Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

financni odmena za tvorbu trati

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lopki





Založen: 14. 12. 2007
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: financni odmena za tvorbu trati Odpovědět s citátem

Uz roky jsem nehral hry a RBR jsem videl vicemene nahodou. Rikal jsem si ze je to moc hezka hra. Kdyz mi ale ukazali pribramskou trat, tak jsem byl v soku. Za mlada jsem si vzdycky pral projet nejakou ceskou RZ v automobilovem simulatoru. A je to tady. A navic v tak realisticke hre.

Nadchlo me to tak, ze jsem zapatral po tvurci trate a nasel toto forum. Jak to tak vypada, je tady par schopnych lidi, kteri trate delaji. Zadarmo!

Jsem schopny sehnat sponzory, kteri by tvurcum trati zaplatili. Slo by o realne trate, ktere jsou soucasti MCR Rally. Je mi jasne, ze udelat kompletni sadu RZ je nemozne, ale kdyby se zvladlo par nejlepsich trati, tak by to bylo skvele.

Financni odmena se ted da tezko odhadnout (zavisi na casove narocnosi a mnozstvi lidi, kteri se do projektu zapoji), ale nejednalo by se o symbolickou castku. Spis bych to videl na lepe placenou brigadu.

Stejne ty trate budete delat, tak proc za tu namahu a cas neco nedostat?

Pokud bude zajem, napiste to sem do diskuse. Podle ohlasu se rozhodnu, jestli ten projekt rozjedeme nebo ne.
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 10:29
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LECIAN Lukas





Založen: 11. 10. 2005
Příspěvky: 260
Bydliště: Brno

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry napad to kazdopadne je, otazka jak realizovatelny. Nejsem pravnik ani nic podobneho, takze nechci soudit, ale myslim, ze to neni jen tak uzavrit s nekym smlouvu, zvlast na takovyto projekt... Co by z toho ten sponzor mel? Ze bude mit reklamu na cedulich v "nejake" hre? Nevim jestli je to pro nekoho lakave... A taky je to podle meho pomerne nejista a dlouhodoba zalezitost... Viz Stryckovy ci Sosnova. Neda se presne odhadnout kdy to bude, jak kvalitni a funkcni to bude a podobne... A taky (i kdyz to je asi nerealne) se muze stat, ze vyjde nova rally hra, ktera bude atraktivnejsi a lakavejsi a RBR komunita se rozpusti... Nevim, namet do diskuze dobry, ale meli by se vyjadrit vice zasveceni... Napr. Pyros s Wallym jako autor a nejvyse postavena osoba naseho spolku nebo nekdo, kdo ma s necim podobnym zkusenost...
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 13:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SenkyrE





Založen: 08. 11. 2007
Příspěvky: 44
Bydliště: Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

hm tak to jsem nečekal Very Happy Ale taky si myslím co Lukin. A navíc to asi nebude jen tak. Určitě v tom něco bude, protože se mi nechce věřit, že někdo bude dávat ,,nesymbolicku částku" do takového projektu!

No prostě nevím nějak se mi to nezdá



Shocked Embarassed

_________________
Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Helloween, Kreator, Ozzy Osbourne, Nightwish, Korn, Sepultura, Soulfly, Marilyn Manson, Children of Bodoom are the Best.
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 13:46
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
NOVY Karel





Založen: 18. 06. 2005
Příspěvky: 1306
Bydliště: Rumburk

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že bylo jen otázkou času, kdy si někdo všimne schopností místních "nadšenců" a hodí lano. Je jen na nich, zda jsou ochotni podstoupit riziko, které určitě nebude malé, že oni budou rok dělat něco, na čem pak někdo jiný bude profitovat.
Je to jen můj názor a vše může být samozřejmě jinak, ale známe poměry v našem malém státečku a ostražitosti není nikdy dost Shocked

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 13:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nápad to je zajímavý,ale kdo ví,zda to přiláká nové či stávající vývojáře...mělo to možná přijít tak o rok dříve Crying or Very sad Nicméně určitě nebudu sám,kdo by s radostí přivítal nové ČESKÉ RZ-ty Wink Necháme se překvapit Idea

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 14:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PALASEK Michal





Založen: 27. 12. 2006
Příspěvky: 992
Bydliště: Nezamyslice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych určo také přivítal nové RZ. a jak zde bylo řečeno jestli nepříjde nový a lepší simulátor tak se podívejte na CMR2 ten se jezdí ještě nekde jezdí a to už je 6 nebo 7 evoluce Colina...
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 15:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
lopki





Založen: 14. 12. 2007
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nerikam, ze je jistota, ze by z toho neco mohlo byt. Je treba zjistit jednak zajem ze strany tvurcu trati a pak teprve zajistit dostatek sponzoru. Jasne, je to dlouhodoba zalezitost, ale najde se plno firem, pro ktere je velice zajimava. Spravne jste pochopili, ze jde o umisteni reklamnich ceduli primo do hry. Do reklamy delam, mam prehled o cenach a taky vim, ze neni problem sehnat zajemce o reklamu. Problem je vytvorit zajimavou, napaditou a hlavne funkcni reklamni kampan. A reklama v hrach ma veliky potencial.

Nevim jak je casove narocne udelat zajimavou a hratelnou trat. Pokud by to jednomu cloveku trvalo tri roky a zajem o vytvareni trati by meli pouze dva lide, tak samozrejme nema cenu nic velkeho zacinat. Kdyby se ale seslo vice lidi a trate by se vytvorili v nejakem rozumnem case (dejme tomu do jednoho roku) tak by nebyl problem nejake sponzory sehnat.

Z pravniho hlediska je to trosku komplikovanejsi, ale ne neresitelne. Predpokladam, ze nemate legalni verzi 3D studia, Photoshopu, aj. Mam napad jak to vyresit po pravni strance, ale musim to jeste projednat s pravnikem. Taky v techto zakonech nejsem prilis sbehly.

Ted k otazce co se stane, kdyz na trh prijde jina a lepsi hra a komunita kolem RBR se rozpadne. Opravdu si myslite, ze budete radeji hrat nejaky NFS s nadhernou grafikou a skvelymi modely aut, kdyz budete mit moznost se v RBR proletet po trati za vasim barakem? Pro vetsinu automobilovych nadsencu by se tato hra stala modlou a navzdy neprekonatelnou hrou jenom pro to, ze by mohli jezdit trate, ktere si uz stokrat projeli ve svoji Skodovce. A dalsi vec je (tady se mozna pletu a bylo by to prilis slozite), ze kdyz uz budou 3D modely trati, tak se daji naexportovat do jinych her.

Jde o to, ze pokud delate na nejake trati jenom tak pro zabavu, stravite na tom stovky hodin, tak je skoda to trochu nezpenezit.
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 16:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
POUSTKA Vaclav





Založen: 09. 08. 2006
Příspěvky: 188
Bydliště: Třebestovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

to lopki: nevím jak se k tomuto návrhu postaví tvůrci tratí a jestli je nějak přesvědčíš už teď,ale zkus se zeptat Wallyho a pokud je reklama ve hře pro investory tak zajímavá ,podle mě ji můžou mít už teď na stávajících tratích,tam je reklamních ploch dost.Případní sponzoři si můžou zaplatit třeba i tým.Každá koruna která by přišla do pluginu zvenčí by byla dobrá a pomohla by ho udržet při životě déle.Takhle třeba nevíme jestli příští rok nebudou licence placené aby bylo na provoz serveru.To je vše co mě hned teď napadlo.
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 14, 2007 20:16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SKALA Jan





Založen: 07. 05. 2005
Příspěvky: 491
Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

lopki napsal:
tak by nebyl problem nejake sponzory sehnat.
tahle věta me zaujala!
Vim že je obroskej problem sehnat sponzory na "skutečný" ježdění, a překvapilo me že na virtuální by byl takovej zájem. Bohužel už jsem potkal hodně lidí, co mi řikali: ja ti seženu sponzory to neni problem, atd.. tak ja si připravil všechny podklady a pak přišli se svěšenou hlavou, a žačali vypravět, že ona to takova sranda zas neni, a že zrovna jsou všichni na mizině, atd... neřikam že o ničem nevíš a nic neseženeš, jen to řikám předem aby to tak nedopadlo.
Řekni mi, kdo by nechtěl za svoji zabavu a radost penize Smile , myslim že zajem by byl urcite jen jde o konkretniu reseni a hlavne MIT nejakyho konkretniho sponzora. Vzít to ted trochu z druhy strany Wink
Příspěvek Zaslal: so prosinec 15, 2007 17:27
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme