Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Dotaz pro ujasnění
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GVRC-Lamda





Založen: 19. 08. 2008
Příspěvky: 49

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

only a explaination about physic changes with option "fixmaterialmaps"

this option fix a general bug of RBR. RBR original simplify material to physic definitions. The original was made more simple as addon tracks so it doesnt matter. But new tracks have more detailed surface definition. with fixMaterialMaps=0 it will also simplify and do not work correct (hradek/Liptakov is the most extrem example).
with fixMaterialMaps=1 you got the full and right definition (as author want made). Its working for all tracks same, somitimes it could faster without material fix and sometimes it could slower (like hradek /liptakov). If surface was defined detailed you can only feel it with activated fixmaterialmap

This fix and information about backrounds was send in december 2012 to wally (to integrate or check by plugin). As for now neither workerbee nor myself got any response from him (so Workerbee was forced to release it without any support from czech tournament plugin)

Lamda
Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 0:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SUDICKY Mira





Založen: 29. 03. 2008
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ty for explaining ... možná to bude otázka na Michala nebo Václava ... ten fix používám taky ale starší verzi a všechno je ok...kdyby se ale přidal fix ofiko na plugin tak, aby mohl kontrolovat fixmaterial, aby byly podmínky stejné pro všechny a někdo neměl pomalejší časy než jiní jen proto, že chce mít detailnější vozovku ... je to technicky možné ?

_________________
Míra Sudický
Příspěvek Zaslal: st srpen 14, 2013 4:48
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mozno som trochu OT ale novy topic nechcem zakladat.. Mam problem spustit rbr, aj viem kde je chyba ale neviem co s tym... Chyba je v subore RBRTM.dll.. hned ako tento subor dostanem prec zo zlozky plugins, hra sa v pohode nastartuje. Ak ho tam ponecham, hra sa nezapne. Neviem ako to mam riesit a turnaje chcem jazdit
Příspěvek Zaslal: po září 23, 2013 14:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LABAK Tomas





Založen: 10. 01. 2008
Příspěvky: 113

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dělá ti to antivirák! dej si ho do vyjímek.

_________________
http://www.maxpowerleague.cz/
Příspěvek Zaslal: po září 23, 2013 15:20
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

nepomaha.. mam Avast
Příspěvek Zaslal: po září 23, 2013 16:49
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ine rady?
Příspěvek Zaslal: po září 23, 2013 18:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SABADOS Anton





Založen: 11. 04. 2010
Příspěvky: 163

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

aké máš Win ? a doteraz ti to išlo ?

_________________
Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/
Příspěvek Zaslal: po září 23, 2013 20:54
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

...islo, win7 32-bit
Příspěvek Zaslal: po září 23, 2013 23:02
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

odinstaloval som uplne antivirak a nechce to proste spusit.. akonahle dam subor rbrtm.dll zo zlozky plugins prec, napriklad na plochu, hra mi okamzite ide.. ak ho tam necham, nechce ju spustit.. fakt nikto nevie ako to riesit?
Příspěvek Zaslal: út září 24, 2013 12:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=90169#90169
Příspěvek Zaslal: út září 24, 2013 12:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

nepomaha mi absolutne nic
Příspěvek Zaslal: út září 24, 2013 13:04
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dennis, zkus se zeptat Krystýna, jestli to nějak vyřešil. On na fórum už nic nenapsal a jezdí, tak třeba zná řešení a jen ho uchovává v tajemství.
Osobně by mě to taky zajímalo čím to je, protože já se s tím potkal jednou na Vistách a taky se mi to nepodařilo zprovoznit.
Příspěvek Zaslal: út září 24, 2013 14:18
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KRYSTYN Miroslav





Založen: 02. 06. 2006
Příspěvky: 691
Bydliště: Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Krystýn to vyřešil tak, že zprovoznil starý disk na který nainstaloval win xp.

_________________
www.kcm-rbr.cz
Příspěvek Zaslal: út září 24, 2013 20:29
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SUDICKY Mira





Založen: 29. 03. 2008
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

nevím, jak Vy, ale já mám ve složce Plugins soubor RBRTMnew.dll a hru spouštím přes sse.exe ovšen na XP

_________________
Míra Sudický
Příspěvek Zaslal: st září 25, 2013 5:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 667
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

problem vyrieseny, prišla mi Idea ako z neba... Pocitac>vlastnosti>rozsirene systemove nastavenia>spresnenie>vykon-nastavenie>zabranenie spusteniu udajov-pridat, vybral som rbr, dal ok a ide to
Příspěvek Zaslal: st září 25, 2013 7:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme