Právě je pá červenec 18, 2025 7:16
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VITA Tomas

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Ten nápad současné nominace je zajímavý,aspoň se ukáže kdo má jak pevné nervy K čemu by to bylo jet např. 5 nominací a pak se konečně do něčeho dostat? Máš na to-ukaž napoprvé!!! Boural jsi?smůla Třeba by někdo chtěl jet se Subem,ale předešlé nominace by bral jen jako trénink a testování ostatních jezdců... Takhle si hned vybere na co si věří a je to! Také ubyde kupa času na přípravu kvalifikací a kontrola setů či replayů... umíš si představit kolik by jsi musel kontrolovat nastavení a jízd,kdyby byl xxx kvalifikací a jak dlouhé by byly všechny přípravy  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so listopad 24, 2007 15:27 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PTACEK Martin

|
|
|
To Kudlak: jak ty, tak já, máme každý v něčem pravdu.......máš naprostou pravdu v tom, že v MS 2008 jsou WRC pouze jen pro nej., top, elitu....prostě best jezdce.
Mojí navrhovanou kvalifikací jsem chtěl dát šanci i těm pomalejším a hlavně, aby jsme ve WRC měli nějaké Českosloveské zastoupení......a např. ten Hirvela se nám netlačil do Pegina nebo Micáka.....a pak se na to vysere....protože je zvyklej jezdit top časy.
Ale když nad tím přemýšlím, tak máš nejspíš pravdu.......WRC jsou jen pro ty nejlepší.....a kvalifikace, kt. je navržena je pro všechny stejná....a bude jen záležet na řidičském umění a troše štěstí.
Proto tuto diskuzi končím na toto téma. |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 15:30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
No jak jsem psal už ze začátku a Pták předposledním svojim příspěvkem: Každej ať si vybere hned na začátku za jakej tým chce bojovat a pak nastoupí jen s tou značkou a žádné další jiné kvalifikace Pak alespoň bude mít nějakou funkci manažer týmu, který by mohl v průběhu MS nahradit některého z top někým z produkčňáků například. Pokud pojedou od začátku továrny pouze TOP jezdci bude to dost nuda a nebude taková motivace. Nevím čím se Martin nechal zlomit, ale myslím že ten jeho návrh byl velice rozumný a férovej ke všem.
OT Honza K: Kresta že měl horší auto? Zdálo se mi, že Garde se stejným vozem jezdil hodně vysoko. A WRC neni jen pro top, ale i pro jezdce který maji prachy, nemusí bejt bůhví jaký hvězdy, tím nemyslim Willsna. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so listopad 24, 2007 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
abych vám to objasnil!!!! když hirvela pujde na nominační turnaj kde se bojuje o místa v Citroenu tak bude muset jít jen s Citroenem..bud to Xara 06 a nebo C4..kdyz skončí do pvní 6tky tak další nominaci nejede!!!!! když se umístni za první 6tkou muze skusit treba subaru..to ze jel skusit stesti v citorenu bych nebar ako trening nebo vtedy jel s citronem a ted pojede subo....kazdy zavod bude opatren aby nevidel jaký cas jedeou ostatni a vedel to az v cili...!!!!!!!!!!!!! myslím že ted sem to celý objasnil a chapete ze tohle neni sprostost...  |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 15:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Tohle samozřejmně chápu jak to myslíš, ale nechápu důvod proč by to měl zkoušet u všech továren? |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so listopad 24, 2007 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
posliš pochibuju vubec ze by vsechny musel jet...kdyby jel hirvela asi vihra uz první nominaci  |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Já chápu kvalifikace,ale NECHÁPU důvod,proč by někdo měl jet X závodů,než se někam dostane... to by např. mohlo Slovensko a Angláni hrát ještě jednu LEHČÍ kvalifikaci,aby se dostali na EURO 2008 To je přece BLBOST,máš na to - UKAŽ ! Všichni přeci víme,že je Anglie TOP,ale měla smůlu...tak bych to viděl i v kvalifikacích na MS v RBR 2008  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Souhlasim s ptýcou. Taky bych to tak udělal.
Kundlák: Nesere mě, že jsem pomalej, ale ku prospěchu a atraktivitě turnaje neni moc dobrý dávat nejlepším jezdcům nejlepší auta a průměrným jezdcům průměrný auta. Faktem ale zůstává, že asi to jinak udělat nejde. A nelíbí se mi, že kalkuluješ s tim, že spousta jezdců z ciziny si nezmění tvar jména a že Hirvela vyhraje hned první kvalifikaci. Nech to radši na nich. Rozhodně jsem pro tvar: "vyber si a jeď" protože i v MS jsou perfektní jezdci na druhý koleji např.: Gardemeister, Galli, Duval a jiní. Proč by teda nemohl např. Hirvela jet s enkem, když se mu nepovede kvalifikace?
PS: Kresta když jezdil v továrně nemohl bejt nasranej, že ostatní maji lepší auta protože měl špičkový auto a bylo jen na něm jak s nim naloží. |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Kvalifikační jízdy - finální verze
Každý jezdec bude moci jet dvě kvalifikace a bude 8 kvalifikačních jízd, pro každou značku jedna. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:34 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PTACEK Martin

|
|
|
To DEJMEK Vaclav: názor jsem změnil z toho důvodu, že jsem si pořádně nepřečetl pravidla.....původně jsem si myslel, že v MS 2008 je jen 12 továrních míst a určitě mi dáš za pravdu, tam se dostat, to je větší pravděpodobnost vyhrát ve Sportce 1.místo.
Ale po důkladném přečtení pravidel je v továrnách A a B dohromady 48 míst.......tzn. že tam se dostat již nemusí být takový oříšek......proto jsem rezignoval a nechám to na pořadatelých.....jak to vykoumají.
Ale furt mi rarášek nahlodává, že jet více kvalifikací je blbost....protože pokud je mé oblíbené auto C4....nekvalifikuji se, pak se mi to podaří třeba až až až s Micákem............jenže nevím, jestli toho člověka by to bavilo závodit s tímto autem, každý má své oblíbené, srdeční a já nevím co ještě preferované auto.....no a pak nastane situace, že s tím nebude jezdit a přitom jiní jezdci by za Micáka dali cokoliv...........já třeba kdybych vyhrál kvalifikaci s C4 a kvalifikaci svého oblíbeného auta ne....tak budu jezdit jen možná z takového donucení, protože mě se C4 řídí těžce, blbě, hrozně....proto nemám to auto rád a nebaví mě s ním jezdit.......doufám, že mě chápete, co jsem tím chtěl říct.
Takových lidí kt. preferují jen jednu značku je určitě více jak 80%......
Edit: LucOut to již vyřešil....mě se to líbí....vlk se nažral a koza zůstala celá.....nemám námitky. |
Naposledy upravil PTACEK Martin dne so listopad 24, 2007 16:48, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
|
Tak Garde a Duval sou určitě dobří jezdci ale nejsou rozhodně tak dobří jak je Loeb a Gronholm, a Kresta měl sice dobré auto ale přece jen rok staré! Myslím, že současný systém kvalifikací je si myslím lepší než navrhovaný, ti nejlepší prostě budou mít ty nejlepší auta, hotovo!! Škoda že neprošel můj system to by si Martine jel v Oktavce palbu jak nikdy a Hirvela by se kolem tebe prohnal z jednou rukou na volantě a druhou z prstem v nose s Fokusem 06
Stejně jestli bude systém PŘÍJMENÍ Jméno tak pojede cizinců že je na jedné ruce spočítáš, a počet WRC je tam myslím dostatečný.
Právě by to mělo být vyrovnanější když to veznu z pozice průměrného jezdce (např. já) tak na ty nejrychlejší stejně nemám a ti na které mám tak pojedou s podobnýma autama takže by to mělo být vyrovnané! |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nechápu proč pořád počítáte s neúčastí cizinců z důvodu tvaru jména. Spíš bych počítal že si to změní, než že ne. Garde, Duval aj. jsou sice horší než Loeb a Gronh. ale daleko lepší než spousta WRCařů, o tom mluvím. Kresta když jel v továrně, měl aktuální specifikaci Focuse, s tím autem se dalo vyhrávat a bylo hodně spolehlivé, bylo to jen na něm. Na mě udělal velký dojem svou spolehlivostí. Tuším druhý nejlepší za Loebem a zároveň s Martinem. Souhlasím s LucOutem, je to dobrá volba.
EDIT: Vyrovnané to bude, ale rozdělené do 1. ligy a 2. ligy, ale s tim nic neuděláme. Asi pojedeme Romane stejnou ligu  |
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HALADEJ Jan
Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 133 Bydliště: Považská Bystrica
|
|
|
PTACEK Martin napsal: |
Ale furt mi rarášek nahlodává, že jet více kvalifikací je blbost....protože pokud je mé oblíbené auto C4....nekvalifikuji se, pak se mi to podaří třeba až až až s Micákem............jenže nevím, jestli toho člověka by to bavilo závodit s tímto autem, každý má své oblíbené, srdeční a já nevím co ještě preferované auto..... |
V skutočnosti si ale jazdci nevyberajú autá podla obľúbenosti. Napríklad, keby dostane trebárs Duval ponuku od Subaru, tak by ju prijal lebo chce jazdiť WRC za továrenský tým a nerozmýšlal by, či sa mu Impreza páči alebo nie. |
|
_________________ Tuning.sk Rallye Team
TEAM WEB
God save rally and its crews. |
Zaslal: so listopad 24, 2007 17:50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Ted jak to tu pročítam taky se mě líbí napad Ptyci a Lucifera. Chci jet s 307 tak se přihklasím na kvalifikaci do Peugeotu emailem. A seznam přihlašenych by se potom vyvěsil na strankach. Samozdřejmě že by byla šance jet jen jednu kvalifikaci. Otazkou však zbyva jestli by se někdo přihlasil třeba do Hyundaie. Take si nemyslím že by se uplně všichni hrnuli do WRC když bude bodovat 8 jezdcu. I když sistém 3 etap ve třech dnech jako ve skutečné rally dava velike šance i slabším jezdcum. A pravdu ma též Lucifer že by pracovali manažeři ale aby to nebylo pouze přijetí z kamaradství třeba když budu manažer tak požadam že chci v tymu placnu třeba sveho syna Daniela i když by pro mě byl lepší Ptyca či Hirvela pokud by se jim kvalifikace nepovedla. Víš jak to myslím když bude šefovat Citroenu třeba madar tak si z toho postaví madarsky tym Je to třeba dukladně promyslet i když casu je malo. Jinak Honzo co na MS říkají cizinci mají nějake navrhy??
Oooo ted koukam též souhlasím s Lucoutem |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so listopad 24, 2007 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|