Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

sem v koncích

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jigsaw18





Založen: 03. 03. 2008
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: sem v koncích Odpovědět s citátem

PLS...poradte, jednak se nemuzu prihlasit do online turnaje, neustale mi to pise ze mam nevhodne auto, ikdyz sem aktualizoval fyziku i model pro online hrani a i je to auto ve vyberu toho turnaje...to je 1. problem, a 2. je jak se da vytvorit turnaj? pise se tu ze " Pro vytvoření turnaje potřebujete být přihlášen pod svým účtem. Po otevření odkazu pro vytvoření turnaje (na hlavní stránce turnajů) se otevře stránka s následujícími parametry: " ale jakeho odkazu? kde je? nemuzu ho najit. a ete posledni 3. dotaz: kdyz mam v adresari "C:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\Plugins\RBRTM\neco.tor" tak proc to nemam v menu kdyz zapnu hru->nastavení->plugins->offline..proc to tam neni? (nemam tam neco ale proste nejakej ten nazev, proste soubor kterej sem stahnul...)
Příspěvek Zaslal: po březen 03, 2008 22:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Podobných témat zde je mraky,tak si to pečlivě přečti,ono to už nikoho nebaví stále říkat to samé dokola... Crying or Very sad Použij funkci Hledat..

ad1) něco děláš blbě,máš patche,Z.Fix,stažené všechny otočené tratě RC3 Question ,nejnovější plugin 0.87RC5.. nejlépe bude,stáhnout auto i s fyzikou z našich teamových stránek,jsou tam přímo instalátory a ty vše správně přepíší,stránky mám v podpisu
ad2) vytvářet turnaje může JEN dárce na provoz pluginu,jak se stát dárcem si najdi Wink
ad3) nevím

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: po březen 03, 2008 23:27
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jigsaw18





Založen: 03. 03. 2008
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mno jo, vsechno co si psal uz mam...novy plugin, otocene trate RC3 a fyziky taky...fakt nevim co se deje..jo ja vim ze to tady asi uz je, ale nenasel sem stejny problem, protoze ja uz mam vsechno co se psalo stahle napatchovane..proste nevim...jo a jen ete detail...sosnava hrat nejde kdyz sem neprispel, a co pribram 2? ta jo? pres online, ale bez toho prispivani...ja bych prispel, ale kdyz mi to stene nefacha tak zatim nebudu..jnk. bych i rad..Smile
Příspěvek Zaslal: út březen 04, 2008 8:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Příbram 2 jezdit jde JEN v turnajích,off-line NELZE Wink

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: út březen 04, 2008 8:25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZALOHA Karel





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 5
Bydliště: Dobříšsko

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

pomozte mi nekdo ja uz nevim co mam delat nefacha mi plugin 87 v nabidce se obevi pouze test plugin preinstalovaval jsem i cele RBR a ne jednou
Příspěvek Zaslal: út červen 03, 2008 12:54
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Satin Tom





Založen: 18. 03. 2009
Příspěvky: 53

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

stahnul sem si z reva forda fiestu s2000 mk iv a dela mi to to same
Příspěvek Zaslal: po červen 28, 2010 21:55
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
RYŠKA Stanislav





Založen: 15. 05. 2009
Příspěvky: 8
Bydliště: Kelč

Příspěvek Předmět: forda fiestu s2000 mk iv Odpovědět s citátem

SATIN Tomik napsal:
stahnul sem si z reva forda fiestu s2000 mk iv a dela mi to to same

přesně tak me se to stalo tyk a este u vozidla peugot 207 S2000 v shakedow mi normálne ty nainstalovaé auta jdou ale v online mi je to nenajde aj kdyz snema protihráci jezdí
Evil or Very Mad
Příspěvek Zaslal: út červen 29, 2010 10:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 670
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

s reva nestahujte nic.... stahujte odtialto s pluginu aj model aj fyziku
Příspěvek Zaslal: út červen 29, 2010 10:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme