sice jsem ho nedojel protoze jsem boural ale po dobu co jsem jel tak bez problemu.
Příspěvek Zaslal: po březen 28, 2005 19:52
Wally
Site Admin

Jo jo, je to ten !rbrtnet.log. To jsem rád, že se situace vylepšuje:) Chat je možná ještě v nedohlednu, ale je vše připraveno na to, aby šel dát komentář k právě dojeté RZ, ale do týhle verze už to nestihnu... Sad
Příspěvek Zaslal: po březen 28, 2005 20:03
MICHAL Martin

Vcera vecer se mi evidentne nejak sypalo spojeni, tak jsem to schvalne zkusil a turnaj jsem normalne odjel, i presto, ze dvakrat se uplne ztratilo spojeni. Je to fakt vychytany, to rucni odesilani.
Příspěvek Zaslal: út březen 29, 2005 13:37
ZITEK Dalibor

Jak to vidis casove? kdy vypustis oficialne online plug in? muzes nam rict jestli delas nebo premyslis o nejakych dalsi vychytavkach? Jinac jen se ptam nechci na te tlacit. Na to ze to delas pri praci a mas malo casu delas fakt uplne maximum! diky za vsechny drivery kteri jezdi tuto hru s timto pluginem! Laughing
Příspěvek Zaslal: út březen 29, 2005 19:40
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme