Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel

|
Předmět: |
|
|
Jak psal Mirek už někde výš, RBR je inteligentnější než jsme tušili  |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 21:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Martin

|
|
|
Tak ta mlha me totálně rozhodila. Myslel jsem, že se mi posrala grafika nebo co. Samozřejmě jsem to rozsekal. Už jsem se chystal dát žádost o restart a pak čtu komentáře a ono je to schválně
 |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
POUSTKA Vaclav

|
|
|
Já měl to naplavený bahno na RZ 12 taky,ale nic to nedělalo.Líbí se mi i ta mlha(jen ne barva) |
Naposledy upravil POUSTKA Vaclav dne po říjen 01, 2007 22:04, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Martin

|
|
|
Málem jsem to na Strejdovi vypnul. Fakt jsem myslel, že je to chyba hry. Kua hoši tohle mi už nedělejte
Mirek Fric: Tys taky dotančil na Mineshaftu a Strejdovi? Na Mineshaftu koukám stejným stylem - rovně do stromů. Nějaká past na Montek? |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DAVID Marek
|
|
|
BITTNER Martin napsal: |
Málem jsem to na Strejdovi vypnul. Fakt jsem myslel, že je to chyba hry. Kua hoši tohle mi už nedělejte
Mirek Fric: Tys taky dotančil na Mineshaftu a Strejdovi? Na Mineshaftu koukám stejným stylem - rovně do stromů. Nějaká past na Montek? |
To já dotančil způsobem, že před 5 RZ jsem musel odjet a jak jsem se vrátil, hupnul jsem na 5Rz, celou jsem jí dojel bez jakéhokoliv problému ( až na výsledky, které se nezobrazovaly v mezičasech ). Pak to po mě chtělo jméno a heslo, zkoušel jsem to nespočetněkrát, bohužel marně a hru jsem musel vypnout DNF=nenastoupil do 5RZ  |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 21:44 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUCERA Martin

|
|
|
Ja jsem jel liznul strom na Strejdovi, ale bylo to citit. Jinak to bylo husty. Jezdim hodne na oci a ta mlha byla teda zahul, ale zase kdyz jsem jel tak pomalu, tak mi to neposkakovalo jako splasena koza
Jo a dik, ze jste rozjezdily to blato na dvanactce, ja uz to mel cisty  |
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAL Martin

|
|
|
Ja to "bahno" na RZ12 mel taky, ale rek bych, ze jsou to stiny. Bylo to vzdycky nekde u stromu a mezi skalama byly hneda cela silnice, mozna nejaka kombinace svetelnych podminek, nastaveni grafiky, ovladace a kdovico jeste to hodilo takhle do hneda. Nijak zvlast to neklouzalo, ale jel jsem intermedia, tak nevim. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: po říjen 01, 2007 22:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BISAHA Ondrej
|
Předmět: bahno |
|
|
Jo byla ta cesta nejaka divna, ale nemalo to zadny vliv na ovládání vozu. Alespon u mě ne. Hele tady na tom screenu obrazovky ze stryčka vidím 3d značky. To mě nenapadlo, ale zkusím, jestli se s nima jede mlha lépe. Příjde mi to jako dost velká nápověda. Zvlášt, když ty značky visí vcelku v pravidelné vzdálenosti před zatáčkou asi 30 metrů.
Zažil jsem si pěkné peklo, když mi hra spadla po poslední RZ. S hrůzným očekáváním jsem čekal na načtení rbr.onlineracing jestli se uložily výsledky. Fuuujj ....uložily.
Všem kdo ještě nejeli hodně štěstí. Tady je potřeba snad více než u jiných soutěží  |
|
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 23:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Ke Cote:
Já jsem jel slicky a rozhodně auto nemělo přilnavost jak na suchém povrchu. Mno a viděl jsem zřetelně bláto.
Ke Plane:
Pan Dorotka a Harazim, vaše replaje bych chtěl vidět. Někdo by měl udělat video, ať neprozradíte setupy a ti video prolínat. To snad není možné, aby jste na takovém povrchu jeli tak stejně. Smekám, zřejmě maximum co jde zajet.
K první etapě:
Měl jsem z ní strach, ale nakonec jsem se celkem bavil. Lepšímu výsledku zabránil jeden opilý imbecil na rz Strýčkový okruh
 |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: po říjen 01, 2007 23:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
NJ taky se přidávám k hlínovým mužíčkům. Jestli to mělo vliv na ovládání auta nevím bo jsem jel v poslední rz velké kulové. A jedu taky starý plugin 85. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po říjen 01, 2007 23:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MIKL Tomas

|
|
|
Podlední rz jsem neměl problémy s tratí přilnavost ok, jen to prostě nešlo víc...tak jsem se díval kolik jste mi naložili pěkné chlapáci
Pro mne je to boj, tahle rally |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út říjen 02, 2007 7:16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
Tak já jsem tedy mlhu srabácky prodal ,neviděl jsem lautr nic . je to pěkný ,ale moc přesvícený .
Na asfaltu jsme se moc nesvez , jelikož jsem udělal špatnou gumovou loterii a Lancii jsem na Plane rozvěsil mezi stromy.
No druhá etapa bude ještě zajímavá .  |
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 7:27 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
|
|
ted koukam na to Plane, Honza H. musel bejt dobre prekvapenej, jel az po me, a ty mezicasy, to musely bejt nervy, to se mi snad jeste nestalo, prislo mi ze mi ten asfalt nesel tak jak bych chtel, ale zas tak uplne hrozny to asi nebylo... |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Copak Plane,ale Strýčkovy v mlze a vyhrává zatím střelec s S1600 a docela o parník Že by tam mlhu neměl Třeba mu jí jezdci před ním rozehnali a on si jel za azura  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:45 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BISAHA Ondrej
|
Předmět: . |
|
|
a nedá se to někama střihnout. Se mi nezdá, že by se to dalo zajet za takový čas. By musel mít vedle monitoru trip a brutálního spolujezdce, kterej by mu stál v každé druhé zatáčce skákal po plynu. |
|
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|