Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan

|
Předmět: |
|
|
JJ Armine ,svatá pravda ,já tě nemít aby jsi doplnil mé myšlenky tak sám nevím co jsme chtěl napsat  |
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 6:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Tak konecne jsem se dostal k reklamaci sveho naradi (Logitech MOMO Racing) a dneska jsem si ho prinesl domu
Tedy pro upresnenou: duvod reklamace byl softwerove zasekavani plynu a brzdy,samovolne zataceni (o vulich ani nemluvim),daval jsem ho tam 21.2. (dxt computers) a reklamace vyrizena 21.3. (kupoval jsem 16.12.2005). Jiz kdyz jsem ho tam daval,tak mi reklamacni technik rikal,ze se to vetsinou resi vymenou za novy. Jak rekl, tak se stalo Tudis za jednu cenu 2 volanty:) (skoro)
PS: tudis ti kdoz jste vahali s reklamaci,jestli to ma vubec cenu (nejblizsi servis Logitechu je AZ v Polsku,coz nechapu) tak myslim,ze ma.A momo se uz jen doprodava,takze je sance ziskat i DFP.Navic mozna ted je vhodna prestavka na vymenu naradi;) |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st březen 21, 2007 14:13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
No mně se spíše zdá že se doprodavava DFP a ne momo, teda aspon mi to tak v obchodech ted připadá DFP mizí z internetových obchodů atd.... (psal sem to už i v jiném vlákně) |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: st březen 21, 2007 15:30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Mám taky MOMO, necelý rok a vůle už tam jsou Obzvlášť velké škubání na Příbrami mu moc nepřidaly.
Nicméně dotaz zní, zda je normální, že při vypnutém automatickém centrování ve hře, zůstane volant při škubnutí pootočen třeba i o 15 stupňů. Máte zkušenosti, případně je to důvod k reklamaci? Taky bych bral nový  |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:24 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
no zkusenosti trochu jsou,tedy me se prihodilo,ze i s centrovanim to bylo posunute,sam nevim jestli je to chyba ovlacu ci neceho jineho  |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
vycentruj si volant přímo v RBR (test FF) a když to dává pokyn k vyrovnání věnce na střed, tak si ho tam pootoč a přidrž než přestane centrování. Pak neni žádnej problém s tím, že vezmeš někde zatáčku na plnej rejd a volant ti zůstane pootočenej. Nebo by mohlo i stačit hned na startu, když běží odpočet a už reaguje volant na hru vytočit ho naplno doleva a pak doprava. Je to tu popsáno už několikrát  |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po duben 30, 2007 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
Chlapi, mam problém ( o5 ) myslíte si že když mi nejde jedna strana na volantu jako FF tak že to je v pr....? Prostě Když chytnu volant a točím tak ho cítím jen když točím doprava doleva ani naznak odporu. Ani v jakekoliv hře ani ve Woknech, ani s novym ovladacem. Když skusim testovat FF v ovladacich panelech tak "Pull to right" prostě nějde všechny ostatní jdou ale ta strana prostě ne, ani při automaticke kalibraci nic, jen to vletí doleva a už se nevycentruje... |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: pá květen 04, 2007 23:09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
4 dejmek
No jo, já si ale volant vycentruju a pak v průběhu rz s ním škubnu a je v prde**, chápej - mimo střed. No a ani při zapnutém centrování a po reinstalu ovladačů se volant nevyrovná, až na další rz.
Chápu, že asi nejde o mechanický problém volantu, ale....? |
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 23:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Takže jsem volant (MOMO racing) úspěšně reklamoval, mimochodem zakoupen v TS Bohemia někdy před rokem a 3/4. Po čtrnácti dnech jsem dostal nový , přičemž vůle jsou krásně pryč, samozdřejmě, ale stále mám pocit, že se volant "pochybně" centruje.
Už jsem předělal ovladače a dokonce proběhl i reinstal WIN, ale stále mi při hře volant "koketuje" se středem v rozmezí asi cca. 10 stupňů.
Mám zapnuto centrování ve hře + nainstalován Logitech Wingman, kde mám zaškrtnuto centrování.
Nemá někdo obdobný problém, případně nemůže být toto chování způsobeno něčím jiným. Rozhodně to nedělalo ještě tak před rokem. Takže že by "stará" instalace hry, nebo já nevím fyziky či co jiného? |
|
Zaslal: st červen 06, 2007 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
Měl jsem ten samej problém. Prudký škubnutí úplně volant rozhodilo, pořád se to stupňovalo až byl vytočenej i 90 stupňů. Teď mi leží ve skříni a jezdim wingmana s pružinou
edit: když jsem ho rozebral a odpojil motorek, tak bylo po problému, takže to může dělat možná motůrek. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: st červen 06, 2007 18:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
No jo, jenomže já sem v reklamaci dostal fungl nový. Takže motorek to nebude  |
|
Zaslal: st červen 06, 2007 18:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOCKAL Stepan

|
|
|
No moturek to urcite je... o tom Vubec neštuduj. Nejsem sice zadnej elektrikar, ale v zavislosti na zkouseni nekolika Momoušů a i nasledne konzultaci s Olsonem se mi ma teorie potvrdila.
Jde o to ze to traficko ktery se k volantu dodava nema vubec, ale vubec zadnou přepěťovou ochranu... Proste pokud je nejaka energeticka spicka, tak ji natvrdo pusti do volantu a odejde cast vinuti serva FF. Tim padem uz neni napeti v moturku vsude stejne a dochazi k problemum (napriklad rozcentrovavani)
G25 ma ochranu resenu novym typem trafa, a u tech ostatnich se DOPORUCUJE pripojovat trafo pouze do zasuvky s prepetovou ochranou ci UPS. Takto to mam ja a zatim (krome vuli a vsemoznych pazvuku) nemam s cernym Momoušem jediny problem.  |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt červen 07, 2007 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Chcete tím říct, že sem odpálil po několika hodinách další volant? To snad ne. Ten první vydržel aspoň rok a půl  |
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 13:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOCKAL Stepan

|
|
|
Nevim na cem je to zavisle... Treba me osobne vydrzel 1 mesic a zacal se rozcentrovavat... Znamymu vydzel rok a pul. Nevim na cem je to zavisle. Kazdopadne doporucuji pouzivat pred trafickem prepetovou ochranu. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt červen 07, 2007 20:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Mno tak to je dobrá informace, bohužel dostala se ke mě pozdě