Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

NGP Fyziky - instalace a použití
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KOCOUREK Vasek





Založen: 01. 06. 2008
Příspěvky: 76
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Re: NGP5 Odpovědět s citátem

KOCOUREK Vasek napsal:
stáhljsem nové NGP 5 a nejdou mi otevřít, skoušel jsem to několikrát a pokaždé to samé - chyba - operace nebyla provedena nevíte co s tím?


tak asi vyřešíno Smile v commandru to jde otevřít a hned předělat Smile
Příspěvek Zaslal: út prosinec 12, 2017 11:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1235
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslis NGP 5.0.1 z mistnich downloadu, tak ted jsem je bez problemu cvicne stahl a rozbalil v Total Commanderu...

... koukam ze jsi byl rychlejsi Razz

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: út prosinec 12, 2017 11:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KASPAR Martin





Založen: 24. 08. 2007
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

po 5 letech jsem rozjel rbr vše ok jezdil jsem a doinstaloval jsem tratě a ted mám pořád plný plyn a nemužu vůbec nastavit volant
Příspěvek Zaslal: čt prosinec 28, 2017 13:10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
STREJT Michal





Založen: 03. 08. 2008
Příspěvky: 3
Bydliště: Račice

Příspěvek Předmět: C3 WRC 2017 Odpovědět s citátem

Nedokázal by mi někdo poradit, proč mi nejde C3 WRC 17 online? Borci s tím autem v turnajích normálně jedou, já v shakedown módu taky, ale online se mi to auto prostě neukáže. Hledal jsem chybu v cars.ini, ale zdá se mi, že tam je všechno ok.

[Car04]
FileName = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.sgc"
IniFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.ini"
ShaderFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shader_settings"
TexturePath = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Textures\"

Carname=Citroen C3 WRC 17
Příspěvek Zaslal: st leden 24, 2018 21:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KOVARICEK Miroslav





Založen: 29. 05. 2008
Příspěvky: 139

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Michale já už sice nejezdím a nemohu to teď ověřit, ale v cars.ini bych chybu nehledal. Pokud by byla chyba tam, tak by Ti to nejelo ani v shaku. Spíš bych to viděl na fyziku. Zkus ji znova stáhnou a přeinstalovat.

P.S. Ještě je možné, že se snažíš přihlásit do turnaje, kde tohle auto není povoleno?

_________________
Image
Kovařa
Příspěvek Zaslal: čt leden 25, 2018 9:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MATEJKA Mira





Založen: 24. 04. 2008
Příspěvky: 24
Bydliště: Vlčice

Příspěvek Předmět: Citroen C3 WRC Odpovědět s citátem

Ahoj-musím se přidat k Michalovi- já s instalací bojuji už druhej den-xkrát přeinstalace fyziky i modelu- v šejku to jede a na vostro i v turnaji pro C3 nic nic nic ?!?!?!
Příspěvek Zaslal: čt leden 25, 2018 16:27
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
STREJT Michal





Založen: 03. 08. 2008
Příspěvky: 3
Bydliště: Račice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

KOVARICEK Miroslav napsal:
Michale já už sice nejezdím a nemohu to teď ověřit, ale v cars.ini bych chybu nehledal. Pokud by byla chyba tam, tak by Ti to nejelo ani v shaku. Spíš bych to viděl na fyziku. Zkus ji znova stáhnou a přeinstalovat.

P.S. Ještě je možné, že se snažíš přihlásit do turnaje, kde tohle auto není povoleno?


Tak jsem znovu stáhl fyziku a znovu ji nainstaloval. Nepomohlo to. Ještě jsem to zkoušel instalovat přes VDRMInstaler, ale to mi pak hra začala padat.
Příspěvek Zaslal: čt leden 25, 2018 20:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NOVOSAD Rosta





Založen: 02. 02. 2010
Příspěvky: 1
Bydliště: HOLEŠOV

Příspěvek Předmět: C3 WRC 2017 Odpovědět s citátem

Otevři složku auta C3 WRC 2017 a je tam složka Caps_Wheels tak jí otevři a obsach složky překopíruj do složky auta to je vše.
Příspěvek Zaslal: pá leden 26, 2018 12:49
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MATEJKA Mira





Založen: 24. 04. 2008
Příspěvky: 24
Bydliště: Vlčice

Příspěvek Předmět: Citroen C3 WRC Odpovědět s citátem

Tak u mě to pomohlo už to maká-dík za radu.
Příspěvek Zaslal: pá leden 26, 2018 16:07
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
STREJT Michal





Založen: 03. 08. 2008
Příspěvky: 3
Bydliště: Račice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nic. U mě žádná změna
Příspěvek Zaslal: so leden 27, 2018 11:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KOCOUREK Vasek





Založen: 01. 06. 2008
Příspěvky: 76
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Re: C3 WRC 2017 Odpovědět s citátem

STREJT Michal napsal:
Nedokázal by mi někdo poradit, proč mi nejde C3 WRC 17 online? Borci s tím autem v turnajích normálně jedou, já v shakedown módu taky, ale online se mi to auto prostě neukáže. Hledal jsem chybu v cars.ini, ale zdá se mi, že tam je všechno ok.

[Car04]
FileName = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.sgc"
IniFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.ini"
ShaderFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shader_settings"
TexturePath = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Textures\"

Carname=Citroen C3 WRC 17




Poslední řádek jak máš - carname=Citroen.......... Tak si ho označ a dej vyjmout - a vlož ho mezi 1 řádek [car04] a 2 řádek File name.
Příspěvek Zaslal: út březen 13, 2018 14:03
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ROJEK Jakub





Založen: 08. 12. 2007
Příspěvky: 227
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Je celkem jedno kde máš vložený CarName. Já třeba mám Cars.ini takto:

[Car04]
FileName = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.sgc"
IniFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.ini"
ShaderFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shader_settings"
TexturePath = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Textures\"
CarName = Citroen C3 WRC 2017

Cesty musí sedět, takže raději nepřepisuj názvy složek a drž se toho co je v Cars.ini.

Taky je důležité zkontrolovat jestli máš aktuální verzi modelu a fyziky (a správně vložit do hry). Důležité je taky nepřepisovat soubor .sgc. Nechat tam původní který tam je. Pokud vezmeš soubor Citroen_C3_WRC17.sgc ze složky No_Caps_Wheels a přepíšeš ten co je v základu, tak tě to nepustí do turnajů.

Teď vyšel nový model Citroenu, tak si celé auto zkus znovu vložit do hry. Pak by ti to už mělo fungovat.

_________________
ImageImage
Příspěvek Zaslal: út březen 13, 2018 14:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KOCOUREK Vasek





Založen: 01. 06. 2008
Příspěvky: 76
Bydliště: Klatovy

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ROJEK Jakub napsal:
Je celkem jedno kde máš vložený CarName. Já třeba mám Cars.ini takto:

[Car04]
FileName = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.sgc"
IniFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17.ini"
ShaderFile = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Citroen_C3_WRC17_shader_settings"
TexturePath = "Cars\Citroen_C3_WRC17\Textures\"
CarName = Citroen C3 WRC 2017

Cesty musí sedět, takže raději nepřepisuj názvy složek a drž se toho co je v Cars.ini.

Taky je důležité zkontrolovat jestli máš aktuální verzi modelu a fyziky (a správně vložit do hry). Důležité je taky nepřepisovat soubor .sgc. Nechat tam původní který tam je. Pokud vezmeš soubor Citroen_C3_WRC17.sgc ze složky No_Caps_Wheels a přepíšeš ten co je v základu, tak tě to nepustí do turnajů.

Teď vyšel nový model Citroenu, tak si celé auto zkus znovu vložit do hry. Pak by ti to už mělo fungovat.




No nevím,pokud mám název auta takhle mimo po instalaci přes ten VDMR(nebo jak se to jmenuje) tak mi auto nejde v turnaji a musím ho hodit mezi ten 1 a 2 řádek a auto mi v turnaji jde.
Příspěvek Zaslal: út březen 13, 2018 18:32
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
STOCES Jakub





Založen: 06. 07. 2007
Příspěvky: 111
Bydliště: Pribram

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj neexistuje nejaka instalčka na ngp? chtěl bych si po pár letech naistalovat RBR. Dekuju za odpověd nebo případnou radu.
Příspěvek Zaslal: so září 01, 2018 16:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1235
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, navod na instalaci NGP je v prvnim prispevku tohodle tematu.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: po září 03, 2018 14:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
Strana 27 z 27

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme