Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

NGP 7.1 - Instalace
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1342
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: NGP 7.1 - Instalace Odpovědět s citátem

Stáhněte si fyziku a VC++ x86 Runtimes z http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1361

Udělejte si zálohu staré fyziky - miniálně následující soubory:
RichardBurnsRally.ini
physics.rbz
plugins\FixUp.dll
plugins\PhysicsNG.dll
plugins\Z.dll

Smažte staré dll z adresáře plugins
!!! POZOR !!! - soubory musíte skutečně smazat, nesmí zůstat v adresáři plugins!
plugins\FixUp.dll
plugins\PhysicsNG.dll
plugins\Z.dll

Pokud máte v hlavním adresáři podadreář Physics, smažte ho (nebo lépe, někam ho přesuňte mimo RBR - pro jistotu Smile )

Rozbalte archív s NGP 7.1 fyzikou do adresáře RBR
!!! POZOR !!! - archív se rozbaluje skutečně do hlavního adresáře se hrou, nikoli do adresáře plugins!

Doinstalujte si zpátky auta (Pozor: RBRCIT zatím s 7.1 nefunguje)

Spusťte RBR.
Při prvním spuštění se vám automaticky překopíruje nastavení z fixup.ini do RichardBurnsRally.ini - doporučuju hru hned ukončit a ručně donastavit co je potřeba. Jako referenci můžete vzít starý fixup.ini.


Naposledy upravil KORAL Vaclav dne st únor 01, 2023 18:47, celkově upraveno 3 krát

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: čt leden 19, 2023 17:27
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID Marek





Založen: 10. 03. 2006
Příspěvky: 86
Bydliště: Pustějov

Příspěvek Předmět: fixup Odpovědět s citátem

Mam problém s ngp 7.1 . po predelani fyziky na 7.1 mi nejde rbr zpustit. pise mi to hlasku ngp plugin sanity check. fixup.dll please delete and restart. prosim o radu jak z toho ven. diky

_________________
Image

www.montekrally.estranky.cz
Příspěvek Zaslal: so leden 28, 2023 20:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MARYSKO Tony





Založen: 26. 07. 2008
Příspěvky: 123
Bydliště: Záhoří

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde to mnoha lidem, mohlo to být jako už bylo zvykem, jen přeházet soubory, ale to je málo, něco je jinak. Mě to taky nejde, do turnaje mě to vezme, ale jen sem na startu a ani se nerozjedu. A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky. Smile A fixup.ini nemám, nikdy sem neměl, jezdil sem, teď ani netušim kde kdy je, jestli vůbec bylo, kde ho mám hledat. Smile
Příspěvek Zaslal: so leden 28, 2023 20:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 459

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

NGP7.1 ma už integrovaný v sebe aj fixup.
Takže vymaže FixUp zložku, PhysicsNG zložku ,PhysicsNG.dll aj fixUp.ini.
Po prvom spustení sa autpmaticky vytvorí fixup,.ini.

Inak NGP 7.1 potrebuje aj audioFMOD aj s dll súbormi,, inak sa hra nespusti !
Příspěvek Zaslal: so leden 28, 2023 22:37
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MARYSKO Tony





Založen: 26. 07. 2008
Příspěvky: 123
Bydliště: Záhoří

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

No sláva. Miro, díky moc a hodně, konečně to někdo rozštípnul. Už to funguje po týdnu dohadů a psaní s kolegy. A to já měl smazáno co mělo být, vloženo co mělo, instalován i ten VC_redist.x86 ,ale není v první řadě popsáno vše, takže pořád něco nebylo ok. Takže, když to shrnu. Smazat vše co je napsáno, to souhlasí. Potom, do souboru plugin ve hře sem vložil z rozbaleného souboru RBR_NGP-7.1.767.450 , soubor NGP (to nevim jestli se musí, ale jde to s tím), a spolu s ním vložil do souboru plugin i soubor NGP.dll . Pak sem do souboru physics dal nový physics z RBR_NGP-7.1.767.450 a ručně doplnil auta, to instaluju vždy takto. To je stejné jak předešlé změny. Jenže stále to nešlo. Pak po tvé radě, sem do hlavního adresáře hry vložil z RBR_NGP-7.1.767.450 i soubor AudioFMOD, a do hlavního i ty další fmod.dll a i fmodstudio.dll . Až s tím už nová fyzika konečně jde. Díky Miro, máš zlatý bludišťáky za celej rok. Smile
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 0:45
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALEK Vlasta





Založen: 04. 04. 2009
Příspěvky: 186
Bydliště: Brtnice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

......A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky......// souhlasím...My,někteří,co pracujeme na 3 směny nemáme čas se v tom neustále hrabat a překopávat : např. - brzy budou závody Kovax ještě na starší fyzice,většina závodů v běhu na 7.1.v - takže jako pičus znovu a znovu přeinstal...Navíc rozjíždím RBR prřes RBRCIT....jen aby se daly honit "realistické"časy- jak je vtipně psáno , s Trabošem...
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 8:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 459

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

VALEK Vlasta napsal:
......A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky......// souhlasím...My,někteří,co pracujeme na 3 směny nemáme čas se v tom neustále hrabat a překopávat : např. - brzy budou závody Kovax ještě na starší fyzice,většina závodů v běhu na 7.1.v - takže jako pičus znovu a znovu přeinstal...Navíc rozjíždím RBR prřes RBRCIT....jen aby se daly honit "realistické"časy- jak je vtipně psáno , s Trabošem...


Myslím, že postačujú fyziky NGP 6.4. keď aj fyziky aut sú vo verzii 6.
NGP od verzie 6.5 už pridávajú nové povrchy fyzík a to pre tvorcov tratí v Blenderi.
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 10:01
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VALEK Vlasta





Založen: 04. 04. 2009
Příspěvky: 186
Bydliště: Brtnice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

já třeba ztroskotávám na tomto - nereaguje,do které složky to zařadit...Incompatible plugin found Z.dll


Naposledy upravil VALEK Vlasta dne ne leden 29, 2023 10:14, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 10:11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1342
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Re: NGP 7.1 - Instalace Odpovědět s citátem

KORAL Vaclav napsal:

Rozbalte archív s NGP 7.1 fyzikou do adresáře RBR

Všimněte si, archiv s NGP 7.1 fyzikou se rozbaluje do hlavního adresáře, nikoli do plugins. Díky tomu se automaticky nakopíruje jak dll, tak FMOD, tak soubor s fyzikou.

VALEK Vlasta napsal:
......A nemohlo by se to aktualizování už taky zastavit? Pomalu se z toho začíná stávat arkáda. Brzo i s Trabantem budu pojíždět er pětky......// souhlasím...My,někteří,co pracujeme na 3 směny nemáme čas se v tom neustále hrabat a překopávat : např. - brzy budou závody Kovax ještě na starší fyzice,většina závodů v běhu na 7.1.v - takže jako pičus znovu a znovu přeinstal...Navíc rozjíždím RBR prřes RBRCIT....jen aby se daly honit "realistické"časy- jak je vtipně psáno , s Trabošem...

To asi nemyslíte úplně vážně, že ne? Pak mi budete tvrdit, že nemá cenu přidávat nová auta, pak tratě, pak že vlastně nemusím dělat žádnou údržbu...

A je mi opravdu líto, ale prostě hrabání a překopávání je součástí RBR - podobně, jako v reálné rally taky jen nesednete do auta, ale strávíte hafo času na dílně. V případě, že vám to nevyhovuje, doporučuju nějakou jinou komerční hru, kde dostanete všechno out-of-the-box, ale svezení nebude takové jako v RBR.

Howgh. Evil or Very Mad

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 10:12
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1342
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

VALEK Vlasta napsal:
já třeba ztroskotávám na tomto - nereaguje,do které složky to zařadit...Incompatible plugin found Z.dll[/url]


KORAL Vaclav napsal:
Smažte staré pluginy
plugins\FixUp.dll
plugins\PhysicsNG.dll
plugins\Z.dll


Lituju, jasněji to už napsat neumím.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 10:15
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALEK Vlasta





Založen: 04. 04. 2009
Příspěvky: 186
Bydliště: Brtnice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

...Omlouvám,se,jestli vyzněl můj koment nějak nepřátelsky - nebylo to tak myšleno..ale když se v tom marně a opětovně dlouho hrabu,nervy trochu zapracují...když se "konečně " 7.1 objeví - je problém s auty : IKDYŽ jsem zadal nové fyziky a ručně vložil vůz - výfuk je vedle auta,setupy nesedí, do závodu nemám správně nainstalováno - a pak se pokusy opakují - a z toho pramení občas nepříjemná poznámka - fakt na to moc času není,když člověk dělá na 3 směny...omluva ještě jednou...
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 10:42
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1342
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

V klidu Smile

RBR je neco jako flame war mezi Androidem a iPhonem - Android je pro kutily, kteri si muzou nastavit vsechno do puntiku. iPhone funguje okamzite, ale ne vsechno tam jde udelat. RBR je na tom podobne, obsahu mraky, moznosti taky, ale proste je potreba se v tom pohrabat - teda pokud teda clovek nechce davat penize za "integracni" projekty typu RBRPro.

Jinak vrele doporucuju se prihlasit na Discord, link je na hlavni strane. Je tam kanal #podpora, kdyz neco nefunguje, vzdycky se tam najde nekdo, kdo rad poradi.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: ne leden 29, 2023 10:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 63
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: Miro díky moc za radu. Odpovědět s citátem

KUREK Miro napsal:
NGP7.1 ma už integrovaný v sebe aj fixup.
Takže vymaže FixUp zložku, PhysicsNG zložku ,PhysicsNG.dll aj fixUp.ini.
Po prvom spustení sa autpmaticky vytvorí fixup,.ini.

Inak NGP 7.1 potrebuje aj audioFMOD aj s dll súbormi,, inak sa hra nespusti !

Miro prosím tě o radu.
Stále dokola dávám fyziku. Přeinstaloval jsem auta i fyziky, ale do turnaje píše, že nemám auto a při zkoušce na trati mi jde jen 1. stupeň, neutrál a zpátečka Sad .Už týden s tím bojuji, ale marně. Navíc najíždí RBR v min. okně, ale to bych snad nějak vychytal. Děkuji komukoliv za radu. Vždy mi aktualizace fyzik šla bez problémů a uvítal jsem ji.
Standa
Příspěvek Zaslal: po leden 30, 2023 17:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 63
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: Re: Miro díky moc za radu. Odpovědět s citátem

VALA Stanislav napsal:
KUREK Miro napsal:
NGP7.1 ma už integrovaný v sebe aj fixup.
Takže vymaže FixUp zložku, PhysicsNG zložku ,PhysicsNG.dll aj fixUp.ini.
Po prvom spustení sa autpmaticky vytvorí fixup,.ini.

Inak NGP 7.1 potrebuje aj audioFMOD aj s dll súbormi,, inak sa hra nespusti !

Miro prosím tě o radu.
Stále dokola dávám fyziku. Přeinstaloval jsem auta i fyziky, ale do turnaje píše, že nemám auto a při zkoušce na trati mi jde jen 1. stupeň, neutrál a zpátečka Sad .Už týden s tím bojuji, ale marně. Navíc najíždí RBR v min. okně, ale to bych snad nějak vychytal. Děkuji komukoliv za radu. Vždy mi aktualizace fyzik šla bez problémů a uvítal jsem ji. Píše mi to: Next generation physic rev767 inactive!!(required rev.767) No genuine NGP car
Standa
Příspěvek Zaslal: po leden 30, 2023 17:55
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALEK Vlasta





Založen: 04. 04. 2009
Příspěvky: 186
Bydliště: Brtnice

Příspěvek Předmět: Re: Miro díky moc za radu. Odpovědět s citátem

Jsem na tom úplně stejně,Stando - i přes polopatické rady mám stejné udaje jako Ty...a v ve hře v tabulce NGP mi to píše FMOD disabled...a to jsem ty věci dal do hry...asi končím s RBR...
Příspěvek Zaslal: po leden 30, 2023 19:23
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme