Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Problém s volantem Logitech G25
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GARAZIJA Radek





Založen: 16. 12. 2006
Příspěvky: 58
Bydliště: Frýdlant

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

já asi tuto

verze 5.00.171
datum změny 5.7.2006
myslíš , že je to nějaká stará verze ?
Příspěvek Zaslal: po listopad 11, 2013 20:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MICHAL Martin





Založen: 07. 03. 2005
Příspěvky: 848
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

no rozhodně bych zkusil tohle
http://www.logitech.com/en-us/support/131?crid=411&softwareid=6298&bit=64&osid=14&section=downloads#section=downloads

a nejdřív odinstaluj starej profiler, tim nic nezkazíš
Příspěvek Zaslal: út listopad 12, 2013 11:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
vyba





Založen: 19. 02. 2016
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Problém Odpovědět s citátem

Kluci. mám problém s G25tkou. Mám stáhlé ovladače pro windows 10 a volant správně zapojen, ale proste jako by pro pocitac neexistoval. Vše funguje, pedály, řazení, pádla, tlačítka na volantu, ale volant nesníma otacky a ani v profileru se neotačí při testu.... nevíte co s tím ???...Moc děkuji
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2016 20:55
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KOCOUREK Vasek





Založen: 01. 06. 2008
Příspěvky: 71
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

1 nápad - stáhl jsi správné ovladače? jestli jsi nespletl 32 a 64 bit verzi,druhej nápad - mně jednou přestal taky volant fungovat a bylo to usb portem,dal jsem ho do jiného a fungoval normálně.
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2016 22:20
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 276
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mne G27 taky nefunguje na Win 10 normalne .... presne to robí čo písal VYBA, až na rozdiel že mne v teste sa točí ale žiaden feedback effect......
( moc tomu nevenujem, len som zkúšal či sa dá pustiť hru na Win 10, ak je nainštalované na XP, a hra ide bez problémov až na angličtinu, ale volant nie asi kvôli profileru ) Bližšie info nemám, viackrát som neskúšal, hrám naďalej na XP. Ale neviem či vôbec existuje profiler na 32 a 64 bit??? ja mám to čo bolo pribalené k volantu.....
Příspěvek Zaslal: so únor 20, 2016 9:01
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KOCOUREK Vasek





Založen: 01. 06. 2008
Příspěvky: 71
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://support.logitech.com/en_hk/product/g25-racing-wheel v levém okénku zadat widle 10 a v tom napravo vybrat verzi 32 nebo 64 bit,po nainstalování tohoto ovladače mi volant opět funguje jak má.musel jsem přejít z XP na 10 - nová grafika která už nepodporuje XP,tak hraju na 10,měl jsem problém i s instalací hry na 10,nebyla komplet nainstalovaná,tak jsem na ni pak nakopíroval hru co byla v XP a hra šla,ale polovina v češtině a druhá v angličtině,musel jsem změnit zadání v registrech na Czech a hra běží celá opět v češtině,volant si také dělal co chtěl,táhl pořád doleva a když netáhl tak byl bez odezvy a po nainstalování ovladačů na volant i volant jede jak má.
Příspěvek Zaslal: so únor 20, 2016 9:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vyba





Založen: 19. 02. 2016
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, ovladače mam správné, jak na win 10, tak 64bit..Takže nevím..i v rbr to nevidím...porad mi to tam píše šipky... Sad je to moc divné Sad
Příspěvek Zaslal: so únor 20, 2016 11:22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 276
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

neviem či nepíšem volovinu, ale sa mi zdá že RBR nevidí nič ...... štandardne je nastavené na šípky, ale ak chceš zmeniť napr. plyn - je tam šípka hore, klikneš Enter a ak šlapneš na plynový pedál mal by sa to preskočiť aby už ďalej fungovalo iba na pedál.....
no neviem či si myslel na to alebo na niečo iné?
Příspěvek Zaslal: so únor 20, 2016 12:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
vyba





Založen: 19. 02. 2016
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nene, to nemyslím...právě když to chci změnit , tak to nereaguje... Otočení volantu to prostě nesnima...jinak řazení, plyn, spojka, brzda...vše jde...jediný ten volant nejde...ani neztvrdne porad ma 1,5 otáčky na každou stranu Sad prostě nereaguje
Příspěvek Zaslal: so únor 20, 2016 23:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PETER Marek





Založen: 12. 01. 2010
Příspěvky: 484
Bydliště: Fajne-Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

LEdky na řadičce svítí neba blikají? Pokud ti jedna jakoby problikává, že svítí chvíli vícě a potom méně, tak to strč do jiného usb...

_________________
re:member
Příspěvek Zaslal: ne únor 21, 2016 9:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vyba





Založen: 19. 02. 2016
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes otestováno na win 8 a stále stejný problém....nemuze tam byt snímač otáček KO či něco takoveho ???
Příspěvek Zaslal: ne únor 21, 2016 16:44
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Začni tím, že zjisti, jak vidí volant Wokna a pak až řeš hru, HW volant.
Při zapnutí PC by se měl volant kalibrovat (musíš ho mít zapojen v zásuvce síťové i USB) - kalibruje se ti volant při zapnutí PC? (točení volantu z dorazu do dorazu a návrat na střed).
Pokud ano, tak:
Nabídka start a napiš Nastavit herní zařízení - funguje tam volant správně? (Snad to W10 mají)
Profiler Logitech vidí volant správně? Jdou nastavovat věci u Volantu? - přímo volant, ne řadička, tlačítka, pedály atd.

EDIT: ten test na Win8 probíhal na jiném PC? nebo se pořád bavíme o jednom a tom samém?
Příspěvek Zaslal: po únor 22, 2016 12:49
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KANDLER Jan





Založen: 24. 06. 2008
Příspěvky: 198
Bydliště: Lipník nad Bečvou

Příspěvek Předmět: Inzerce:Prodej volantu G27 Odpovědět s citátem

Ahoj nechci zakladat zadne nove tema tak to dam zde.Prodam tento volant G27.
http://pc.bazos.cz/inzerat/59816017/Volant-G27.php

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: st duben 13, 2016 22:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RYTIR Radek





Založen: 13. 04. 2007
Příspěvky: 194
Bydliště: Unhošt' CZ

Příspěvek Předmět: Koupě Odpovědět s citátem

Zdravím Všechny.
Taky nebudu zakládat new téma .
Chci se zeptat jestli někdo nemá pedály k volantu G 25.Moje už nefungují.
Děkuji
Odpověď prosím na meil radekrytir@seznam.cz

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: ne duben 24, 2016 19:16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme