Právě je st červen 18, 2025 14:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan

|
Předmět: |
|
|
Tak taky musím složit pochvalu Vaškovi a Martinovi . Rallye byla super a zázemí luxusní.
Doufám že Marcel dorazil v poho domu - manželka umírala strachy kam tě poslala (ale píšeš tu tak snad OK )
Snad se pošťastní a budu s Vámi moc vyrazit i na Barumku. |
|
Zaslal: po červen 18, 2007 17:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KORAL Vaclav

|
|
|
Che, nechci se chlubit, ale jak jsem rikal - moje itiky jsou prosluly
BTW, dneska mi prislo potvrzeni na ubytovani na Dojcland, tak pokud by mel nekdo zajem, rad poskytnu adresu. Bydli se asi 50 km od Trieru, ubytovani v hostelu v ctyrluzaku s prislusenstvim na pokoji 17E / den, vcetne snidane. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
 |
Zaslal: po červen 18, 2007 18:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REZNICEK Marcel

|
|
|
Taky chci pochválit Vaška a Martina!!!!Vše bylo SUPER!!!!Viz. Dojel sem domu v pořádku jen mi to z Florencie nejelo tak sem brnknul tatíkovi a on pro mě dojel Takže OK! |
|
Zaslal: po červen 18, 2007 18:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JAROLIMEK Tomas

|
|
|
Já píšu že špička byla super!Historici taky,ale aby bylo na startu 60 aut v neděli jen 40,a to tak polovina z nich nezávodila...Když porovnám se sprintem v Lužických,je to něco jiného.Jak říkám,takový tratě si zaslouží víc než 20 dravých a zbytek mrtvých pilotů. |
|
|
Zaslal: út červen 19, 2007 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KORAL Vaclav

|
|
|
Tak to jsme asi kazdej videli jinej zavod. Ja byl v nedeli na oba prujezdy v Navarove, a tam to neprodaval vubec nikdo! Naopak, to co predvadeli nekteri dvoukolkari vyvolavalo zaslouzene ovace od publika!  |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
 |
Zaslal: út červen 19, 2007 10:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Dvoukolkáři jsou elita národa, říkam to pořád. Na ně je radost pohledět. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út červen 19, 2007 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Tak já shlédl v sobotu 4RZ, v neděli nic, pač jsem se musel učit a otecko makal. Co se zážitků týče, Kresta vs. Pech = naprostá bomba. Téměř při každém jejich průjezdu mi běhal mráz po zádech Avšak zahanbit se nenechali ani mnozí další. Dokonce jsem zažil dva výlety mimo trať, Trojana na louce a Běhálka, když nedobrzdil a místo odbočení vlevo to vzal rovně, troška mi z toho zatrnulo, naštěstí tam byla úniková zóna. Taky mě překvapilo jak se daj mišáci a Suba posílat do zatáček, hlavně Ášín a pro mě také velké překvapení Votava, ale i další. A k těm slabším, Ducháček, Brynda, Dunovský, Šlehofer a někteří další taky jeli dobrou kudlu. Zkrátka povedená Bohemka  |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út červen 19, 2007 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KYNCL Jan st.

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|