Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Nová "testovací" verze plug-inu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUNCL Karel





Založen: 13. 05. 2006
Příspěvky: 552
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Rovněž nahráno

_________________
Image

http://www.rbrgt.cz/
Příspěvek Zaslal: ne březen 07, 2010 8:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DRAPAK mates





Založen: 24. 02. 2008
Příspěvky: 5
Bydliště: kousek od LBC

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Novej plugin je SUPER! Ale mě by se líbilo kdyby když je člověk v nabídce turnajů a chce jit z5 tak musí jet až na konec a dát zpět...proč se nejde vrátit Escejpem?

_________________
Na šrot !!!
Příspěvek Zaslal: po březen 15, 2010 21:29
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VINGAREK Jiri





Založen: 16. 09. 2008
Příspěvky: 1
Bydliště: Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím ve spolek..těsnění u mě po odjetí jedné RZ hodněkrát na 16%(dřívě většinou na 4%), ale jinak vydrží stejně a zdá se , že poškození narůstá pomaleji, jako při starší verzi pluginu..nevím, jestli to není jen náhoda, ale už parkrát stalo(s novou verzí), že při mírném ťuknutí čelně opravdu v pomalé rychlosti auto pokračuje a neumře, tak jako se to mnohokrát stalo dříve..takže super...jezdím hodně Celicu a už ji dost znám, co vydrží.. Laughing .Ohledně vyhledávání v turnajích bych kromě seřazení turnajů dle abecedy uvítal spíše seřazení dle data ukončení..jinak chválím velmi povedenou práci a už se těším na final verzi i s doplňky... Wink
Příspěvek Zaslal: út březen 16, 2010 7:54
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HOZMAN Lukas





Založen: 23. 01. 2009
Příspěvky: 34

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem pro řazení turnajů podle data ukončení
Příspěvek Zaslal: út březen 16, 2010 12:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HOZMAN Lukas





Založen: 23. 01. 2009
Příspěvky: 34

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě by se hodilo,kdyby u turnaje bylo více informací,jako např. jestli je povolen restart,superrally,nastavení setupu,změna pneu...


Naposledy upravil HOZMAN Lukas dne ne duben 04, 2010 22:55, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: út březen 16, 2010 18:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DRAPAK mates





Založen: 24. 02. 2008
Příspěvky: 5
Bydliště: kousek od LBC

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm....A taky by nmebylo špatný nějaký vyhledávání turnajů dle délky. Zadalo by se od kolika do kolika Km. A vyjeli by jen ty co by to splnovaly.

_________________
Na šrot !!!
Příspěvek Zaslal: so březen 27, 2010 11:49
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DOCKAL Stepan





Založen: 02. 05. 2005
Příspěvky: 338
Bydliště: Vsetín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel hlasim taky nadmerne odchazeni tesneni pod hlavou. Po 3RZ vetsinou okolo 16% s Corollou WRC 98. Drive do 4-5%.

Jinak ale musim vyseknout pochvalu Wallymu!!! Od nove verze pluginu lze libovolne preskakovat mezi Rychlou Rally a Shakem (online pluginem) bez toho, aby dochazelo k padu hry, ci nemoznosti odstartovat do zkousky v pluginu.
Cili nyni kdyz ladim setup, tak uz nemusim po nastaveni v Rychle rally vypnout hru, znovu spustit a jit do shaku, ale muzu rovnou plynule prejit do pluginu a samozrejme to plati i naopak. Dobra prace Exclamation Idea Smile

EDIT:

Jestě k tomu těsnění... Vcera jsem jel turnaj s Corollou WRC 98 a hned v prvnim servisu 16%. Turnaj mel 8 RZ, servis vzdy po dvou RZ, poskozeni realisticke. Poskozeni tesneni mi celou dobu bez oprav zustalo na 16% a dale nevzrustalo.


Naposledy upravil DOCKAL Stepan dne út duben 27, 2010 9:45, celkově upraveno 1 krát

_________________
... RBR I´m lovin it ... Image

Geofre eWRC RBR Rally Team
Příspěvek Zaslal: po duben 26, 2010 9:04
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
OSTROVSKY Milan





Založen: 08. 01. 2007
Příspěvky: 149
Bydliště: Havlíčkův Brod

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nepřidám nic nového, ale těsnění u Fiesty S2000, je jak kdybych neměl napsanou tu hlášku v ini souboru.
Jinak plugin vypadá parádně.
Díky za skvělou práci


Naposledy upravil OSTROVSKY Milan dne st červen 02, 2010 22:30, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: út duben 27, 2010 7:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SCHWARZ Martin





Založen: 09. 09. 2005
Příspěvky: 133
Bydliště: Větřní

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vám nejde plugin, není vidět ve hře, musíte nainstalovat .Net Framework 3.5 . Postupně jsem instaloval 2.0, 3.0 i 4.0 a a jen po 3.5 to jde.
Ve windows\system32 mám i knihovny d3dx9_24 až 42 . Zkusil jsem to kvůli rpl z Mlýnek, protože mi moc nešly.
Teďka sem zkusil origo MG 3x vždycky na jiný počasí i sníh a šlo to, ale ne přes RBRdll, tam si to můžete prohlížet až potom. Jezdim přes sse. Zdar
Příspěvek Zaslal: st červen 02, 2010 18:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HAMSIK Daniel





Založen: 05. 10. 2009
Příspěvky: 11
Bydliště: Želechovice

Příspěvek Předmět: ??? Odpovědět s citátem

me to proste nefunguje stahnul jsem si to ale porad mi to at aktualiziji plugin XD
Příspěvek Zaslal: čt červen 03, 2010 17:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CAGAS Zdenek





Založen: 17. 08. 2006
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: Re: ??? Odpovědět s citátem

Zdravím, mám ten problém, že při pokusu o najetí do seznamu turnajů mi to napíše, že mám špatný login nebo heslo. Kontroloval jsem ho v rbr.ini, je správně a tady na webu se s ním v pohodě přihlásím. Nic nepomůže ani když ho zadám ručně. Nevíte, co s tím? Chtěl jsem si zajet Šumburk a mám prd. Sad
Příspěvek Zaslal: čt červen 03, 2010 20:01
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOLUB Milan





Založen: 28. 01. 2007
Příspěvky: 371
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

u tebe bych to viděl na tento problém http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=866&postdays=0&postorder=asc&highlight=%C5%A1patn%C3%A9+heslo&start=30
dole jsou 2 přísp. od P.Bajgara ,ty budeš mít asi podobný problém

_________________
Ford Fiesta S1600

http://www.kcm-rbr.cz/
Příspěvek Zaslal: čt červen 03, 2010 20:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
CAGAS Zdenek





Založen: 17. 08. 2006
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

HOLUB Milan napsal:
u tebe bych to viděl na tento problém http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=866&postdays=0&postorder=asc&highlight=%C5%A1patn%C3%A9+heslo&start=30
dole jsou 2 přísp. od P.Bajgara ,ty budeš mít asi podobný problém

Díky, nebylo to přímo tohle, ale s IE to souviselo. Kdybych věděl, že plugin jede nějak přes IE... No hlavně že to šlape. Smile
Příspěvek Zaslal: čt červen 03, 2010 20:29
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme