Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Skorpion
|
Předmět: Noiker |
|
|
POkazdy tak kolem pate minuty se mi znici tesneni hlavy valcu a auto uz sotva jede, stava se vam to taky? Zkusil jsem dat dlouhou prevodovku, ale moc to nepomohlo... |
|
|
Zaslal: st březen 16, 2005 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
Předmět: |
|
|
No me se to nikdy nestalo ale na foru rbr-online tam to taky resili |
|
|
Zaslal: čt březen 17, 2005 8:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
A to jedeš na "realistické poškození"? Mně se to teda nikdy nestalo (jenom když jsem projel nějakým stromem), ale jezdim většinou na to normální nastavení |
|
|
Zaslal: čt březen 17, 2005 8:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No jedu vsechno na realisticke nastaveni a asi ten motor zadru, nebo nevim, ale podle me by to normalne vydrzel, to by asi nikdo nemohl dojet finskou rally, ze? ) Jeste jsem se te Wally chel zeptat, kdyz jedu turnaj, tak poskozeni je vzdy realisticke, nebo se to da nekde nsatvit? Ja to nejak jedu vzdy na realisticke a jak to jedu naplno, tak vetsinou i po malem (nekdy velikem) tuknuti do stromu koncim ) Diky Petr |
|
|
Zaslal: čt březen 17, 2005 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
Maybe 0.7 enforces manual gears. That is of course bug and I must find it
Update: I found it. Please use version 0.7B. Please try to go again FOG Weekly #2. Sorry for problems... |
|
|
Zaslal: po březen 21, 2005 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
No me bohuzel nejde brzdeni levou, takze to nejak neresim No ale ty pulmetrovy stromky to je fakt blbost, ale co se da delat. Ja bych byl pro, aby bylo i nejaky pokracovani, ale to asi nevyjde |
|
|
Zaslal: po březen 21, 2005 20:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Fakt jsem hledal, ale nansel jsem vhodnou diskuzi
Uprostred RZ (Noiker) mi na trati zhasnul motor (hodne siroky prujezd zatackou az travou, ale zadny problem, kolize ...) a trvalo dlouho nez jsem ho zase nastartoval. Nevite cim se to mohlo stat a hlavne jak co nejrychleji nastartovat.
To uz je podruhe, co jsem v celem japonskem turnaji ztratil na Skorpiona par sekund a tentokrat DVE To zase nebudu spat ! |
|
|
Zaslal: so duben 02, 2005 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
Hrouda napsal: |
Uprostred RZ (Noiker) mi na trati zhasnul motor (hodne siroky prujezd zatackou az travou, ale zadny problem, kolize ...) a trvalo dlouho nez jsem ho zase nastartoval. Nevite cim se to mohlo stat a hlavne jak co nejrychleji nastartovat.
To uz je podruhe, co jsem v celem japonskem turnaji ztratil na Skorpiona par sekund a tentokrat DVE To zase nebudu spat ! |
rychle nastartovat proste zaradis neutral a pridals plyn az to naskoci das kvalt a jedes ale kdyz ti zdechne pri jizde nekdy naskoci sam jindy musis dat ten neutral ale startuje to fakt dost rychle |
|
|
Zaslal: so duben 02, 2005 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No je ale blby pokud mas nastaveny blokovani razeni neutralu pokud nestojis
to Hrouda: Ja to zkusim tolik nestipat a pak Ti ujedu |
|
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 0:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
ddaja napsal: |
Hrouda napsal: |
rychle nastartovat proste zaradis neutral a pridals plyn az to naskoci das kvalt a jedes ale kdyz ti zdechne pri jizde nekdy naskoci sam jindy musis dat ten neutral ale startuje to fakt dost rychle |
No ja mackal stridave plyn i starter ale zdalo se mi to strasne dlouhy. Ale ono v originale to taky trva nekdy dlouho, kdyz to chcipne, ale proc to zhaslo behem tahleho prujezdu zatackou (zadny razeni, przdeni...) mi neni jasne, ale ono v te hre nejsou vsechny situace uplne podle reality. (viz napr prejezd pres parezy podvozku neublizi a celni naraz ve 20 do metroveho keriku zdemoluje masku, chladic olejovou vanu...) |
|
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Skorpion napsal: |
to Hrouda: Ja to zkusim tolik nestipat a pak Ti ujedu |
Jen se tres, prijde den a ja te predjedu |
|
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Co se týče toho těsnění, tak bržděním levou pod plynem to je zcela určitě, osobně s tím mám problém hlavně na francozskej silnicích. Co se týče reality karambolů, je to dost nevěrohodné. Neni problém hodit auto 5-8 přes boudu a při troše štěstí se nic krom laku a kastle nezničí. O těch keřích sem už taky přemejšlel, myslel sem, že když narazim v nízkej rychlosti, tak jím jakoby neprojedu, ale když se o nějakou větev zastavim ve smyku v rychlosti okolo stovky a pak jen počítam kolečka, tak mne to fakt naštve. Jinak na zimních tratích se mi zdálo, že některym stromkem se project dá a na další trati tím samim už ne, tak fakt nevim. |
|
|
Zaslal: so duben 09, 2005 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
To jako na asfaltu brzdis levou??? To je docela drsny, nee? Ja jsem koukal, ze na mokrym asfaltu do toho obcas jdou, ale na suchym nejak nevim.
To poskozeni je takove jeste nedodelane, chtelo by to dalsi verzi RBR. Dost za to taky muze spatny rozpis, pak je clovek z trati ven a je konec... |
|
|
Zaslal: ne duben 10, 2005 11:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Skorpion napsal: |
To jako na asfaltu brzdis levou??? To je docela drsny, nee? Ja jsem koukal, ze na mokrym asfaltu do toho obcas jdou, ale na suchym nejak nevim.
To poskozeni je takove jeste nedodelane, chtelo by to dalsi verzi RBR. Dost za to taky muze spatny rozpis, pak je clovek z trati ven a je konec... |
Mas pravdu je to drsny ale delaj to i na suchym. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: ne duben 10, 2005 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
No já brzdim všude levou, přece nebudu přešmajdávat pravačkou. |
|