Právě je ne listopad 10, 2024 19:07
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
VITA Tomas napsal: |
Musis to ulozit jako external_scarpe.dds |
Tome to je nesrozumitelné. Jjako scrape musíš uložit stejnej soubor jako máš t.j. tvůj upravený external.dds ale se stopama po zněčištění, poškrábání apod. |
|
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Henri
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Henri, mas RBR opatchovane na verzi 1.02 ? |
Ano, mám. |
|
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
NOVY Karel napsal: |
VITA Tomas napsal: |
Musis to ulozit jako external_scarpe.dds |
Tome to je nesrozumitelné. Jjako scrape musíš uložit stejnej soubor jako máš t.j. tvůj upravený external.dds ale se stopama po zněčištění, poškrábání apod. |
No ja odpovidal na ten příspěvek před mým a né k tématu. No ale jestli sem to teda napsal špatně tak pardóón |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: po srpen 28, 2006 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Henri
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Henri, mas RBR opatchovane na verzi 1.02 ? |
Michale, tak díky moc za radu! Ačkoli jsem Patch 1.02 instaloval do hry jako 1. , tak jsem o něj zřejmě instalací a odistalací různých TARMAC módů a pod. přišel, ..takže stačila reistalace tohoto Patche a jména na sklech jsou již zobrazována bezchybně i zvenku, Díky moc! |
|
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 7:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Mam stejny problem jako Henri. Umim si udelat skin a tak, vsechny textury jsou ok, jenom napisy ci cokoliv, co je na skle mne nejde videt (temer), je to jenom o trosicku svetlejsi seda, nez je sklo, takze temer neviditelne, kdyz se ovsem divam zevnitr vozu, tak je vsechno ok, ale zvenku mne bohuzel na skle nic videt nejde... Kdyby nekdo vedel co s tim, byl bych moc rad... |
Pánové, už jsem to tady a jiní párkrát psal v tomto nebo jiném podobném fóru. Stačí, abyste si to přečetli. No ale budiž.
Nevím v čem to děláte, ale transparent.dds textury (okna) jsou především ve formátu DXT5 (při ukládání). Dále je v nich zahrnut alfa kanál, který popisuje co je průhledné a co ne. Vaše okna zřejmě jsou celé průhledné a proto je ten nápis tak šedivý. Zkontrolujte si proto, zda na místě jména v alfa kanálu máte bílou barvu. (alfa kanál to popisuje tak, že čím tmavší barva, tím průhlednější).
Např. ve Photoshopu jsou vpravo na zapínání kanály. Normálně máte zaplé RGB a na změny alfa je na něj potřeba přepnout. Netuším, zda se tímto zabývají jiné editory jako Photopaint a jiné. |
|
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 8:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|