Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

prosím pomoc - tachometr
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Radek Krupsss





Založen: 08. 01. 2009
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: prosím pomoc - tachometr Odpovědět s citátem

Ahoj nevíte prosím kde by se nechal stahnout otáčkoměr a tachometr ručičkovy místo digitálního co je origo ve hře? Předem díky za info
Příspěvek Zaslal: st květen 05, 2010 15:22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LAPSANSKY Robert





Založen: 23. 01. 2008
Příspěvky: 121
Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam jeden ktory pouzivam je to tento http://img684.imageshack.us/i/rbr002.png/ len iu neviem odkial som to stiahol,no ak mi das adresu tak ti ho poslem ak chces. Smile

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: čt květen 06, 2010 9:59
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Radek Krupsss





Založen: 08. 01. 2009
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

tak te je parádnický Smile
Příspěvek Zaslal: čt květen 06, 2010 17:18
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PROCHAZKA Tomas





Založen: 19. 11. 2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Jihlava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tak to je opravdu pěkné! Nemůžeš sem hodit link? Díky
Příspěvek Zaslal: pá květen 07, 2010 22:06
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HORENOVSKY Vitek





Založen: 19. 09. 2009
Příspěvky: 99
Bydliště: Pardubice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Na BHmotors je to ke stazeni. Je tam mnoho real tachometru vcetne treba imprezy. Je to pekny...
Příspěvek Zaslal: so květen 08, 2010 22:45
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LAPSANSKY Robert





Založen: 23. 01. 2008
Příspěvky: 121
Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ak by niektochcel ten tachometer co mam tak nech napise a ja poslem.Bohuzial uz neviem odkial som to stiahol,mam ho uz dost dlho,a dostal som sa knemu nahodou Smile .

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: po květen 10, 2010 22:07
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

tachometr je luxusni, jen skoda ze se pod casem nezobrazuje vzdalenost, bylo by to dokonaly. jde to nejak konfigurovat a musi byt zapaty default ukazatel hry soucasne ? kdyz tak kdybych moh prosit (bennys zavinac seznam dot cz). diky

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: po květen 10, 2010 23:30
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LAPSANSKY Robert





Založen: 23. 01. 2008
Příspěvky: 121
Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ak che este niekto tento tachometer dal som ho sem http://ulozto.sk/4794706/rbr-guages1.1-2.zip . co sa tyka toho ukazovatela vzdialenosti,bolo by to faj ale mne to az tak nevadi.

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 15:01
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VEVERKA Lukas





Založen: 24. 08. 2009
Příspěvky: 406
Bydliště: Nošovice u F-M

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

možna of topic ale nikde jsem to nenašel. jak dam ukazatele ( tachometr ) do prostřed - čili na volant je to v nejakem ini ??

diky moc

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 18:13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Misc.rbz soubory digidash.ini a digidash_xxxx.ini atd. hned ty prvni dve cisla, aspon ja tim mirne koriguju pozici podle kapot aut.

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 19:10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUCERA Stanislav





Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 77
Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)

Příspěvek Předmět: digi Odpovědět s citátem

muzete mi to nekdo vysvetlit cely postup,protoze jak to zkousim tak to zkousim a vzdy beze zmen,cisla zmenim jak chci ale ve hre je to porad stejny,predem dekuji Very Happy
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 20:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

u tohohle sem to este nezkousel, pouzivam !DashboardMod_v5.5! a u toho se stim zmenama hodnot v tech vyse uvedenych souborech da hejbat.
este sem se k tem luxusnim budikum nedostal, jen me napadlo jestli to nejni podobne, ale pokud se zmenama hodnot HUD POSITION nic nemeni tak to asi beha na jinem principu Sad

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 21:05
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ULIK Marek





Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 156
Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvek Předmět: . Odpovědět s citátem

možná by bylo dobré vědet, který dogidash měnil, jestli mini a používá zobrazení budíků maximální a ještě jaké rozlišení má
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 23:16
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUCERA Stanislav





Založen: 01. 04. 2008
Příspěvky: 77
Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)

Příspěvek Předmět: digi Odpovědět s citátem

tak mam rozliseni 1920x1080 a je mi jedno jestli maximalni nebo minimalni,chtel bych to nad volant a nevim jak,vlastne myslim ze kdyz mam ten maximalni tak to nad volantem je ale je to tak v puli obrazovky a ja bych to potreboval dostat tak o 10cm dolu.
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 23:22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ULIK Marek





Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 156
Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvek Předmět: . Odpovědět s citátem

zkusil bych teda měnit digidash_1280 (kurnik ještě tu mám digidash_1600???) a to druhé číslo v tom ini souboru, ta čísla se vztahují k levému hornímu rohu monitoru, tam je jakoby střed os (0;0) , zkus dát třeba číslo od oka např. 2000 jestli ti ty budíky zmizí aspoň z obrazovky
Příspěvek Zaslal: út květen 11, 2010 23:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme