| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan

|
Předmět: |
|
|
u Nka jsou brzdy zatím jen malé ,ale v ČR jsou jen dvě auta postavená podle skutečné homologace ,tak si udělej obrázek sám.
Letos povolili jen větší kola. |
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 12:58 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Honzo, promiň, ale velké brzdy na enku povolené jsou. Konkrétně podle homologace Lancer 355 / 295 mm (předek / zadek), Impreza 355 / 285 mm. A myslím, že velké brzdy má u nás aut víc než dvě  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne srpen 12, 2007 15:08 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
STEPANEK Jakub

Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
| Souhlas s Mírou,loni se mohli jet max.17 kola a byl problém velký brzdy uchladit.Letos můžou bejt 18 palcoví kola a spousta lidí do toho skočila. |
|
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 17:06 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CHLUD Radek
|
|
|
jojo to vim ...treba stajf je ma sto pro..kresta taky..ale de mi o ty brzdy v rbr maji mensi prumer nez wrcove..a silu museji met pochopitelne taky takze by se to mozna melo v nov. fyzikach omezit nevim no.. |
|
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 17:22 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
| Asi jsem to v tom fofru přehlídl ,o velkých kolech už sem slyšel ledacos . Varský Červenka se s tím potýká a konkrétně s rychlostí (topspeed). |
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 17:40 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Ad brzdy v RBR... to je docela ošemetná věc. Totiž průměr rozhoduje stejně jako síla (moment = jak známo součin ramene a síly). V RBR je u brzd spousta hodnot ve fyzice, které tam sice jdou zadat, ale efekt nemají žádný. Bohužel, je to nedodělané Týká se to produkovaného tepla, odváděného tepla, plochy brzdiče atd. S tím se těžko dá něco dělat. Jinak nové fyziky budou podle poslední homologace, takže Evo 8,9 a N11,12 budou mít velké brzdy na asfaltu. Ostatní starší auta nikoli. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne srpen 12, 2007 18:05 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CHLUD Radek
|
|
|
to je skoda ze to nedodelaly ....jako treba slibovane defekty...a nevim podle me neni ani poradne udelany anti-lag system |
|
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 18:48 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KRPELAN Michal

Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
Předmět: default je super |
|
|
| CHLUD Radek napsal: |
ja vam reknu nejlepsi je jezdit na default... ja mam udelanej setup na snih sotolinu aj na asfalt a jakoze auto si nastavit umim ale default je default ten se nezapre ale ne kazdemu se jezdi jinak..jo jenom se chci zeptat jak to je u PVcek s brzdama..kdyz ted maji velke brzdy tak maji stejnou silu jako wrca nebo ne? pac kdyz si v rbr nekdo nastavi silu brzd jako u wrc tak to potom nejsou nkove brzdy.. a to uz je v podstate podvod..ale jenom tak premyslim ale docela me to zajima dikes  |
aj ja jazdim na default, minule som nastavoval ako blby na asfalte, bolo to celkom dobre, a potom som s tym jazdil inu trat (Bisanne) a tam sa to absolutne nedalo lebo som drhol o zem, tak som zostal na default, na kazdu trat sa mi to nechce nastavovat, a mat 39 setupov to je hadam blaznovstvo, este tak zistit ako si pridam do skinu meno na bocne sklo a budem rad... |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: po srpen 13, 2007 22:26 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Na to jméno a sklo se koukni na naše teamové stránky... mám je uvedené v podpisu a pak v sekci download  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út srpen 14, 2007 8:46 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
|
| já mám ted nový setup jinka sem do neděle jezdil na default. Mám jen jeden setup na soto a stim jezdim vsechny sotoliny nechapu jak někdo může mít na každou rally zvlášt |
|
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 9:43 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KRPELAN Michal

Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
| HAZE Jiri napsal: |
Na to jméno a sklo se koukni na naše teamové stránky... mám je uvedené v podpisu a pak v sekci download  |
dik pozriem to |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: st srpen 15, 2007 2:00 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
|
| Potřeboval bych poradit nastavení Fabie WRC 06 na sníh. Našel by se někdo kdo by mi pomoh sem z toho zoufalej. Díky |
|
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 18:19 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
| Zkoušel si setup na šotolinu? Nevím jestli to teda u Fabie 06 funguje, já ji nejezdím, ale u 05 joo. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: čt srpen 16, 2007 18:25 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|