Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Pomoc-Vložení fyziky

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZILA Honza





Založen: 03. 08. 2011
Příspěvky: 4
Bydliště: Mělník

Příspěvek Předmět: Pomoc-Vložení fyziky Odpovědět s citátem

Ahoj,prosím o pomoc. Snažím se nainstalovat nový model/fyziku do RBR,nicméně nedaří se mi dostat fyziku do physics.rbz ..Vše otevřu v commanderu,ale ani za boha se mi nedaří přesunout fyziku ze složky s autem (konkrétně Favorit) do physics.rbz . Buď to píše chybu [Do jediného cílového souboru nelze přesunout nebo zkopírovat více než jeden soubor] a nebo [Zadaná cesta (D:\Richard Burns Rally\physics.rbz\mg_zr) je neplatná] už nevím co s tím Very Happy Very Happy Děkuji Smile

EDIT: Ještě to občas píše že cílová složka mg_zr nebyla vytvořena,nechápu Very Happy
Příspěvek Zaslal: čt srpen 17, 2017 22:00
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 276
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Iné autá fungujú ? Alebo si z toho jeleň ? Do physycs.rbz sa nekopíruje nič, najprv sa vymení na NGP ......, ale predtým musíš vložiť auto na hociktorí slot ( nemusí to byť mg_zr ) a až potom kopíruješ fyziku auta na daný slot vo physics.rbz....... mg_zr je na slote 2, to znamená, že i fyziku musíš kopírovať v zložke physics.rbz na slot 2. ( mg_zr vymažeš a vložíš fyziku fsvorita ) yo a ešte fyzika NGP musí byť i v zložke Plugins, aby auto fungovalo i online.....
Příspěvek Zaslal: pá srpen 18, 2017 2:00
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ZILA Honza





Založen: 03. 08. 2011
Příspěvky: 4
Bydliště: Mělník

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Žádné auto nejde. Proste se mi nedaří to "vyměnit" fyziku mg za fyziku favorit ..Neexistuje jiný program ve kterém by to šlo? Kromě commanderu.

_________________
My life,is RALLY!
Příspěvek Zaslal: pá srpen 18, 2017 11:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPERGL Martin





Založen: 03. 08. 2007
Příspěvky: 214
Bydliště: Jižní Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Starou fyziku nejdřív vymaž a pak nahraj novou. Tzn. - vymažeš celý obsah např. složky mg_zr a pak tam zkopíruješ novou fyziku.

_________________
Image
www.toprally.net - Online rally manager!
Příspěvek Zaslal: pá srpen 18, 2017 12:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ZILA Honza





Založen: 03. 08. 2011
Příspěvky: 4
Bydliště: Mělník

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji! Nevím proč,ale opravdu mě nenapadlo vymazat tu starou fyziku a až pak nahrát novou. Už to tak napůl funguje Smile
Příspěvek Zaslal: st srpen 23, 2017 18:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme