Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HASA Rostislav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
speedevil
|
Předmět: OK |
|
|
Viděl jsem v složce modelu auta, že tam ty DDS soubory skinu jsou, ale DDS prohlížeč nemam, tak jsem na ně nekouk a vůbec mě nenapadlo, že je to tak schválně a každej si tam pak skin přidá podle sebe. Pokud to tak opravdu bude, zkusim nainstalovat skin dodatečně. Dík za info i odkazy ke stažení skinů |
|
|
Zaslal: po únor 15, 2016 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KELLNER Tomas
Založen: 04. 05. 2015 Příspěvky: 2 Bydliště: Slovakia,Prievidza
|
Předmět: Skin v Turnaji |
|
|
Zdravím,rad by som sa spýtal,že ako to funguje s mojím skinom auta v turnaji? Musím mať spravený vlastný skin,minimálne tam mám mať meno,štartovné číslo atd. Čo má obsahovať skin,a je vôbec nutné mať vlastný na turnaj alebo môžem požívať nejaký reálny? |
|
|
Zaslal: so prosinec 10, 2016 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Honza
|
Předmět: |
|
|
Pokud chceš prezentovat svoje fotky,např. na webu daného šampionátu nebo rally,je lepší mít svůj. Jinak je to asi jedno,záleží na tobě... |
|
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2016 17:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
Založen: 23. 01. 2008 Příspěvky: 126 Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko
|
|
|
zdravim ... urobil som skin , ale auto ma nejake cierne tiene pri pohlade zo strany . mozet mi pomoct ?
http://www.imgup.cz/image/LGRG |
|
|
Zaslal: pá květen 12, 2017 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOUSA Matyas
|
|
|
mohl by mi někdo poslat ten DDC plugin? |
|
|
Zaslal: st březen 10, 2021 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLEZAL Jakub
|
|
|
Asi myslíš dds plugin, na jakej sw to chceš? Photoshop, GIMP nebo něco jiného? |
|
|
Zaslal: st březen 10, 2021 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Větřní - (okr.Český Krumlov)
|
Předmět: Fabia R5 Evo ver.1.2 |
|
|
Zdravím
zkoušel jsme hledat čistý templ, na aktuální verzi 1.2, ale bohužel zatím jsem našel jen pouze na ver. 1.1. Dá se ten templ použít i na novější model?
Děkuji za odpověď. |
|
Zaslal: út květen 11, 2021 7:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
WIENER Robin
|
Předmět: Skin Audi group 4 |
|
|
Ahoj závodníci, prosím o radu. Dělám si skiny v programu GIMP. Už jsem jich udělal několik. Teď jsem si chtěl udělat Audi quattro group 4 a mám jako u jediného auta problém. Slozka DDS se skinem je poloprůhledná. Když ji otevřu v obrázkovém prohlížeči, tak je normální, ale v grafickém programu je ten skin téměř průhledný. Kdyz ho předělán, tak pak auto ve hře vypadá že má barvu pod skleněnou vrstvou, hrozně lesklé. Poradíte mi prosím někdo, jak to udělat? U jiného auta jsem to ještě neviděl. Nevím si
s tím rady. Děkuju |
|
|
Zaslal: po říjen 09, 2023 12:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|