Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Nová "testovací" verze plug-inu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FAU Mira





Založen: 08. 03. 2008
Příspěvky: 326
Bydliště: Chýnov

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.

Po standardní instalaci u mě nastal zásadní problém, s kterým si nevím rady. Pevně věřím, že někdo pomůže!

Postup který jsem použil:
1. stažení souboru "RBRTM088RC1Inst.exe"
2. spuštění instalace + kontrola adresáře O.K.
3. po instalaci protokol zavřen.
4. klasické spuštění hry - tady jsem si všiml provní změny: do přihlašovacího menu se hra načetla dříve než obvykle
5. vybrán profil a spuštěna hra
6. Nastavení / Plugins / a zde je pouze nabídka RBRTestPlugin a to hned 2x + RBR H-Shifter (všechny jmenované položky se objevují standardně) a to je vše !!!

Nejsem si vědom žádné chyby či nesprávného postupu.
Tudíž jsem nemile překvapen, že mi chybí halvní položka = RBR Turnaj!!!

Pokud se někdo setkal s podobným problémem a podařilo se mu jej vyřešit, prosím pěkně laskavě, potřeboval bych radu.

Dík Faustýn

PS: písmo svaté k instalaci jsem pročetl a chybu neodhalil.
Pokusil jsem se nainstalovat předchozí a tudíž dlouhodobě vyzkoušenou verzi a hra zase jede . . .

_________________
Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum
Příspěvek Zaslal: čt únor 25, 2010 16:55
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HRDINA Karel





Založen: 22. 08. 2006
Příspěvky: 82
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dělal mi to firewall, musel jsem upravit nastavení a je to OK.

_________________
Kodl
Příspěvek Zaslal: čt únor 25, 2010 19:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
FAU Mira





Založen: 08. 03. 2008
Příspěvky: 326
Bydliště: Chýnov

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Karle.

Mohl bys prosím napsat nějakou podrobnost?
Já používám NOD32 Eset Smart Security 4 a WinXP.
Zítra se na to juknu.

Snad to pomůže i někomu jinému.

_________________
Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum
Příspěvek Zaslal: čt únor 25, 2010 21:06
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUBICIK Josef





Založen: 06. 07. 2007
Příspěvky: 214
Bydliště: Bruntál

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš jít na Start-Ovládací panely a Brána fireval a tam už to uvidíš

_________________
http://www.f-r-t.wu.cz/
Příspěvek Zaslal: čt únor 25, 2010 21:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
NEUMAN Antonin





Založen: 19. 03. 2009
Příspěvky: 31

Příspěvek Předmět: plugin Odpovědět s citátem

musím říci že nová testovací verze je velice povedená ,hlavně pruměrná rychlost a položka doplnky .Už se těším až to bude finální verze díky hoši jste borci

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: čt únor 25, 2010 23:03
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TICHY Ondra





Založen: 16. 01. 2010
Příspěvky: 36

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat, v čem spočívá ten rozšířený rozpis? Nějak jsem nepoznal rozdíl, nebo se k tomu musí stáhnout ještě nějaký rozšířený namluvený rozpis? Mám ten od Grosse. Jinak chválím autora vypadá to moc dobře.

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: pá únor 26, 2010 15:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wally
Site Admin




Založen: 08. 02. 2005
Příspěvky: 810

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Některé zde popsané nápady se pokusím ještě realizovat, uvidíme jak budou proveditelné.

Ad chybějící položka v menu: Důvody můžou být dva. Buď se nenahrála některá ze závislostí knihovny (měl by pomoci nainstalovat toto: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=A5C84275-3B97-4AB7-A40D-3802B2AF5FC2&displaylang=en) nebo za nenahrání může antivir. Někdy dojde k tomu, že některý antivir označí knihovnu za nakaženou a odmítne jí nahrát. Pak doporučuji dát knihovnu do vyjímek (pokud to daný antivir podporuje)

Zde je výsledek testu z některých antivirů a drtivá většina jich hlásí výsledek OK: http://virscan.org/report/707466d61b131dacf259f0004bf364b9.html

Ad rozšířený rozpis: Bude upřesněno později. Aby to fungovalo, je opravdu potřeba mít úplně nový rozpis včetně rozšířených hlášek.
Příspěvek Zaslal: pá únor 26, 2010 16:52
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KOTIK David





Založen: 18. 10. 2009
Příspěvky: 79
Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud rozpis, tak pořádné hlášky poruch Very Happy... Nejvíc mě dostane když si pustím v audiu hlášky spolujezdce a on: "Hoříme Confused " docela v klidu, nebo "Podvozek je poškozený" Confused Navíc je to nějaký divný hlas.. Rolling Eyes Působí to na mě depresivně, když se vybourám a on vždy celkem v klidu odpovídá cvo se stalo... V duchu si říkám "tak trochu zařvi a vylez z auta" Very Happy. Ale to byl jen samozřejmě návrh, někdo by to musel připravit a pohrát si s tím... chápu
Příspěvek Zaslal: pá únor 26, 2010 21:55
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUBERA Michal





Založen: 28. 04. 2008
Příspěvky: 3

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Průměrná rychlost je parádní,ale ještě mě napadlo jestli by třeba ve výsledcích nešlo zobrazit ztrátu v sec/km
Příspěvek Zaslal: ne únor 28, 2010 22:08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jezdim na nove verzi celej den a v pohode, sice mel Kaspersky problem pri stazeni nelibila se mu RBRTM.dll (Packed.Win32.Black.d), ale vyjimka to vyresila.
Prumerna rychlost je supr, zobrazovani rekordu je taky supr, jen by bylo pekne kdyby to slo nejak provazat s jiz zaznamenamymi rekordy v profilu.
Dalsi ficury teprv objevuji. Pekna prace, diky.

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: po březen 01, 2010 0:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ULIK Marek





Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 156
Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvek Předmět: ... Odpovědět s citátem

Čau pánové,

mám dotaz ohledně pluginu. Bylo by možné do nového pluginu nějak vtěsnat to, že když se na netu v seznamu turnajů klikne na jeho název, tak se nabídne aplikace, která by onen turnaj pustila v pluginu a mohlo se rovnou jet?
Příspěvek Zaslal: po březen 01, 2010 20:37
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KOZMIK Martin





Založen: 16. 07. 2009
Příspěvky: 47
Bydliště: Novosady

Příspěvek Předmět: Kozmík Martin Odpovědět s citátem

Škoda že se nebudou lámat kola a defekty atd.....
a mohlo by se víc rozbýjet auto když pujdu přes střechu. Třeba sklo kdyby upadlo nebo křídlo zlámané kola upadlé Very Happy Very Happy ( Jenom Návrh )
Příspěvek Zaslal: po březen 01, 2010 21:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOLUB Milan





Založen: 28. 01. 2007
Příspěvky: 371
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby to bylo tak jednoduché jak ty si to představuješ tak už by to asi bylo Rolling Eyes Evil or Very Mad Rolling Eyes

_________________
Ford Fiesta S1600

http://www.kcm-rbr.cz/
Příspěvek Zaslal: po březen 01, 2010 21:51
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
CERVENY Martin





Založen: 07. 11. 2007
Příspěvky: 125
Bydliště: Mělník - Czech Republik

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dotaz na Wallyho, nevím, zda to má souvislost s novou verzí pluginu. Na Bisanne mi to nadělilo 15s penalizace za zkrácení, celé auto bylo na asfaltu a teprve před vracákem. Vždy to psalo jen hlášku v češtine "Udělena penalizace .....", tentokrát (s novou verzí) ale byl nápis delší a končil nějakými číslicemi, myslím 00002 (v závodním tempu jsem nestihnul zaregistrovat úplně přesnou definici).

_________________
Image
http://rally.team.sweb.cz/dance15/
Příspěvek Zaslal: po březen 01, 2010 22:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BORKOVEC Jirka





Založen: 14. 05. 2008
Příspěvky: 119

Příspěvek Předmět: cau Odpovědět s citátem

Cau Wally chtel bych se zeptat bude v novy verzi pluginu aji prejezdova mapa? dekuju za rychlou odpoved
Příspěvek Zaslal: út březen 02, 2010 15:48
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme