Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PTACEK Martin

|
Předmět: |
|
|
Nazdar pánové,
konečně jsem se dostal po týdnu k pc (ještě dnes jsem uklízel s p. Regnerem odpadky na Trojáku).......doufám, že se Vám BRZ aspoň trochu líbila.....je mi jasné, že všem se nedá zavděčit, ale chce to čas.....bude to rok od roku lepší.
Jinak chci ještě pogratulovat Kubáncovi (Vladyka) za to že dojel BRZ a ve třídě N2 na 2.místě.
RBR.....jezdí opravdoví mistři volantu. |
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 20:33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Ptíco, Barumka byla skvělá až na tu tragickou nehodu, ale to se holt stává
Díky za odvedenou práci
Edit: Byl jsem napomenut, že mám špatně i  |
Naposledy upravil FRIC Miroslav dne út srpen 28, 2007 21:15, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út srpen 28, 2007 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
Tak jsem tě Ptíco hledal u retarderu ,ale výhled do toho místa byl omezen a tak nevím zda jsi to byl ty.
Každopádně to byla vydařená akce i díky Brablecovi z Fida a Chrástovi z HSF - moc děkuji pánové za vaše služby.
Parádní bylo i setkání s Montekem - konečně jsem poznalů mého jmenovce a ty cucáky Šenky
.  |
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Já teda taky musím říct, že jsem rád potkal lidi, co jsem neznal i znal a že Vás bylo spousta  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út srpen 28, 2007 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
pekne cela Utratovic rodinka  |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: út srpen 28, 2007 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Skoda ze jsme se na te mestske svama nemohl potkat i já.  |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út srpen 28, 2007 22:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
jo romcku chyba no... jinak me zase mrzi ze v sobotu sem musel s tatou hned po posledním večerním servisu jet domů.... takže sobotni sraz v hospě pro mě nějak nevyšel no... třeba příště  |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út srpen 28, 2007 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Z mého pohledu Barumka super. Byl jsem na pěti erzetách a viděl jsem vždycky super nasazení, minimálně u prvních cca. 20 jezdců.
PS: Setkání u Mirka Olši v herně pro mě super, rád jsem poznal Vaška Korala a nějaké další kluky ze světa RBR, kvitoval bych další setkání ve větším měřítku, člověk se rád osobně setká s lidma, co ho drtí na trati  |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st srpen 29, 2007 10:45 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Ja jsem maximalne spokojeny. Ctyrdeni akce plna zabavy, jak uz RBZ tak i doprovodny program. Diky vsem, co to maji na svedomi  |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 13:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
Ano, bylo to prima, potkat se se směskou Monteku, kteří tvořili velkou většinu, Carlsbadu a Subaru WRT. Hoši díky, škoda že většina odjela z knajpy ve Slušovicích "už" v jednu ráno. Hoši Útratovi se pak rozpili k velkému výkonu a měl jsem co dělat, abych kolem třetí ráno zdrhal dom, abych stihl první ranní vložku. Raková pak ráno sice klapla, ale potýkal jsem se místy s poruchou řeči. Na "velkém" srazu si to pak dovykládáme  |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st srpen 29, 2007 13:46 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FISERA Jan

|
|
|
Barumka fajn... i kdyz na minisrazu jsem si s vetsinou z vas nemel co rict, protoze sem vas videl poprve v zivote a hlavne me neustale ohrozovala ta velika kaluz ale v sobotu jsem si v servisu pekne pokecal s Mirou Fricem a videl i dalsi lidicky...
S Dufsem jsme protahli na Hvozdne RCcka, s pritelkou jsme se podivali do Lesne do ZOO.... no mate to tam na Morave pekne, prijemne sem si odpocinul a zavody jako takove byly tresinkou na dortu ... az na tu smutnou udalost  |
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 14:05 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Foto vystihující vše
 |
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
 |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Jo, jo, lidí bylo všude dost. Jen tak mimochodem, nezdá se vám ta střecha mírně prohnutá  |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st srpen 29, 2007 19:28 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
jé to sem já , ten první z prava co sedí úplně nahoře na střeše kua ani sem si nevšimnul kolik tam bylo lidí
... a nademnou bdí JaPan  |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: st srpen 29, 2007 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|