Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
IZACH Vratislav
|
Předmět: Tománek do české verze bez českého navigátora |
|
|
snad se nikdo neurazí když tady nabídnu audio.dat soubor pro ty co by rádi vyzkoušeli něco jiného a nevědí si rady jak na to..sám jsem neználek a takovou pomoc bych býval uvítal na začátku..Tománek byl místo itala..
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/13631/Audio.zip_76.35MB.html
po neúspěchu s audiem které jsem sem dal, jakbyste se dále dočetli, uvádím nový model, ale je tam Gross..ostatní audio dle doporučení Martina..a songy od Rytmuse, Čistýchov, Methodman, Horkýže slíže.. |
Naposledy upravil IZACH Vratislav dne pá leden 18, 2008 15:44, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 0:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
Předmět: |
|
|
Dala jsem to do audio data a mluví to anglicky.Jinak zvuky jsou pěkné hlavně na asvatu je to pěkný. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 20:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
RYTIROVA Katka napsal: |
Dala jsem to do audio data a mluví to anglicky.Jinak zvuky jsou pěkné hlavně na asvatu je to pěkný. |
musíš to přepnout na itala.. jo a nevim jestli jsem to dobře pochopil, ale ten soubor jen vyměň za své audio.dat |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 21:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Aha já už tam zase nacpala Grosse
P.S.Mám jen Anglickou.Francouskou a Německou vlajku v rozpisu.. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 21:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
nic moc toto.,aj tie zvuky su slabe |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: po leden 07, 2008 21:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
nic moc toto.,aj tie zvuky su slabe |
máš-li lepší sem s nimi..nebo aspoň poraď kde..to že tu všichni jen kritizují už vím, ale nikdo neporadí |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
RYTIROVA Katka napsal: |
Aha já už tam zase nacpala Grosse
P.S.Mám jen Anglickou.Francouskou a Německou vlajku v rozpisu.. |
mno tak to asi budeš muset vyzkoušet jestli to náhodou není na nějaké z nich..ale netuším jak to bude nebo nebude fungovat..já tam mám španěla a itala...popř. si můžeš z mého audia vytáhnout Tománka a vlípnout si ho místo třeba němce a budeš mít jak Grosse tak Tománka.. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
jasný na francouský je ticho a na anglicky je anglán německou sem nezkoušela.Dobrý Vráto mě se to líbí ty zvuky teda... |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
no zvuky mam odtial http://www.gamershell.com/download_19995.shtml nainstalujes ale potom to musis previest rucne.,.nejak ta instalacka nefunguje,.a poviem ti ze je to 100-krat lepsie.,sorry kritizovat som nechcel. |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Martine to jsou nějaké neznámé soubory.Projela jsem celé Audio a nic podobného jsem nenašla.Kam jsi to instaloval manuálně teda? |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
martin: nemyslel jsem to zle tak doufám, že se nezlobíš..jsem trochu chytlavý pokud vidím, že někdo akorát kecá a nepomůže..teď myslím rady ohledně veškerého nastavení a zlepšení jsem lama na kompy a vše je pro mě celkem problém a tak si myslím, že pokud je nás víc takových tak RBR to rozhodně nepomůže páč nastavení hry po instalu je tak na nic, že nebýt lásky k rally dávno bych to přestal hrát...no to abych v tom vlákně taky měl nějaký písmenka |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
neviem ci mas rozbalene audio.dat,,ak ano? potom si vsimnes,ze to nerozbalovalo dalej ako AUDIO/a tu ,myslim ze 3 zlozky by tam maly byt.,toto si musis zkopirovat do cieloveho korenoveho audio,, das prepisat a pomocou dattool.exe si to zbalis do audio.dat
jak jednoduche |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
IZACH Vratislav napsal: |
martin: nemyslel jsem to zle tak doufám, že se nezlobíš..jsem trochu chytlavý pokud vidím, že někdo akorát kecá a nepomůže..teď myslím rady ohledně veškerého nastavení a zlepšení jsem lama na kompy a vše je pro mě celkem problém a tak si myslím, že pokud je nás víc takových tak RBR to rozhodně nepomůže páč nastavení hry po instalu je tak na nic, že nebýt lásky k rally dávno bych to přestal hrát...no to abych v tom vlákně taky měl nějaký písmenka |
nic sa nestalo.,tu si na take ulitky zvykaj |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Tak tomu nerozumím vůbec.Nehceš mi poslat tvoje audio dat na meil Martine?? katerinarytirova@seznam.cz |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Armin
|
|
|
Jenom vám chci usnadnit práci. Ve verzi RBR 1.02 už se to nemusí balit zpátky do audio.dat. Jenom to co vám dattool rozbalí, tak musíte vzít tu poslední podsložku Audio a přetáhnout ji do hlavního adresáře, tak, aby byla struktura X:\Program Files\SCi Games\RBR Czech\Audio. Pak musíte původní Audio.dat libovolně přejmenovat, jinak hra bude brát zvuky pořád z něj. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|