Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lister

|
Předmět: |
|
|
MRNUSTIK Radek napsal: |
No ja mám WingMan Formula Force GP a jsem sním velmi spokojený. |
Já s ním byl taky spokojený, dokud se teda nepo**al. Ted pokukuju po tomhle:Thrustmaster Rallye GT Pro, ale musím počkat jak dopadne reklamačka |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 9:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KORAL Vaclav

|
|
|
Ja mam uz asi 6 roku M$ Sidewinder FF Wheel USB, a spokojenost. Jednou jsem musel opravovat pruzinu v pedalu a pred Vanocema jsem lepil potah volantu, pac se zacal odlepovat grip. Ale porad slouzi naprosto perfektne - i kdyz uz davno neni od M$ oficialne podporovany. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
 |
Zaslal: pá leden 06, 2006 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAL Martin

|
|
|
Thrustmaster Rally GT Pro mam asi od listopadu a uz jsem mu ulomil levy padlo, ale spravil jsem, pravy jsem preventivne rovnou vyztuzil. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: pá leden 06, 2006 14:28 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lister

|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Thrustmaster Rally GT Pro mam asi od listopadu a uz jsem mu ulomil levy padlo, ale spravil jsem, pravy jsem preventivne rovnou vyztuzil. |
A nejsou tam ty pádla 4 podle obrázku to tak aspoň vypadalo, to by mi sedělo, na dvě bych si dal řazení a na třetí ručku, pro čtvrté zatím funkci vymyšlenou nemám
A tos urval při běžném hraní nebo nějaká nehoda???
Ještě by mě zajímalo jaký to má rejd, ten můj bývalí měl kolem 360 st, což mi naprosto vyhovovalo, větší rejd a tím pádem křížit ruce při řízení bych nechtěl |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
|
Ty spodni dve padla jsou analogovy, takze si tam muzes dat rucku a spojku treba. Urval jsem to normalne pri hrani, ne teda to, co kouka ven a na co se macka, ale uvnitr to, co tlaci na spinac, je to takova plastova ploska jenom a kdyz hodne zatahnes, tak se ohyba. Jsem hovado asi. Jinak to ma diru na jeste jedny pedaly, ktery pak nahradi ty analogovy padla. |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 16:05 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lister

|
|
|
Anonymous napsal: |
Ty spodni dve padla jsou analogovy, takze si tam muzes dat rucku a spojku treba. |
Tak to je uplně super, to by se mi líbilo reguloovat si sílu ruční brzdy ne jen zapnuto vypnuto
citace: |
Urval jsem to normalne pri hrani, ne teda to, co kouka ven a na co se macka, ale uvnitr to, co tlaci na spinac, je to takova plastova ploska jenom a kdyz hodne zatahnes, tak se ohyba. |
tohle zase až tak povzbudivý není, by to snad mělo něco vydržet ne, dokážu si to v zápalu boje klidně představit  |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Penguin

|
|
|
Ahoj.
Mám již rok a čtvrt volant Logitech MOMO Racing a byl jsem s ním velmi spokojený. Ale poslední dobou se začala objevovat podivná věc: když jedu závod (ale i v Logitech Profileru) a prudčeji zatočím na jednu stranu, posune se mi na tu stranu i centrování volantu a zůstane tak. Pokud
potom zatočím podobným způsobem třeba na druhou stranu, posune se centrování zase opačně.
Chtěl bych se zeptat, zda někodo nemáte s volantem podobný problém a neznáte příčinu nebo ještě lépe řešení.
Diky, Jiří. |
|
|
Zaslal: út leden 10, 2006 11:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Ja mam uz asi 6 roku M$ Sidewinder FF Wheel USB, a spokojenost. Jednou jsem musel opravovat pruzinu v pedalu a pred Vanocema jsem lepil potah volantu, pac se zacal odlepovat grip. Ale porad slouzi naprosto perfektne - i kdyz uz davno neni od M$ oficialne podporovany. |
Jak jsi opravoval ty pruziny. Ja ho mam taky a v brzde jsem pred casem taky zlomil pul pruziny, tak mi to ted jde moc lechce (guma na volantu se mi lechce loupe v levo, ale zatim to nevadi) |
|
|
Zaslal: út leden 10, 2006 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
2 Penguin: Dej v rbr před startem zkalibrovat FF a bude to v pohodě. U rbr mi to dělá vždycky pokud nezkalibruju. Mam taky momo, sice už je to pradědeček, ale funguje. Jinak kalibrace momo volantů je opravdu záhadná. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne leden 15, 2006 12:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SKALA Jan

Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
Předmět: Re: Hodnoceni volantu |
|
|
VITA Tomas napsal: |
Tak sem si taky koupil novy volant. Chci se zeptat co si o tom myslite?? Typ je: TRUST FF380 FORCE FEEDBACK RACE MASTER. Tak co na to rikate? |
Rozhodne si nekupuj zadnej od Logitechu, kdyz se ti nahodou po zaruce neco posere (jako treba me...) tak ti to NIKDO nespravi... V čr neni jedinej Logitech servis, v zaruce to resej tak ze ti daj novej, a posilat ho do zahranici je drazsi nez si koupit rovnou novej... Lituju toho kdo nemel takovy stesti jako ja a posralo se mu neco co doma nespravi... Může ho vyhodit.. |
|
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 14:10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
Předmět: Re: Hodnoceni volantu |
|
|
SKALA Jan napsal: |
VITA Tomas napsal: |
Tak sem si taky koupil novy volant. Chci se zeptat co si o tom myslite?? Typ je: TRUST FF380 FORCE FEEDBACK RACE MASTER. Tak co na to rikate? |
Rozhodne si nekupuj zadnej od Logitechu, kdyz se ti nahodou po zaruce neco posere (jako treba me...) tak ti to NIKDO nespravi... V čr neni jedinej Logitech servis, v zaruce to resej tak ze ti daj novej, a posilat ho do zahranici je drazsi nez si koupit rovnou novej... Lituju toho kdo nemel takovy stesti jako ja a posralo se mu neco co doma nespravi... Může ho vyhodit.. |
Nejbližší servis Logitechu je v polsku a každá slušná prodejna compů ti dá určitě kontakt. Opravujou rychle a dobře(myslím i ceny jsou rozumné). |
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 15:10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMULA Michal

|
|
|
no , a já jsem taky nadmíru spokojnej a pařim to na klávesce ...  |
|
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 23:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MINAR Petr
Založen: 11. 05. 2006 Příspěvky: 42 Bydliště: Dlouha Trebova
|
|
|
REZANINA Jakub napsal: |
mikeee napsal: |
AKCZ napsal: |
Jaky mate nazor na Logitech MOMO Racing? |
Tak muj nazor na volanty, kazdej volant nad 3k je dobrej, pak kdyz si chces koupit nejake dalsi tak to stoji za hovno protoze si na nej musis zvykat, a jak se stalo me nezvykl jsem si. |
je to dobrý volant 1)je z dobrého materiálu a proto se dobře drží
2)má velkou základnu takže s ním nehneš
3)o rozkalibrování ani nemluvím akorát mě občas zlobí že mám špatmě střed |
Taky mám MOMO a jezdi se mi s nim dobre a perfektne sedi do kukou a opravdu pekne drzi.Ale mam taky problem s vystredenim, nevim cim to je jestli uz je tak vychozenej. Ale je to opravdu jen o trosku:-)Asi o 1 cm.Da se s tím neco delat nebo je to na reklamaci???.Dik za odpověd |
|
|
Zaslal: so květen 20, 2006 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RAZEK Petr
|
Předmět: momo |
|
|
Mám momo už tři roky a naprosto v poho. Občas nejlépe před spuštěnim rbr je dobrý ho zkalibrovat. Myslím že se vyplatí do něj investovat.
Nazdar! |
|
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 10:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RAZEK Petr
|
|
|
Jestli je ho máš ještě v záruce tak ho dej na reklamaci.
bez problemů ti pošlou novej. |
|
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|