Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

NGP Fyziky - instalace a použití
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ANGELOVIC Jakub





Založen: 15. 08. 2009
Příspěvky: 35

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, jdu si pro radu. Po pár letech jsem zase komplet zprovoznil RBR. Tedy čistá instalačka + věci potřebné k online + auta, tratě, zvuky.
Vše funguje až na jednu věc: Provedu-li změnu v setupu auta např. na šotolině, tento set se pak přenáší i skrz jiná auta dál, takže se klidně stane, že na asfaltu pak sice stojím na startu rz s asfaltovýma pneu, ale setupem šotolinovým z poslední jízdy, kdy jsem hrabal do setupu...
Děje se to v shakedownu, v onlinu zatím nevyzkoušeno.
Nevíte co s tím?

_________________
"Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu"
Příspěvek Zaslal: út prosinec 18, 2018 19:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1244
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tohle se mi nějak nezdá. Pokud jedeš na default setup, tak ten se bere přímo z fyziky auta a přepsat se nedá - nepustilo by tě to do turnaje. Pokud si ale uložíš setup do souboru a pak ho použiješ v pluginu, tak tam se auto nekontroluje, jen pozice auta (0-7). Tam se ti může stát, že se setupy pomíchají.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 6:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ANGELOVIC Jakub





Založen: 15. 08. 2009
Příspěvky: 35

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Rozumím, ale nechápu, proč se mi to míchá i v shaku. Vemu auto A, upravím setup, pokračuji bez uložení a jdu na trať. Pak dám trať s jiným povrchem, vemu auto B a když jdu do setupu, jsou tam hodnoty z auta A z předešlé jízdy... nezkoušel jsem se v tom víc rýpat, takže pomůže jen vypnutí zapnutí hry.
Pokud na setup nesáhnu, vše funguje ok a je vždy načtené auto se svým default setupem.

_________________
"Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu"
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 12:35
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 664
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Áno Kubo, presne toto sa deje aj u mňa a určite aj u ostatných. Neviem prečo sa to deje ale je to tak. Ak chceš zmeniť setup alebo ísť na default, musíš vypnúť hru a znova zapnúť.
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 12:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ANGELOVIC Jakub





Založen: 15. 08. 2009
Příspěvky: 35

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

aha, takže možná problém NGP fyzik?
Napadlo mě ještě u každého auta uložit default setup na asf/šoto/sníh a zkusit, jestli to půjde aspoň tak, že zvolím jiné auto a dám načíst jeho default z uložené pozice..


edit: tak jsem to zatím "vyřešil" takto: https://imgup.cz/image/L2cs
Zkopíroval jsem z physics.rbz/auto/setups ty tři soubory u každého auta a připsal k nim patřičné "sloty" a tyto setupy pak vložil do složky SavedGames.

Takže nyní jen před každou jízdou načtu u auta patřičný setup.

_________________
"Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu"
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 12:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VANICEK Milos





Založen: 03. 04. 2009
Příspěvky: 49
Bydliště: Poděbrady

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, mám takový problém, teď se mi začalo dít, že když si nainstaluju auto obvyklým způsobem, tak mi nejde v online turnajích, jen v shakedownu. Nevíte někdo, co s tím?
Příspěvek Zaslal: st únor 06, 2019 18:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Strana 28 z 28

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme