Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

RBR Czech ALL IN ONE
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by sem někdo hodit nejnovější FixUp na RBR a popsat co kam nakopírovat,případně smazat a jak upravit rozdílné rozlišení Question Nějak mi to po nahrání FixUp 1.9.3 rozhodilo a já navím co mám kde blbě Rolling Eyes

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: čt listopad 14, 2013 18:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ROJEK Jakub





Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 227
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

HAZE Jiri napsal:
Mohl by sem někdo hodit nejnovější FixUp na RBR a popsat co kam nakopírovat,případně smazat a jak upravit rozdílné rozlišení Question Nějak mi to po nahrání FixUp 1.9.3 rozhodilo a já navím co mám kde blbě Rolling Eyes


Nejnovější verze co vím je v1.13. Stáhnout můžeš třeba zde: http://www.uloz.to/xeXw162G/rbr-fixup-v1-13-rar

A všech vložíš do složky Plugins. Až zapneš hru tak se ti ve stejné složce vytvoří FixUp.ini a tam si to nastavíš podle sebe. Já mám třeba monitor 16:9, rozlišení hry jsem si nastavil v RichardBurnsRally.ini.

A takhle to mám nastavené v FixUp.ini:

[Settings]
fullscreenWindow=1
fixAspectRatio=1
fixVSync=1
vSyncActive=1
headGasketDurability=10
centerMenu=0
fixMaterialMaps=0
processor=0

Záleží na tobě jak si to nastavíš ale důrazně doporučuji mít nastavené fixMaterialMaps na 0!!! Nebudeš mít pak problémy na RZ typu Hrádek, Liptákov kde by ti to klouzalo jak na ledě. Very Happy


Naposledy upravil ROJEK Jakub dne pá srpen 22, 2014 5:12, celkově upraveno 4 krát
Příspěvek Zaslal: čt listopad 14, 2013 19:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Kubo díky moc Wink
Jsem to nahrál,upravil dle Tebe a stále nešlo skákat ze hry do woken a zpět,pak mě napadlo,se podívat do RBRini a předělat fullscreen true na Fullscreen = false Laughing
Jinak,když skočím ve hře do FixUpu,tak tam mám toto:

http://img.egamer.cz/uploads/1evr_FixUp1.jpg

Má tak být Question Teď už normálně mohu ze hry vyskočit do woken a v pohodě se vrátit zpět.

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Z hlavy nastavení fixup a rbr.ini nevím, ale pokud ti to jde přepínat, tak si dej bacha, ať ti wokna nevezmou fokus okna, tzn. že by ti hra spadla do lišty a viděl by si plochu, či by ti naskočil screen sawer, vypl monitor a podobné úsporné ptákoviny (hra běží, užíváš si jízdy, ale pokud nic nezmáčkneš na klávesnici, běží ti čas nastavený pro úsporný režim), či hrozně rády focus okna berou i všelijaké aktualizace, které mají tu potřebu se zahlásit a ukázat tak svoji důležitost.
Pojede se TR, takže být tebou si to pořádně otestuju, než si pokazit pěkný podnik Wink
Příspěvek Zaslal: pá listopad 15, 2013 10:01
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc oběma Wink
Jinak to okno mám,že kolikrát musím někam odskočit,či něco zařídit na netu a tak tímto to je v pohodě. Ale díky za upozornění,na TR to zase přepnu Razz

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá listopad 15, 2013 12:08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
STUDENY Ivo





Založen: 26. 12. 2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Přeinstalovával jsem celé RBR a poctivě jsem postahoval všechny tratě. Až dne jsem ale zjistil, že v download chybí Prospect Ridge IIA Track 70. Nováčkům to může způsobit určité problémy. Znám od sebe. Je možné to doplnit? Idea
Příspěvek Zaslal: so březen 01, 2014 15:16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ROJEK Jakub





Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 227
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

STUDENY Ivo napsal:
Přeinstalovával jsem celé RBR a poctivě jsem postahoval všechny tratě. Až dne jsem ale zjistil, že v download chybí Prospect Ridge IIA Track 70. Nováčkům to může způsobit určité problémy. Znám od sebe. Je možné to doplnit? Idea


Ale Prospect Ridge IIA na uložto je už dost dlouho.
http://www.uloz.to/xbCLASrj/rbr-prospect-ridge-2a-v1-0-exe


Naposledy upravil ROJEK Jakub dne po duben 18, 2016 16:01, celkově upraveno 2 krát

_________________
ImageImage
Příspěvek Zaslal: so březen 01, 2014 15:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
STUDENY Ivo





Založen: 26. 12. 2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tam jsem ho i našel. Ale v download není v seznamu. Potom tě překvapí, že nemáš něco nainstalované.
Příspěvek Zaslal: so březen 01, 2014 16:59
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ROJEK Jakub





Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 227
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

STUDENY Ivo napsal:
Jo tam jsem ho i našel. Ale v download není v seznamu. Potom tě překvapí, že nemáš něco nainstalované.


Tak to už jde mimo mě...

_________________
ImageImage
Příspěvek Zaslal: so březen 01, 2014 18:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
PREROVSKY Martin





Založen: 02. 02. 2010
Příspěvky: 9

Příspěvek Předmět: rozpis a zvuky aut Odpovědět s citátem

Mám prosbičku. Nedaří se mi upravit zvuky aut. Postupoval jsem podle rad zde http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=3651&sid=64a3f3b8a15a0ee8afcb9d1d295ac11e a něco dělám stále blbě. Stáhnul jsem si od Kuby z ulož.to RBR Car Sound.rar. Ve složce Audio/Cars/ mám stažený balík zvuků pro imprezuN14 (koncovka ENG) v Cars.ini mám nastavenou imprezu na daném slotu a spárování s balíkem zvuků.

takto:
Car1=ImprezaN14
Car1_LowShelfAmp = 2.0
Car1_LowShelfFrequency = 200.0

A ve hře mám stále defaultní zvuky - co dělám špatně ?

Druhý problém se týká rozpisu: nainstaloval jsem z uloz.to RBR pacenotes 3,0 a rozpis se nezměnil ? Navíc daleko více mi vyhovuje rozšířený rozpis od Šenka, ale odkaz zde je mrtvý http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=3678&postdays=0&postorder=asc&start=0
Šlo by jej uploadnout ?
Netuším co dělám špatně, dříve instálatory aut za mě zvuk vyřešily a teď si už vážně nevím rady. Díky moc

OS: W7 (instalace rbr není na systémovém disku)
Příspěvek Zaslal: st březen 26, 2014 9:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HORESOVSKY Jakub





Založen: 03. 06. 2009
Příspěvky: 36
Bydliště: Milovice nad Labem

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dattool. Musíš pak složku Audio zpátky zas převýst, to uděláš tak že složku přetáhneš na dattool. Pak by to mělo chodit. Nebo by mělo taky jít že smažeš soubor Audio.dat z kořenové složky hry.
Příspěvek Zaslal: st březen 26, 2014 16:30
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše Jakub, může ti haprovat soubor audio.dat a složka Audio.
Zazálohuj si audio.dat, uprav zvuky ve složce Audio a pak dattoolem vytvoř audio.dat, složku smaž! Mělo by fungovat, protože jinak ten tvůj postup bude zřejmě správný.

Pacenote: 3.0 verzi neznám, ale mrkni se sem: rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=89719#89719
Důležité je:
"1.Před začátkem RZ klikněte 2x levým a změňte si styl hlášení. Oba dva řádky (dropdown menu) s rbr.ini změňte. Já v prvním používám Numeric-Descending-Swapped a ve druhém Extended (vyzkoušejte varianty)"
Jestli ho rozchodíš, tak Šenkův rozšířený rozpis ti už stačit nebude - Pacenote s navigátorem Jirkou Jarotkem to posouvá o několik levelů výš Wink
Ještě ti doporučuju si stáhnout zrychlený zvuk Jirky Jarotka, jestli teda v té tvoji verzi není. Myslím že ho Kuba znažil znaménkem + ve svých balících. Jde stáhnout i tady: http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=90785#90785

PS: klobouk dolů, dotaz máš napsaný vzorově Smile
Příspěvek Zaslal: čt březen 27, 2014 12:51
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ROJEK Jakub





Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 227
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

A tady v tom by měl být i rozpis Davida Šenka Wink http://www.uloz.to/xeTBtL1/rbr-rozpisy-rar

_________________
ImageImage
Příspěvek Zaslal: čt březen 27, 2014 15:03
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DURDAK Jaroslav





Založen: 13. 12. 2012
Příspěvky: 7
Bydliště: Slavičín/Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dotaz k TrackPacku: Kubo, obsahuje Track Pack už patche tratí, které máš hozené na uložtu v té druhé složce, nebo se to musí doinstalovat zvlášť?
Příspěvek Zaslal: po srpen 25, 2014 14:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ROJEK Jakub





Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 227
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Pavouk 77 napsal:
Zdravím chtěl jsem si dát ten rozpis jarotka ale nějak mě to nejde rozjet.Mohl by mě někdo prosím dát podrobný popis jak to zprovoznit?

Někde tady na fórum se to určitě řešilo. Zkus pohledat. Wink


DURDAK Jaroslav napsal:
Dotaz k TrackPacku: Kubo, obsahuje Track Pack už patche tratí, které máš hozené na uložtu v té druhé složce, nebo se to musí doinstalovat zvlášť?

Ano už obsahují! Cool


Naposledy upravil ROJEK Jakub dne út srpen 26, 2014 15:06, celkově upraveno 1 krát

_________________
ImageImage
Příspěvek Zaslal: út srpen 26, 2014 0:08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 6 z 8

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme