Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

SOUND CHOICE v10 mod

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HOMOLA Ondrej





Založen: 24. 06. 2008
Příspěvky: 177
Bydliště: SENEC -SR

Příspěvek Předmět: SOUND CHOICE v10 mod Odpovědět s citátem

Zdroj: http://www.bhmotorsports.com/download/16756

Image

Info:
This innovative introduction of sound in the game
will play all sounds that we have seen on the Internet.
No new file engine was introduced, then the credit goes to the sounds of their designers.
to be specified possibly some amendments, in particular, the sound
N4_sunaruN12 by Mattehino (Manni Matteo) and some new sound effects.
New music for the menus that automatically turns and new music for replay
to make everything as if it were a video Eurosposrt.
The new mod. to give each car more alternative sounds.
waiting the first 2009 reales good fun


Download: http://rapidshare.de/files/40886348/SOUND_CHOICE_V10.rar.html

//treaz stahujem - malo by tam byt vsetky zvuky z RBR (co su na nate( a mozeme si vybrat aky chceme.

//hmm nejako to nechce ist Sad

_________________
ImageArrow www.Homola Motorsport.sk Exclamation
Motor Partner - Citroën
Příspěvek Zaslal: so listopad 15, 2008 19:52
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som to nainštaloval aj NET Framework 3.5 ,ale pri spustení samotného programu (setup.exe z rozbaleného rar súboru ) mi vypisuje chybu, takže som si to na Fiestu musel nainštalovať ručne. Moc veľký rozdiel v tom nevidím. Možno to viac funguje u WRC.

EDIT: Ja používam MOD BangBang a som s nim spokojný , vyskúšaj

http://www.rallyesim.fr/forum_rlsm/viewtopic.php?p=10840


Je to dobrý server na modifikáciu RBR.


EDIT : Už som to rozchodil. Doinštaloval som NET Framework 3.5 SP 1 a už to funguje. Je to rýchle na úpravu zvukov, množstvo modifikácii. Pozor, ak nemáte auta na správnom slote, musíte si to potom v Cars.ini v zlože Audio\Cars upraviť a dať si zvuk (subor *.eng) na správny slot !
Příspěvek Zaslal: ne listopad 16, 2008 20:12
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin





Založen: 19. 04. 2007
Příspěvky: 1066
Bydliště: Moldava nad Bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

je to blbost, neide a neide a neide, asi hodinu a pol som sa s tym j..., nakoniec som dal subory ENG rucne, pekne zvuky no...

_________________
CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000
Příspěvek Zaslal: po listopad 17, 2008 23:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Martin skús to znova nainštalovať, ale vypni si NET , keď ti odtiaľ ešte stiahne jeden súbor ! To som zabudol napísať.
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 9:25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin





Založen: 19. 04. 2007
Příspěvky: 1066
Bydliště: Moldava nad Bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

no dobre ale cez co to spustas? ak kliknem na setup tak mi to akoze nieco stahovat ma a potom failed, neni tam nic na spustanie, alebo to len cez rbr online sa da?

_________________
CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 15:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Presne cez ten setup, ale si vypni pripojenie na NET. Potom to spušťaš cez Sound Choice V10.application ( setup čo je zbaleny v rar-ku )

EDIT : Postupuj podľa návodu v readme_Steps.JPG, ale sa ti nezobrazí celá táto obrazovka, ale len okno vpravo s nastaveniami zvukov. Celá obrazovka ide len cez RBR-online 2.4.5 .
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 16:14
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin





Založen: 19. 04. 2007
Příspěvky: 1066
Bydliště: Moldava nad Bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

tak vypise mi toto po kliknuti na setup pri vypnutom ci zapnutom internete:

Image
Image

_________________
CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 16:35
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Presne to mi vypisovalo. Ten odkaz na NET Framework, čo je v popise inštalácie je verzia 3,5. Ja som si ale potom stiahol 3.5 SP1 a potom som všetko nainštaloval. Ešte pred tým som odinštaloval všetky verzie NET Frameworkov, čo som mal v systéme, možno aj tam je pes zakopaný. Už by to malo byť všetko, čo som urobil. Tak skúšaj.
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 17:00
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin





Založen: 19. 04. 2007
Příspěvky: 1066
Bydliště: Moldava nad Bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Miro mozes mi hodit link na framevork 3.5 sp1? aby som mal istotu Wink dikes

_________________
CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 17:10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.softmania.sk/Net-Framework-3-5.html
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 17:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin





Založen: 19. 04. 2007
Příspěvky: 1066
Bydliště: Moldava nad Bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

dik Miro, podarilo sa mi to nainstalovat ale bez efektu, vobec ziadna zmena v hre, nic nic, aj ked si vyberiem auto, proste mi to s audiom nezrobi nic...

EDIT: uz to funguje, musel som odstranit audio.dat a nechat len zlozku audio, teraz to taha len odtial, je to cool Smile

_________________
CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 18:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing Laughing Laughing
Příspěvek Zaslal: út listopad 18, 2008 19:26
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
PRESSL Vladislav





Založen: 03. 03. 2006
Příspěvky: 18
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

tAk mě to teda nejede at dělam co dělam. mohl bych poprosit o nějaký navod jak na to? podrobnější. prosím dík Wink
Příspěvek Zaslal: po leden 26, 2009 22:40
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Junnco





Založen: 11. 03. 2021
Příspěvky: 1

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Fajnie, więcej topowych ściągnięć na swój telefon znajdziesz w dzwonkinatelefon.pl. są całkowicie bezpłatne

_________________
dzwonkinatelefon
Příspěvek Zaslal: čt březen 11, 2021 10:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme