Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Pravidla konference

 
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1351
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Pravidla konference Odpovědět s citátem

Vážení,

pokud se rozhodnete přispívat na tuto konferenci, věnujte prosím pozornost následujícím pravidlům:


Správa konference

* Nad chodem a obsahem konference dbají moderátoři, případně admini. Jejich seznam najdete na hlavní stránce vlevo dole. Jejich úkolem je chránit slušné členy konference před obtěžováním ze strany neslušných členů či vnějších narušitelů. Proto mají právo kohokoli upravovat nebo případně mazat příspěvky, nebo v horším případě za porušení těchto pravidel vyloučit, a to i bez předchozího varování.

* Chce-li admin něco sdělit všem členům konference, učiní tak zprávou na hlavní stránce nebo v příslušném fóru. Na tyto zprávy se zásadně neodpovídá (ono by to ani nemělo jít). Cítíte-li potřebu s adminem diskutovat, napište mu PM.

* Pokud vás admin osobně napomene nebo vás z konference vyloučí, je diskuse s ním prakticky zbytečná.


Přispívání do konference

* Tématem konference je hra Richard Burns Rally, "skutečná" rally a příbuzná témata. Výjimečně lze zabrousit i do dalších oblastí.

* Do konference patří jen příspěvky související s výše vymezenými tématy. Mějte na paměti, že každý váš příspěvek obdrží spousta lidí, takže se vždy rozmyslete, zda jim budou vaše informace opravdu užitečné.

* Pokud pokládáte dotaz, ověřte si nejprve, zda už někdo nepoložil podobný dotaz. K dispozici máte hledání v konferencích, viz link nahoře.

* Dbejte na to, aby vaše zprávy měly výstižný subjekt. Pokud se v odpovědi odkloníte od tématu původního dotazu, subjekt adekvátně změňte.

* Pokud cítíte neodolatelnou potřebu sdělit ostatním něco mimo témata konference, uveďte na začátku subjektu zkratku OT. To ale rozhodně neznamená, že do konference můžete posílat cokoli, pokud to správně označíte.

* Poukazujete-li na zajímavý výsledek hledání, pošlete jeho konkrétní URL.

* Do konference posílejte pouze čistě textové (text/plain) zprávy bez příloh. Doporučené kódování češtiny je UTF-8. Co se týká formátování písma, s barvami a velikostmi písma zacházejte s mírou nevybočující z běžného vkusu. V obyčejném příspěvku není speciální formátováni písma na místě. Pokud máte touhu se odlišovat, učiňte tak ve svém podpisu.

* Oficiálním jazykem tohoto fóra je čeština, případně slovenština. Pokud přispíváte v jiném jazyce, prosím uveďte i překlad, aspoň stručný. Vřele doporučuju si nechat před odesláním příspěvku zkontrolovat pravopis, a to včetně diakritiky. Admini nemají většinou pochopení pro příspěvky, ve kterých je v každé větě 10 vykřičníků.

Co do konference nepatří

* Do konference nepatří zprávy nesouvisející s jejímy tematy, a to ani takové, které považujete pro ostatní účastníky za velmi důležité.

* V odpovědích ponejchávejte pouze nejnutnější citace z příspěvku, na který odpovídáte. Neopakujte poslední příspěvek.

* Zdržte se dlouhých podpisů. Pět řádků podpisu je víc než dost, tři tak akorát a jedením si vysloužíte zvláštní sympatie adminů. Speciálně s obrázky prosím opravdu šetřete - použijte buď text nebo jen obrázek. Maximální tolerovaná velikost je 800 x 160 px.

* Do konference nepatří explicitní reklama, nabídky či žádosti o zaměstnání, apod. Konkrétní projekty, služby, výrobky a firmy zmiňujte jen tehdy, mají-li přímou souvislost s informacemi, které jsou potenciálně užitečné všem členům konference. Předchozí bod platí i o URL vašich projektů. Na druhou stranu můžete použít jedno URL ve svém podpisu.

* Zdržte se jakýchkoli osobních útoků. Diskutujte, přete se, ale zůstaňte gentlemany (dámy prominou). Musíte-li nezbytně sdělit jinému členovi konference, že je vůl, učiňte tak na jeho soukromou adresu, nikoli do konference. Sami sebe můžete označit za vola i veřejně.

* Pokud ke zprávám přikládáte větší obrázky, dávejte je prosím jako link. Jistě máte k dispozici vlastní prostor na webu, kam můžete případné soubory uložit a do konference na ně poslat pouze odkaz. Případně můžete použít veřejně dostupné služby jako je imageshack nebo rapidshare. Maximální tolerovaná velikost obrázku je 800 px x 600 px při počtu jeden obrázek ve zprávě.

* Zdržte se odpovědí neobsahujících nic jiného než Ano, Souhlasím, Já také, apod.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: po květen 28, 2007 12:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme