Právě je ne červen 22, 2025 23:52
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav

|
Předmět: |
|
|
No, já tady ale nechci říct že potřebuju mít desítky různých nastavení stabilizátorů. Z fleku tady nevím jaké používám na Fabii WRC, ale jde spíše o to, že osobně nikdy nepoužiji velmi rozdílné nastavení, spíše se pohybuji kolem defaultu a jestliže máme v defaultu na asfaltu 28x20, tak je mi k ničemu, jestli tam můžu mít podle tebe vepředu 18-23-28-32, protože bych to stejně stáhl pouze tak na 25 a vzadu přidal třeba na rovinky pouze na 22 oproti 20 a jak říkám.... prosím klidně max. pět možností nastavení, ale ne v takovém rozptylu.
Jestliže píšeš, že je v reálu homologován určitý počet stabilizátorů, tak opět předpokládám, že by to měla být sada stabilizátorů vždy ke konkrétnímu autu a konkrétně u daného auta by mne zajímalo, jak velký rozptyl v nich tedy je.
Celkově bych k tomu řekl jednu věc: již dříve jsi psal, že nebudeš dávat útržkové informace a že jakmile to bude celé připraveno, tak to dáš v celku. A teď tady píšeš přesně tyto útržkové informace a nevím jestli předpokládáš o tom diskuzi nebo co. Jestliže chceš o tom diskutovat, tak napiš co zamýšlíš a konkrétně (nebo na příkladu jednoho auta) ať se k tomu lidi vyjádří. A jestli chceš říci: Takto to bude, tak sem radši nic nepiš, dodělej to, dej na otestování a potom ber jen připomínky chybové.
Takto budou jen všeci rozčílení, že je to diskuze jen na půl. |
|
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
myslim ze na ty utrzkovite informace se ho zde ptaly a Mira teda neodolal a neco rek,tudiz bych ho z toho neobvinoval
Jarda: u te Impy N12 je to tusim tech 18-22,ale rek bych ze to leze po jednom
jinak k tem stabilizatorum bych to videl,ze je jich treba 5 typu,kolem hodnoty treba 25, a mezi nima je rozdil 2,takze by ti zbyli treba 19-21-23-25-27. Takhle by to mohlo byt udelany.Ale homologaci neznam,takze se necham prekvapit  |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: čt listopad 02, 2006 14:08 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OLSA Mirek Site Admin

|
|
|
homologace stabilizátoru udává pouze průměr ..tudíž je třeba se k tomu tak chovat, a jsou pouze 3 průměry ... tudíž se nikde neudává jejich tuhost |
Naposledy upravil OLSA Mirek dne čt listopad 02, 2006 14:30, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
To Vraťa: No u Imprezy to opravdu jede po 1, včera jsem to zrovna předělával. A pokud by hodnoty jezdily takto jak jsi napsal, tak by to bylo v pohodě.
To Mirek: Já se asi fakt nechám překvapit, protože to co tady vždycky napíšeš jako odpověď je (možná jen pro laika) kusá informace a z toho tvého posledního příspěvku jsem toho opravdu moc nepochopil. Takže tě žádám, zkus sem prosím napsat ohledně toho něco více aby to pochopili všichni jak se jich to konkrétně bude týkat, anebo napiš nějakou představu jakou máš o časovém vývoji fyzik a bude to (a dáme pokoj ) |
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne čt listopad 02, 2006 20:18, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OLSA Mirek Site Admin

|
|
|
s1600 jsou vydány  |
|
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 14:28 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Kontrola |
|
|
Mirku chtel jsem se zeptat jenom na tu utilitku co bude kontrolovat setupy. Kdyz to zjednodusim: otevru programek - nahraju do nej setup - dam analyzovat - vyjede vysledek bud ok nebo je spatne nastaveny diferak, max hodnota je tolik a tolik.
Predstavuju si to alespon priblizne dobre??
Diky a hodne trpelivosti  |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: čt listopad 02, 2006 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OLSA Mirek Site Admin

|
|
|
zhruba tak
 |
|
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEINER Pavel

Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
OLSA Mirek napsal: |
s1600 jsou vydány  |
a kdy bude fabka kit??  |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: čt listopad 02, 2006 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUBESA Jiri

|
Předmět: Zní to zajímavě |
|
|
Ahoj, vypadá to velmi zajímavě. Jsem mile překvapen kam se OLSON snaží fyziku a hlavně setup aut dostat.
Myslím, že v naprostém pořádku, že budou u stabilizatorů diferáku a pod. stanoveny meze dle "real možností". Takhle bude vše průhlednější a férovější. Bude to více o umění jezdců než o setupu, který může být pro daný model totálně mimo.
Jsem rád za takový dobrý zprávy a hlavně je evidentní, že pokud se rbrMČR bude ubírat tímto směrem, tak je vidno, že další sezona (pokud se jí dočkáme) bude velmi profesonální.
OLSONE super krok.  |
|
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Já se k takovému názoru jedině přidávám. Pouze bych rád, aby se s těmito omezeními dalo nadále auto řídit klávesnicí (což není takový problém - viz. originální auta ) a rozhodně ve všem držím Mikovi pěsti, ať to vyjde a po ozkoušení v MČR by byl rád, aby se tato fyzika a omezení setupů zavedlo i do ostatních turnajů pluginu, aby v tom nebyl binec. |
|
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 14:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
Jsem taky pro, aby se fyziky, pokud projdou "kritikou" z čistým štítem uvolnili pro všechny závody. Jinak Jardo, znáš můj názor na klávesnici vs. simulátor. Už jsme to jednou řešili. já si prostě nemyslím, že k RBR patří klávesnice a vůbec bych s ní v setupech nepočítal. Ale nejsem Mirek, tak se neboj  |
|
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 16:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
Musím se taky přidat, fyziky by měly být jednotné jak pro mčr tak pro obyč turnaje, bude to opravdu mnohem jednodušší, nebudem muset nic přepisovat a nebudem muset mít 2 instalace rbr v compu nemluvě o tom zvykání na tu "druhou" fyziku, poku se bude teda výrazně lišit. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá listopad 03, 2006 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
V tom jednoznacne souhlaim taky - fyziky by mely byt jednotne pro vsechny turnaje. S omezenim diferencialu, stabilizatoru, brzd atd. souhalsim taky bez vyhrad.
Vadi mi jen ty stale prevody. Tohle pravidlo se mi zda zbytecne. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: pá listopad 03, 2006 21:46 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
S prevody taky nesouhlasim  |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: pá listopad 03, 2006 23:54 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOPIC Jiri

|
|
|
Ja jsem unesenej z toho, jak to zatim vse vypada profesionalne, jen tak dal... Ty převodovky - jelikoz jezdim N4 - myslim ze to az tak bolestny nebude, akorat na Joux Plane to bude řvát jek fichtl v bahně Přece jenom budou pravidla pro vsechny jezdce stejny, tak si neni zas tak na co stezovat... (názor na N4, do WRC se nemontuju) |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: so listopad 04, 2006 2:07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|