Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
UTRATA Lukas

|
Předmět: |
|
|
A7 by mělo být, a to R3 mezi juniory, tudíž JWRC. Ostatní A7 v MS nenajdeme, tudíž nebudou ani tu.
To Martin Bujáček: bez zahraničních jezdců by to nebylo MS, tudíž počítej s tím, že pokud se tento turnaj rozjede, cizinců bude dost a dost, pokud budou mít zájem. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so listopad 24, 2007 0:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
tak tak...ms bude medzinárodní  |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 8:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ADOLT Lukas

Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Teď jsem si pročítal pravidla a asi jsem to trochu nepochopil,nebo nevím,jestli jsem to pochopil dobře,ale když se nedostanu ani do jednoho Manufacture týmu,můžu jet jako soukromník s WRC? |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
ne když se nedostaneš ani do jednoho manufacture týmu tam mozes ksusit stastie pri tovarnych týmoch S1600 alebo pojdeš ako sukromnik N4 alebo S2000 |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 9:33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Omlouvam se, jestli jsem to nekde prehlidl, ale jak bude delana nominace to tymu? Mam na mysli to, ze kazdy bude chtit jezdit s C4, fordem nebo subaru. Do pomaleho hjundaje nebo koroly se asi lidi nepohrnou. Kdyz se hned budu uchazet o misto v tomto pomalem tymu, mam pro maly zajem sanci se tam dostat, nebo si WRC rozeberou ti rychli a ja prumerny jezdec nemam vlastne sanci ? |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 10:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ADOLT Lukas

Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Ok tak snad budou ty S2000 než to všechno začne... |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 11:12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Hrouda: no v podstatě máš pravdu, že wrca budou jen pro ty lepší, v podstatě obdoba eura, což je škoda, vzhledem k tomu, že s1600 bude taky tovární, tak u mne tak nějak odpadá starost okolo toho co bude a nebude v MS08  |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so listopad 24, 2007 11:26 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PTACEK Martin

|
|
|
Moje otázka zní: mohu bojovat o nominaci ve všech továtních týmech? Je to ošetřené, nebo je to jedno?  |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 12:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
jj Ptyco pokud sem dobře informovan kvalifikační zavody by měli probíhat postupně od nejlepšího vozu C4, fíkus 06 ..........po Hyundai a pokud neuspěješ v C4 mužeš postupně skusit štěstí i u jinych což je fajn. Chtěl bych samozdřejmě se dostat do Peugeotu ale raději skusím štěstí hned od začatku nemusela by mě kvalifikace vyjít i když při učasti zahraničních jezdcu bude těžke se dostat do jakéhokoliv tymu  |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so listopad 24, 2007 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
jak to tady tak ctu tak se docela hodne zacinam tesit sem zvedavy hlavne na ucast zahranicnich jezdcu a na to srovnání snad ve ferovych podminkach...  |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: so listopad 24, 2007 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
tak tak mertin to rek správne... bude príklad Nominačný turnaj Ford: dojezdíš ho 1-3 pojedeš za BP Abudhabi se FOcus 06 dojedeš 4-6 pojedeš za stobard ze Focus 05
když neuspeješ skončíš 7-XX tak mozes skusit stastie napríklad u SUbaru  |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 13:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Dá se říct, že je předem daný složení týmů. A pokud jsme ty špičkový jezdce neporáželi teď na srovnatelný technice, co bude potom, až oni budou jezdit s C4 a Focusama a ti horší se starýma wrcama? |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PTACEK Martin

|
|
|
To Bruder: tak to se mi teda vůbec nelíbí....proč? když nastoupí borečci např. z finska......tak všechny teamy jsou rozebrané raz dva....to myslím tak, že např. scalaFIn, Mika Maki, Tommi Hirvela....a další takový rychlíci si to rozdají v C4, Fikus, Sub., ......no a pak nastane ta věc, že třeba Hirvela se nekvalifikuje v C4....tak si vezme hned další nej. team.......
To se mi zdá teda pěkně nefér.....já navrhuji, že si soutěžící může vybrat pouze jeden team.....pak odpadne ta věc, že Hirvela si vezme hned další nej. team, kt. by si normálně nevybral ani za zlatou grešly.......a bude si muset z garáže vytáhnout N4........ vždyť je to proklamované MS 2008....tak ať pracují nervičky a trochu taktiky............jeslti má cenu se snažit v C4.......kde to bude enormě našláplé, nebo si vezmu Máňu.....v klidu a bez stresu si dojedu pro teamovou jedničku.
Dále bych tu kvalifikaci vypsal naráz pro všechny auta, a zákaz ukazování výsledků jak mezi rz, tak i po dojetí turnaje......prostě max. zamezit taktizování.........a nikdo aby si nebyl jistý do poslední chvíle.......
Podle mě to pak bude kvalifikace na úrovni......
Děkuji za vaše komentáře........ |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 14:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
martine moc te to štve ze si horsí nez ostatný??? nechapem tomu co hovoríš... prirovnám to k ozajstnemu WRC myslíš Kresta bol nasraný preto ze ostatný mali lepsie auta?? bol rad ze nemusi ist s N4...a zas si nemyslím ze by ste nemali sancu v dobrom aute...  |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
to ptacek!!! startovat muzou jezdci který budou mít meno v tvaru NOVAK Ales ...a nemyslím si ze vsetci si tie svoje scalaFin atd budu menit... máš pravdu stou kvalifikaciu ze bude vsetko vipnuté..ale zas za to ze skonci 7 v jednom nominacnom a nemoze ist do dalsieho bude znamenat vies co??? ze vsetci dobry sa neumniestia v C4 pojdu N4 a ostatný slabý žumpari pojedou z druhým nej autem..pak to bude víš očem že N4 budou rychlejší než WRC...ve MS de hlavne oto aby si WRC jezdili jen nejlepšííí...  |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|