Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

RBR a Windows 7
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VYSKA Tomas





Založen: 30. 08. 2006
Příspěvky: 877
Bydliště: Valmez

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

profil ceho?

_________________
Image | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!!
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 06, 2013 18:27
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PINDAK Jaroslav





Založen: 05. 07. 2013
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: WIN 8 Odpovědět s citátem

Zdar vím že to sem asi nepatří, ale chci se zeptat jakou mate zkušenost s rbr na win 8. Hra mi jde ale když chci stáhnout plugin na online tak vždy stahování selže a když jsem si chtěl z jiného pc přinést na usb ten soubor tak se nikdy neukáže. Nevíte někdo co s tím?
Příspěvek Zaslal: út prosinec 24, 2013 10:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HORESOVSKY Jakub





Založen: 03. 06. 2009
Příspěvky: 36
Bydliště: Milovice nad Labem

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Začal bych vypnutím antiviru......
Příspěvek Zaslal: út prosinec 24, 2013 12:02
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PINDAK Jaroslav





Založen: 05. 07. 2013
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Antivir píše že je vyplnutý, ale nepomohlo to
Příspěvek Zaslal: út prosinec 24, 2013 12:29
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPERGL Martin





Založen: 03. 08. 2007
Příspěvky: 213
Bydliště: Jižní Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, abych nezakládal nové téma tak to napíšu sem. Má někdo zkušenost s RBR online na Win 8.1 64-bit?

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: ne říjen 19, 2014 20:44
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
LABAK Tomas





Založen: 10. 01. 2008
Příspěvky: 113

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Uplně v pohodě žádnej problém.

_________________
http://www.maxpowerleague.cz/
Příspěvek Zaslal: po říjen 20, 2014 18:52
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VIDA Peter





Založen: 09. 01. 2014
Příspěvky: 1
Bydliště: Prievidza

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím vás, vopred sa ospravedlňujem že píšem sem, ale ako vidím, kategória o tratiach je zamknutá a v tejto sa mi zase nedá vytvoriť vlastná téma. Mám len jednu otázku - nevedel by niekto poradiť, ako nainštalovať Příbram2 v1.1 na Windows 8 64bit? Inštalačka pri spustení vypíše "Táto aplikácia sa nedá spustiť na vašom PC." Na staršom notebooku so sedmičkou s tým nebol žiadny problém, teraz som to pre istotu skúšal viackrát sťahovať aj inštalovať, nepomáha ani možnosť "Spustiť ako správca", ani prepnutie kompatibility na XP, no a žiadnu inú inštalačku som k týmto tratiam neobjavil...
Příspěvek Zaslal: pá listopad 21, 2014 14:18
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HURYCH Eduard





Založen: 29. 03. 2013
Příspěvky: 8
Bydliště: Klecany

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Chau,kdo z vás tu má zkušenosti s RBR na Win 8.1 x64? hra mi na něm funguje.plugin zřejmě taky ale hra nekomunikuje normálně s volantem (ano je nainstalovaný) u jiných her (rFactor) s tím problém není.Může mi někdo poradit?

díky Eda.

_________________
SRT Motorsport-Driver&team manager
Příspěvek Zaslal: st září 23, 2015 17:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

To spíš bude věcí Profileru Logitech, zkus si pohrát s ním a vyzkoušej různé možnosti.
Příspěvek Zaslal: čt září 24, 2015 7:30
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SUDICKY Mira





Založen: 29. 03. 2008
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

a taky záleží na tom, jaký máš volant. Jestli Logitech G25 nebo G27, tak má Frišťa pravdu...prošlapej si pedály v profileru v Device-Game controllers-vlastnosti a uvidíš

_________________
Míra Sudický
Příspěvek Zaslal: čt září 24, 2015 21:59
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HURYCH Eduard





Založen: 29. 03. 2013
Příspěvky: 8
Bydliště: Klecany

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Já právě nemám vůbec Logitech Very Happy Mám Genius SpeedWheel RV........jak řikám všude jde jen u RBR to zlobí :/

_________________
SRT Motorsport-Driver&team manager
Příspěvek Zaslal: pá září 25, 2015 16:04
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

V systému si najeď na nastavení herního zařízení a pohrej si s nastavením tam. Je tam myslím možnost, aby hra měla max. přístup a ovládala volant sama a nikdo ji do toho nekecal.
Příspěvek Zaslal: ne září 27, 2015 12:51
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUJACEK Martin





Založen: 17. 01. 2006
Příspěvky: 215
Bydliště: Uherský Brod

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Cau nemate někdo zkusenosti s RBR na WIN 10? Ja koupil novy pc a normalne RBR nainstaloval ale nejde spustit. Normalne klepnu na ikonu hry a nic se nestane.

_________________
RSC!!!
https://www.facebook.com/rscnc15
Příspěvek Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

BUJACEK Martin napsal:
Cau nemate někdo zkusenosti s RBR na WIN 10? Ja koupil novy pc a normalne RBR nainstaloval ale nejde spustit. Normalne klepnu na ikonu hry a nic se nestane.


Ja som inovoval zo 7 na Win 10 64bit. Všetko fičí, ako v 7. Bál som sa Wallaby, ale tiež bez problémov. Ja som spokojný na 100 %.
Inak RBR mám na inom oddiele ako systém Win 10.
Příspěvek Zaslal: čt říjen 01, 2015 18:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BUJACEK Martin





Založen: 17. 01. 2006
Příspěvky: 215
Bydliště: Uherský Brod

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tak reinstal zmenil to ze hra se rozjede ale při nacitani hlavního menu vždy spadne. A obraz je hodne roztahly dle obrazovky, na starem pc a na stejne obrazovce me to jelo v roliseni ne 16:9 ale 4:4. Nevite někdo? diky

_________________
RSC!!!
https://www.facebook.com/rscnc15
Příspěvek Zaslal: pá říjen 02, 2015 15:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 7 z 8

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme