Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Skiny ?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 120, 121, 122  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUNDLAK Jan





Založen: 13. 02. 2007
Příspěvky: 676
Bydliště: Rovinka

Příspěvek Předmět: Design loga a auta = zvezenie v súťažnom aute pri Barumke Odpovědět s citátem

Ahojte páni. kedže som tu kedysi aktívne posobil a jazdil, viem že tu je mnoho nadšencov do tvorbi skinov a designu aut. mal by som pre Vás malú súťaž.

Potreboval by som pomocť s návrhom Designu loga nášho týmu a následne ked vyberieme logo tak aj s designom auta. Bol by niekto ochotný mi stým pomocť?

POZOR!!!!!!!! jedná sa o design loga a polepu na naozajstné závodné auto ktoré sa bude účastniť jak velkého tak malého majstráku v českej republike.

Čo za to ??
Autora Designu ktorý sa mi bude najviac páčiť zveziem pri príležitosti Shakedownu BARUM CZECH RALLY ZLIN 2016 na mieste spolujazdca v závodnom aute + nejaké benefity.

Ak by sa medzi Vami našiel niekto koho moja ponuka oslovila a chcel by mi pomocť, bol by som veľmi rád a potešilo by ma to. Pre viac informácii ma prosim kontaktuje súkromnou správou Smile

Ďakujem

S pozdravom Ján Kundlák
Příspěvek Zaslal: čt prosinec 17, 2015 19:08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gulafromzupcany





Založen: 03. 09. 2014
Příspěvky: 4
Bydliště: Prešov

Příspěvek Předmět: Design Hl. menu v RBR Odpovědět s citátem

Potrebujem pomôct od profikov na RBR. Najdu sa nejaky?
Očo ide: Chcem z RBR spravit ,,ŠKODA Motorsport RALLY´´ tj. iba škodovky v hre, od najstaršej dostupnej po najnovšiu. Všetky obrazky a nazvy som už pomenil, finišujem, ale treba mi ešte zmenit nazov RICHARD BURNS RALLY v Hm. na ŠKODA Motorsport RALLY. Pôvodne RBR sa mi podarilo vymazat a zmenit na ŠmR ale to sa zobrazuje iba v siluete pôvodneho nadpisu. Prosim o rady, je to na dobrej ceste.

ht tp:/ /im gur.co m/up WPl QN
PS: pre zobrazenie obrazka odstrante všetky medzery
Příspěvek Zaslal: st prosinec 30, 2015 13:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Re: Design Hl. menu v RBR Odpovědět s citátem

gulafromzupcany napsal:
... treba mi ešte zmenit nazov RICHARD BURNS RALLY v Hm.

Co tím autor myslel? Shocked
tady je link na jeho obrázek bez mezer: http://imgur.com/upWPlQN
Příspěvek Zaslal: st prosinec 30, 2015 16:22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HRBACEK David





Založen: 03. 01. 2008
Příspěvky: 203
Bydliště: Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě změnit název hry místo RBR v Hm (Hlavním menu) na Škoda Motorsport Rally v hlavním menu přímo ve hře.. Alespoň tak to chápu já Shocked

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: čt prosinec 31, 2015 16:09
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
gulafromzupcany





Založen: 03. 09. 2014
Příspěvky: 4
Bydliště: Prešov

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tím myslím, ako je na obrazku SKODA Motorsport, tak aby to nebolo take preškrtavane pôvodnym nazvom. Ano v Hlavnom Menu.

Takto: ht tp:/ /img ur.co m/ 8ft 4uH3 - piše mi "všeobecna chyba" ak dam link bez medzier.
Příspěvek Zaslal: čt prosinec 31, 2015 16:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

V adresári RBR je zložka GENERIC, kde sú úvodné obrazovky RBR.
Musíš si všetky podľa rozlíšenia upraviť v grafickom editore, ktorý podporuje DDS expotný formát ( PHotoshop, GIMP,...)
Upravíš názov Richard Burns na Skoda Motorsport a uložíš ako DDS DXT3 formát Mipmaps 1.

Takto to potom bude v hre. ( toto je test na rozlíšenie 640x480)

http://postimg.org/image/hvbuqkozh/

Len to musíš dať nejakého BAT súboru, aby to pri turnaji vymenilo pôvodné úvodné obrazovky.
Příspěvek Zaslal: pá leden 01, 2016 10:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
gulafromzupcany





Založen: 03. 09. 2014
Příspěvky: 4
Bydliště: Prešov

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Super, veľmi krasne dakujem. Na toto fórum sa naozaj da spoľahnúť Smile
Příspěvek Zaslal: pá leden 01, 2016 16:31
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gulafromzupcany





Založen: 03. 09. 2014
Příspěvky: 4
Bydliště: Prešov

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

KUREK Miro napsal:
...uložíš ako DDS DXT3 formát Mipmaps 1...



Nepostnete mi sem prosím ako to má vyzerať vo Photoshope pri ukladaní?
To mapovanie sa mi furt nejak do toto...
Příspěvek Zaslal: so leden 02, 2016 1:03
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://postimg.org/image/pdkpocm69/
Příspěvek Zaslal: so leden 02, 2016 6:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
STRANSKY Teodor





Založen: 07. 12. 2015
Příspěvky: 5
Bydliště: Pohořelice, Zlín

Příspěvek Předmět: Adobe Photoshop CS5-skin Odpovědět s citátem

Zdravím,
potřeboval bych poradit. Chtěl bych si udělat nějaký skin ale nějak mi v tom brání program Adobe Photoshop CS5. Program mám stáhlí jako 64-bit a dds plugin mám také stáhlí jako 64-bit verzi. Soubor dds jsem vložil podle návodu do umístnění ''C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Plug-ins\File Formats''. Ale když chci otevřít soubor vypíše mi to chybu: Could not complete your request because it is not the right kind of document. Dovedli byste mi poradit, popřípadě poslat odkazy ke stažení? Děkuji moc za veškerou pomoc.
Příspěvek Zaslal: so leden 09, 2016 20:30
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRISTENSKY Jiri





Založen: 28. 11. 2009
Příspěvky: 351

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Začni tím, že to dáš do složky určené pro 64 bit. C:\Program Files (x86) je pro 32 bitové aplikace.
Pokud jsi instalační složku pluginu neměnil ty a ona se nainstalovala, kde píšeš, tak máš 32 bit dds plugin a ne 64bit jak si myslíš.
Příspěvek Zaslal: so leden 09, 2016 23:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
STRANSKY Teodor





Založen: 07. 12. 2015
Příspěvky: 5
Bydliště: Pohořelice, Zlín

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Už to jede, děkuji moc Smile
Příspěvek Zaslal: ne leden 10, 2016 11:30
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
speedevil





Založen: 15. 02. 2016
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: nefunkční skiny Odpovědět s citátem

Zdar, jsem tu nově a čumim tu na to jako tele na nový vrata, potřeboval bych se na něco zeptat, ale netušim jak a kam správně dotaz napsat, tak to zkusim tady - pokud je to blbě, tak sorry, buď to ignorujte, nebo prosím poraďte, jak správně na fórum psát dotaz.

Takže o co mi jde: zkoušim poprvý NGP fyziku, hra maká, auta frčí, nic nepadá, zatim jsem nevyzkoušel všechny auta, ale mam problém se skinama - ve hře asi tak půlka mnou vyzkoušenejch aut nezobrazuje skin, je vidět jen bílej model, kterej jinak po fyzický stránce normálně funguje. Např. z pěti NGP aut FIESTA se mi ve hře ukazuje skin jen u JEDNÝ ! Fiesty, ostatní jedou, ale jsou čistě bílý. Netušíte prosim někdo, kde je problém? Používam VDRMInstaller, postup u všech přidávanejch aut stejnej, ale jen u některejch se skiny zobrazujou (s fyzikama problém neni).
Příspěvek Zaslal: po únor 15, 2016 19:14
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KANDLER Jan





Založen: 24. 06. 2008
Příspěvky: 198
Bydliště: Lipník nad Bečvou

Příspěvek Předmět: Skin Odpovědět s citátem

Nechci psat nejake blbosti abych te nepletl,ale myslim si ze nektere auta maji standartne jen bilej skin co vim ja tak napriklad Fiesta R5 A DS3 R5 maji skin v bile barve.

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: po únor 15, 2016 19:44
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HASA Rostislav





Založen: 17. 01. 2009
Příspěvky: 13
Bydliště: Valmez

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím,že to bude tím,že na některých autech skiny nejsou.třeba Fiesta WRC 2015.tuším,že i Fiesta R5 a po update na verzi 4,1 jich hádám bude víc.nemám všechny projeté.nějaké skiny můžeš stáhnout tady http://rbrplus.blogspot.cz/,http://www.yoda62.net/skins-2015.html a nebo tady http://todorbrally.blogspot.cz/.stačí hledat.
Příspěvek Zaslal: po únor 15, 2016 19:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 120, 121, 122  Další
Strana 121 z 122

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme