Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Hodnoceni volantu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lister

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

MRNUSTIK Radek napsal:
No ja mám WingMan Formula Force GP a jsem sním velmi spokojený.

Já s ním byl taky spokojený, dokud se teda nepo**al. Ted pokukuju po tomhle:Thrustmaster Rallye GT Pro, ale musím počkat jak dopadne reklamačka
Příspěvek Zaslal: pá leden 06, 2006 9:15
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav

Ja mam uz asi 6 roku M$ Sidewinder FF Wheel USB, a spokojenost. Jednou jsem musel opravovat pruzinu v pedalu a pred Vanocema jsem lepil potah volantu, pac se zacal odlepovat grip. Ale porad slouzi naprosto perfektne - i kdyz uz davno neni od M$ oficialne podporovany.

Image
Příspěvek Zaslal: pá leden 06, 2006 13:15
MICHAL Martin

Thrustmaster Rally GT Pro mam asi od listopadu a uz jsem mu ulomil levy padlo, ale spravil jsem, pravy jsem preventivne rovnou vyztuzil.

Příspěvek Zaslal: pá leden 06, 2006 14:28
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lister

MICHAL Martin napsal:
Thrustmaster Rally GT Pro mam asi od listopadu a uz jsem mu ulomil levy padlo, ale spravil jsem, pravy jsem preventivne rovnou vyztuzil.

A nejsou tam ty pádla 4 podle obrázku to tak aspoň vypadalo, to by mi sedělo, na dvě bych si dal řazení a na třetí ručku, pro čtvrté zatím funkci vymyšlenou nemám Smile

A tos urval při běžném hraní nebo nějaká nehoda???

Ještě by mě zajímalo jaký to má rejd, ten můj bývalí měl kolem 360 st, což mi naprosto vyhovovalo, větší rejd a tím pádem křížit ruce při řízení bych nechtěl
Příspěvek Zaslal: pá leden 06, 2006 14:39
Anonymní

Ty spodni dve padla jsou analogovy, takze si tam muzes dat rucku a spojku treba. Urval jsem to normalne pri hrani, ne teda to, co kouka ven a na co se macka, ale uvnitr to, co tlaci na spinac, je to takova plastova ploska jenom a kdyz hodne zatahnes, tak se ohyba. Jsem hovado asi. Jinak to ma diru na jeste jedny pedaly, ktery pak nahradi ty analogovy padla.
Příspěvek Zaslal: pá leden 06, 2006 16:05
Lister

Anonymous napsal:
Ty spodni dve padla jsou analogovy, takze si tam muzes dat rucku a spojku treba.

Tak to je uplně super, to by se mi líbilo reguloovat si sílu ruční brzdy ne jen zapnuto vypnuto Smile

citace:
Urval jsem to normalne pri hrani, ne teda to, co kouka ven a na co se macka, ale uvnitr to, co tlaci na spinac, je to takova plastova ploska jenom a kdyz hodne zatahnes, tak se ohyba.

tohle zase až tak povzbudivý není, by to snad mělo něco vydržet ne, dokážu si to v zápalu boje klidně představit Sad
Příspěvek Zaslal: pá leden 06, 2006 16:19
Penguin

Ahoj.
Mám již rok a čtvrt volant Logitech MOMO Racing a byl jsem s ním velmi spokojený. Ale poslední dobou se začala objevovat podivná věc: když jedu závod (ale i v Logitech Profileru) a prudčeji zatočím na jednu stranu, posune se mi na tu stranu i centrování volantu a zůstane tak. Pokud
potom zatočím podobným způsobem třeba na druhou stranu, posune se centrování zase opačně.
Chtěl bych se zeptat, zda někodo nemáte s volantem podobný problém a neznáte příčinu nebo ještě lépe řešení.
Diky, Jiří.
Příspěvek Zaslal: út leden 10, 2006 11:19
Hrouda

KORAL Vaclav napsal:
Ja mam uz asi 6 roku M$ Sidewinder FF Wheel USB, a spokojenost. Jednou jsem musel opravovat pruzinu v pedalu a pred Vanocema jsem lepil potah volantu, pac se zacal odlepovat grip. Ale porad slouzi naprosto perfektne - i kdyz uz davno neni od M$ oficialne podporovany.
Jak jsi opravoval ty pruziny. Ja ho mam taky a v brzde jsem pred casem taky zlomil pul pruziny, tak mi to ted jde moc lechce Sad (guma na volantu se mi lechce loupe v levo, ale zatim to nevadi)
Příspěvek Zaslal: út leden 10, 2006 14:53
DEJMEK Vaclav

2 Penguin: Dej v rbr před startem zkalibrovat FF a bude to v pohodě. U rbr mi to dělá vždycky pokud nezkalibruju. Mam taky momo, sice už je to pradědeček, ale funguje. Jinak kalibrace momo volantů je opravdu záhadná.

Příspěvek Zaslal: ne leden 15, 2006 12:57
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
SKALA Jan

Příspěvek Předmět: Re: Hodnoceni volantu Odpovědět s citátem

VITA Tomas napsal:
Tak sem si taky koupil novy volant. Chci se zeptat co si o tom myslite?? Typ je: TRUST FF380 FORCE FEEDBACK RACE MASTER. Tak co na to rikate?
Rozhodne si nekupuj zadnej od Logitechu, kdyz se ti nahodou po zaruce neco posere (jako treba me...) tak ti to NIKDO nespravi... V čr neni jedinej Logitech servis, v zaruce to resej tak ze ti daj novej, a posilat ho do zahranici je drazsi nez si koupit rovnou novej... Lituju toho kdo nemel takovy stesti jako ja a posralo se mu neco co doma nespravi... Může ho vyhodit..
Příspěvek Zaslal: ne únor 12, 2006 14:10
BITTNER Jan

Příspěvek Předmět: Re: Hodnoceni volantu Odpovědět s citátem

SKALA Jan napsal:
VITA Tomas napsal:
Tak sem si taky koupil novy volant. Chci se zeptat co si o tom myslite?? Typ je: TRUST FF380 FORCE FEEDBACK RACE MASTER. Tak co na to rikate?
Rozhodne si nekupuj zadnej od Logitechu, kdyz se ti nahodou po zaruce neco posere (jako treba me...) tak ti to NIKDO nespravi... V čr neni jedinej Logitech servis, v zaruce to resej tak ze ti daj novej, a posilat ho do zahranici je drazsi nez si koupit rovnou novej... Lituju toho kdo nemel takovy stesti jako ja a posralo se mu neco co doma nespravi... Může ho vyhodit..

Nejbližší servis Logitechu je v polsku a každá slušná prodejna compů ti dá určitě kontakt. Opravujou rychle a dobře(myslím i ceny jsou rozumné).

Příspěvek Zaslal: ne únor 12, 2006 15:10
CHAMULA Michal

no , a já jsem taky nadmíru spokojnej a pařim to na klávesce ... Very Happy Very Happy
Příspěvek Zaslal: ne duben 16, 2006 23:01
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MINAR Petr

REZANINA Jakub napsal:
mikeee napsal:
AKCZ napsal:
Jaky mate nazor na Logitech MOMO Racing?

Tak muj nazor na volanty, kazdej volant nad 3k je dobrej, pak kdyz si chces koupit nejake dalsi tak to stoji za hovno protoze si na nej musis zvykat, a jak se stalo me nezvykl jsem si.

je to dobrý volant 1)je z dobrého materiálu a proto se dobře drží
2)má velkou základnu takže s ním nehneš
3)o rozkalibrování ani nemluvím akorát mě občas zlobí že mám špatmě střed

Taky mám MOMO a jezdi se mi s nim dobre a perfektne sedi do kukou a opravdu pekne drzi.Ale mam taky problem s vystredenim, nevim cim to je jestli uz je tak vychozenej. Ale je to opravdu jen o trosku:-)Asi o 1 cm.Da se s tím neco delat nebo je to na reklamaci???.Dik za odpověd
Příspěvek Zaslal: so květen 20, 2006 16:58
RAZEK Petr

Příspěvek Předmět: momo Odpovědět s citátem

Mám momo už tři roky a naprosto v poho. Občas nejlépe před spuštěnim rbr je dobrý ho zkalibrovat. Myslím že se vyplatí do něj investovat.
Nazdar!
Příspěvek Zaslal: pá červen 09, 2006 10:11
RAZEK Petr

Jestli je ho máš ještě v záruce tak ho dej na reklamaci.
bez problemů ti pošlou novej.
Příspěvek Zaslal: pá červen 09, 2006 10:15
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 2 z 8

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme