Cam problem

About RBR track editor

Cam problem

Postby Admal » Mon Nov 22, 2010 9:05 pm

Hello

i have just a problem with cams, after short time, after start (2nd or 3rd cam) i get ctd. As my teammate find out it must be something with fences. with fresh fences all cams working right. if i overwrite with full placed fences, i get the ctd.
can someone confirm?

Lamda
Admal
 
Posts: 47
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:48 pm
Location: Germany

Re: Cam problem

Postby Admal » Thu Jan 06, 2011 11:52 am

The problem is a problem with general filesize of *.fnc or maximum numbers of fences (placed fencepoles). i had more than 34000byte *.fnc file where replay general crash. i tried to delete some fences and add new ons but same shit. after i reduced to 31000byte it allways working fine.

Lamda
Admal
 
Posts: 47
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:48 pm
Location: Germany

Re: Cam problem

Postby KUREK Miro » Fri Jan 07, 2011 7:48 pm

Hi, Admal

We should write these things here. I found that the scripts I have max 115, then while you fill in the wallaby, but in the game can not see them anymore ....
( I found this track on making Peklo)

Miro
KUREK Miro
 
Posts: 11
Joined: Mon Jan 28, 2008 8:02 pm


Return to Wallaby

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron