Právě je čt červenec 10, 2025 0:38
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro zavedení jednotných fyzik? |
Ano, jsem pro jednotné fyziky. |
|
87% |
[ 449 ] |
Ne, jsem pro více fyzik. |
|
12% |
[ 62 ] |
|
Celkem hlasů : 511 |
|
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Štěpáne, o to až tolik nejde, jako spíš o to, aby s ním v A8 nejezdili všichni Stejně tak nepočítáme s tím, že by Clio R3 stálo v A7 proti 306 Maxi, ale bude mezi S1600 s nimiž závodí ve skutečnosti.
Ale jak říkám, není to uzavřené. Ještě se to může změnit. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 12, 2007 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOCKAL Stepan

|
|
|
Jako me je to jasny, jen tak trosku reju. Jinak z tveho hlediska jako tvurce fyzik... Je ten vykonovy rozdil oproti ostatnim Ackum opravdu tak velky? Ono kdyz na to tak koukam tak i ted je TR docela slusny Fabia CUP. Jsem zvedav kolik lidi u Fabky zustane az se udelaji fyziky i pro ostatni auta. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st září 12, 2007 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Já zůstanu Ale jinak mě mrzí, že každej sedl do Fabie, hlavně všichni Subaristi. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: st září 12, 2007 14:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Nejsilnější z povolených a to výrazně je Focus 04 (jen se nesmí jet na automat, protože ten je úplně blbě), Fábie ne
Každopádně se omlouvám, ale mám nějaký problém s modelem jednoho auta, tak se to asi trošku protáhne, než Kent přijede ze závodů, což je v neděli. Navíc v pondělí Eddy slíbil vydat nějaká auta a kdyby to bylo Evo 9, tak bychom hned měnili model znova... Jinak sloty na pluginu už jsou. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st září 12, 2007 14:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Ja taky u Fabky zustanu.A budu sni jezdit i kdybych ji mel urvat kola.  |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st září 12, 2007 15:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SEKERA Rostislav
|
Předmět: r |
|
|
mam dotaz ohledne fyzik, myslel jsem ze podle novych budou casy v rz vice odpovidat realu, treba u s1600 a N na 10km je ztrata na wrc kolem 40-50s (viz treba nemecko) , v rbr ale ne. proc tomu tak je? vam to tak vyhovuje? jen se ptam, at se nikdo nenastve! |
|
|
Zaslal: st září 12, 2007 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Heh, no nějak nevím koho proti komu srovnáváš a taky za jakých podmínek jsi určoval ten reál Když v Irsku Meeke poráží s S1600 ostatní WRC tak je to něco jiného než když s S1600 jede Martin Prokop a s WRC Loeb. Při vší úctě k Martinovi, srovnatelní piloti to nejsou. Navíc ty rozestupy jsou na každé rally jiné a každý rok jiné. Viz např. letošní Barumka, kde S1600 jely stejně rychle jako loni, ale pomaleji než v roce 2005 a PV jely mnohem rychleji než kdykoli předtím. Z letoška bychom mohli usoudit, že Evo 9 má jet téměř stejně rychle jako Octavia Evo 3, protože Kresta letos zajel Pindulu jen o 4 sekundy pomaleji než tehdy s WRC také za sucha. To ale není úplně pravda, protože Roman se taky vyjezdil, pneu jsou zcela jiné a podmínky na trati zcela stejné nejsou.
Další věc je, že nové fyziky jsou pouze S1600. Ostatní nové teprve budou. Porotože tohle balancovat, jak říkáš, je skoro nemožné časově a ani není podle čeho, tak se dělají hlavně motory podle skutečnýh podkladů, pokud to jde, odpovídající hmotnost, rozměry brzd, převody atd. Bohužel RBR neumí spoustu faktorů simulovat, takže se s nimi počítat prostě nedá.
A ještě věc třetí... v reálu se nejezdí jako tady. To znamená není to všechno nazpaměť a velkou roli hraje to, že turbomotory odpouští chyby, špatné zařazení turbomotor zvládne lépe než atmosféra. Tady se ale špičkové časy jedou doslova automaticky a chyby se při nich nedělají. Je teda jasné, že tahle situace nahrává těm autům, kde by se víc projevovaly, např. S1600. Sám víš, co udělá jedno zahrabání nebo špatné zařazení pod kopcem, po kterém se do komentáře napíše, že to byla bída nebo se to jede znova. V reálu žádné znova není a počítá se to jen napoprvé a tím pádem auto, co víc odpouští má v tomhle větší výhodu. |
|
Zaslal: st září 12, 2007 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VYSKA Tomas

|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
...Z letoška bychom mohli usoudit, že Evo 9 má jet téměř stejně rychle jako Octavia Evo 3... |
nebo, ze fabia kitcar je rychlejsi nez octavia wrc, viz prvni den valasky (kde kopecky zostudil trneneho a flidra)
/jj, ironicky  |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne st září 12, 2007 19:32, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: st září 12, 2007 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
VYSKA Tom: zas to taky pletes.Mira to psal , v tom o Prokopovi a Loebovi.Nemuzes srovnavat Flidra a zvlast Trneneho s Kopecky.To neni ani torchu srovnatelny protoze ti dva mu nesahaji ani po paty.  |
|
Zaslal: st září 12, 2007 17:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HARAZIM Jan

Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tomáš to myslel asi trochu ironicky  |
|
Zaslal: st září 12, 2007 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Aha tak to potom jo.Jsme to nejak nepobral pardon.  |
|
Zaslal: st září 12, 2007 20:44 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Takže díky Honzovi Valentovi za odhalení chyby, i když za ní určitě nejsem rád Stalo se, že některá auta mají špatně zpátečku a nerozjedou se na ní. Na nápravě se pracuje, i když bude znamenat změnu ve fyzikách a tudíž další chaos... Doufám, že už se to víckrát nestane. Omlouváme se
EDIT: Omluva za zkomolení jména. Mě se teď daří... |
Naposledy upravil FRIC Miroslav dne po září 17, 2007 22:19, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: po září 17, 2007 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Treba 206 S1600 se nerozjede, ale da se trosku poposkakat, takze to az tak nevadi. S S1600 stejne vestinou vyjeti mimo a nutnost couvani znamena call for help. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: po září 17, 2007 12:46 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Prosím, čtěte v příštích dnech homepage. Díky |
|
Zaslal: po září 17, 2007 22:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
Míro ,nechceš už dát ke stažení nové fyziky na myšáky - už by se mohlo začít ladit a zvykat si na nové fyziky. |
|
Zaslal: st září 19, 2007 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|