Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Barum rally
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PANCOCHA Jaroslav

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

No já se přidám, zdravím všechny z HSF i Montek a tak dále. Čekal jsem, že se někde potkáme, podle trika jsem poznal akorát Dufse v servisu shaku, jinak nic.

RT--WRC-- bylo na Barumce v sestavě já, Solby, Foppa a ještě Martin Bujáček, ale ten běhal kolem Romana Kresty pracovně, takže se na RZtách moc nevyskytl.

Takže .. Barumka super (v pátek mně ještě svezl Roman Kresta soukromě na tajném tréninku s tréninkovým Lancerem Very Happy ), škoda že jsme někde neudělali větší sraz, Mirek Olša se mi ozval až po ní, netušil sem, že je scuk i u něj.

(no a připojuju se k popisu co psal Jakub Vaněk (Solby) - na fotce od radara výše uvedené stojím nad Solbym nad prostředním cihlovým sloupem v červené kšiltovce a červeném Tescoma RT triku - na shaku jsem v něm taky pobíhal, ale měl sem modrý šátek na hlavě)
Příspěvek Zaslal: st srpen 29, 2007 20:35
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KOLECKAR Tomas

Tak já sice viděl jenom páteční RZ Sad ( díky klukům z Monteku jsem měl i parádní flek) a musím říct,že to byla velká paráda.Jinak čtvrteční,páteční a sobotní přátelské setkání a posezení s klukama z Monteku a Carlsbadu bylo taky good.

P.S: Kluci z Monteku příště to chce flek se stánkem bo jsme měli s Chrástem žízeň jak sviňa. Very Happy Very Happy
Jo a Ptíco abys tady samou chválou nepraskl tak ten retardér co jsi stavil nebyl nic moc Exclamation Very Happy

#47 Schumi

www.hsfrt.ic.cz
Příspěvek Zaslal: čt srpen 30, 2007 0:07
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HONZALEK Vratislav

to s tim stankem musis na pticu - postavil stanek na opacne strane a prebihat moc neslo:) navic by tam urcite ta prastena reditelka na stanek zase volala policii Laughing

PS:Ptico,nevis o tom neco?jak jsem tam sedel uz 3 h pred startem,tak tam porad nervozne pobihala(u retarderu,tusim misto E),pak tam prisel jeden papalas,nedohodli se,tak tam pak byl i Regner.Jsem je tam celou dobu poslouchal debatu typu "vy jste me podvedli,zavolam polici a bude se to tu vyklizet" Smile

Příspěvek Zaslal: čt srpen 30, 2007 16:47
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PTACEK Martin

To Honzálek: No.....ta babka byla dosti nepříjemná.....až tak, že tam musel nastoupit sám šéfik Regner......jak to dopadlo, to nevím, ale co jsem teda zaslechl....tak program a permice na krk pro příbuzné té babky to vyřešilo k oboustranné spokojenosti.

To Kolečkář: kurva.....kdo si to má pamatovat, jak to bylo minulý rok? Tak jsem to nějak napálil...... Laughing

Příspěvek Zaslal: čt srpen 30, 2007 22:54
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HONZALEK Vratislav

aspon ze se to vyresilo,na ni bylo uplne videt jak zacla byt nervozni,kdyz jsme tam s klukama prisli a zabrali misto,pak me tam rikala,ze me doporucuje to tu vyklidit,ze to tam bude jeste horky a takovy keci.No nezpakoval jsem se:) Ale dle jednoho tipka co dela v te same budove to je prej pekna piiiip,takze se asi neni cemu divit...

Příspěvek Zaslal: čt srpen 30, 2007 23:28
UTRATA Lukas

Abych si taky trocha postěžoval, některý divácký zóny byly letos udělaný opravdu "úžasně", vím, že pokud chce mít barumka vysoké hodnocení, asi nic jiného nezbývá, ale stát 20 metrů od trati téměř na rovném úseku s pěkným asfaltem, bo natahat pásky 5 m do lesa, odkud nejde vidět ani hov*o mi přijde trochu přehnané. Ale neříkám tím, že jsem za nima vždy stál, holt jsem si vyslechl pořadatele při každém průjedzu závodničky, dokud ho to bavilo Laughing Přitom když se ještě kouknu na videa z let nedávno minulých a zabrouzdám ve své paměti, kde jsem všude ještě před pár roky stáli, tak je mi z toho smutno, tohle určitě diváky k RZ nepřitáhne. Crying or Very sad Ale nechci tu rozvíjet diskuzi, která už byla na ewrc o tom, že o diváka tu stejnak nikomu nejde, resp. o jeho účast.

http://octaviarbrcup.ic.cz
Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 10:03
BITTNER Jan

Bohužel český motorsport se vyvíjí poněkud divně -mě sere i to ,že záznamy dávají tak blbě ,že jsem žádný nestihnul Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 11:59
Hrouda

Honzo, komplet vsechno je na internetu ke stazeni. Mediasport ma z kazdeho dne a dva souhrne a u Stanise jsou dve IRC z Eurosportu. Wink

p.s. Mimochodem stacilo se vecer v hospode na chvili odtrhnout od piva a mohls koukat s nama Laughing

Naposledy upravil Hrouda dne pá srpen 31, 2007 12:34, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 12:07
BICA Martin

Myslim, že jste hoši docela mimo mísu. Bylo by třeba aby jste si takovou soutěž sami sjeli, aby jste zjistili, jak moc je limitující, když pod horizontem stojí diváci do půl metru od trati. Byl jsem kousek před cílem Pinduli. Rozbitá úzká silnice s hrbem a lehce skákací horizont. Lidi to tam lemovali jako blbý. Přitom páska byla asi 5 metrů od silnice a byla tam dobře. Jedině lidi za páskou by zůstali zdravý, kdyby to tam Alén a Tóth opravdu poslali a neměli k tomu daleko. Mimoto někteří byli jak sud a to na rallye nepatří. Vašek Pech to řekl na tiskovce dobře. Když mi pořadatel řekne, ať zalezu za pásku, tak jdu i když mu je třeba 15 let. Na autobusáku taky lidi lezli za zábradlí. Když chodila mladá holka tak nehnuli ani brvou, ale když pak povolali sekuriťáky, tak lidi zalejzali jen co je viděli. To jsou tam pak ty pořadatelé o hovně.

Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 12:29
UTRATA Lukas

To Martin: Na tom místě na Pinduli jsem byl i já a mnoho dalších lidí odsud, nebo aspoň někde poblíž. A páska ve směru jízdy po levé straně byla 5 metrů v lese a šlo vidět velký kulový, leda tak jak projede auto kolem, a to mi přišlo jako nesmysl. Za tím druhým horizontem těsně před cílem do té mírné pravé bych si však na vnějšek jako někteří odvážlivci opravdu nestoupl. Zkrátka neříkám, že všechny zóny jsou špatné a zbytečné, ale plno mi jich tak přijde.

http://octaviarbrcup.ic.cz
Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 13:05
FRIC Miroslav

Mě zaujalo jiné místo, na kopci na RZ Kudlovice u vodojemu mezi poli nad Traplicemi. Je to sice klasika dlouholetá, ale stavět davy lidí vedle vodojemu podél cesty z kopce proti hodně rychlé zatáčce, která se krutě řeže a navíc hrana kope mi přijde dost odvážné.

Lukáš: Na té Pinduli spíš na konci už nehlídal nikdo a zbylí lidé lezli v podstatě kamkoli.

Ale dost už nářků, nebo Ptícovi praskne hlava Laughing

Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks
Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 13:10
BRABLEC Jan

No tak na té pindule jsme byli taky z "karlovarákem" a "ferym" na pravé straně. nejdřív u horizontu odkud jsme byli vykázáni a pak pod ale stejně se mi zdá bezpečnější stát u horizontu než podním kde hrozí neovladatelné odskočení. ono všichni pořadatelé nemůžou vědět co auto dokáže

Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 15:01
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VITA Tomas

jo jak říká Hanes, bylo to tam řešný fakt debilně, na horizontu kde nehrozilo teměř nic byl zakazany prostor ale tak 20-30m pod ním kde by ty auta mohly lítat, tak tam byla páska tak 3-4metry od trati, to sem fakt nechápal....

Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 15:58
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KRYSTYN Miroslav

JJ, to bych ale neřešil. Já stál na rz pindula asi 3 km za startem, v esíčku na výjezdu z lesa kde to loni ošklivě rozvěsil Barvík. Bylo tam místo, které jsem usoudil jako nejbezpečnější a to bylo opáskováno 5 m od trati a pak tam byl takový sjezd "vlásenkou" z kopce s dobržděním do P3 L5, kde minimálně špička měla auto v takovém tom polorozhozeném stavu a pořadatelé tam, pustili diváky skoro až k trati. Byl jsem se tam podívat a málem sem si cvrnknul a rychle jsem se vrátil Cool

Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 16:06
KUCERA David

Příspěvek Předmět: Téže Odpovědět s citátem

Já byl úplně na tom samém místě, jako Mira Krystýn na oba průjezdy. Taky jsem to nepochopil, sjezd na srdce a dobrždění do vlásenky a do té pravé 3 stáli lidi pod cestou a nesmyslně blízko, to kdyby někdo nedobrzdil, tak by bylo po Barumce Rolling Eyes
Příspěvek Zaslal: pá srpen 31, 2007 17:23
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 7 z 9

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme